Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 138

Téma: WM5torage

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tady se popisuje zajímavá aplikace :
    http://www.modaco.com/WM5torage-t238545.html
    a tady
    http://msmobiles.com/news.php/5060.html
    nějaké poznatky/zkušenosti ?


    a může to sem někdo pastnout,nejsem regostrovanej na tom modacu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Zde je, zatím jsem ale netestoval...

    Tak doplňuji, již jsem otestoval, je to super :yes: jen ta rychlost nic moc...

    kopírování PC - karta rychlost cca. 210 kbites/s
    kopírování karta - PC rychlost cca. 560 kbites/s
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jo díky moc:yes:

    pokud se nemýlím,tak program musí být instalovanej přímo v Qteku a ne na paměťové kartě.Tak jdu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    takže moje rychlosti :
    směr
    karta (v Qteku) do PC - 670 kb/s (měřeno na 50 MB a 13 MB souboru,kolísá od 630 do 680)
    PC na kartu - 270 kb/s (měřeno na 17 MB souboru)
    :yes:

    pravděpodobně jsem rychlejší,protože mám na USB mouse Razer Copperhead a 1000 Hz poling rate :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Také jsem včera ozkoušel. Chodí dobře, ale stává se mi, že při aktivaci USB se nedostanu do nabídky START. Prostě zamrzne a zobrazí se jen hlavička bez ikon. Musím Qteka restartovat.
    Instalováno samozřejmě do vnitřní paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Pracuje vyborne:yes: Zatim zadne problemy...
    To Petr.Sybol: A neni ten problem v homescreenu..ty delaji nejvetsi zlo.. Zkus ten homescreen zmenit...

    moje rychlosti jsou

    PC-karta cca 230kb/s
    karta-PC cca 560 kb/s
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    A moje:

    PC-SD cca 420-440kb/s
    SD-PC cca 730-820 kb/s
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Koukam ze to mas o dost rychlejsi,nez my s ipetrem... Asi to bude SD kartou... Vypada to,ze Kingston je :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Ja mam Kingston 256 a hodnoty prenosu 250, 560.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Nevim, cim to je, ale tady (Fujitsu Siemens desktop v praci) mi beha rychleji i USB disk - krabicka s notebookovym HD - doma je to o hodne pomalejsi (v praci cca 15MB/s, doma stezi pres 9MB - jestli se nepletu, nemam ho ted u sebe a cisla cituji po pameti) - skusim to pro jistotu i doma
    Jo, a mereno je to pres Far - prumerna rychlost pri kopirovani 13MB fajlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Tak jsem to overil - doma (noname skladacka) je to
    PC-SD 483kB/s
    SD-PC 568kB/s
    skousel jsem kopirovat 360GB fajl, abych vyloucil vliv cache, a stejne mam smer PC-SD rychlejsi, nez uvadite - :?:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00135193_PIC00005_O0A.jpg 
Zobrazení: 47 
Velikost: 15.9 KB 
ID: 4444   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00135193_PIC00006_us0R.jpg 
Zobrazení: 43 
Velikost: 18.2 KB 
ID: 4445  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Tak kdyz jsem v Total Commanderu zapnul "kompatibilni rezim" pro kopirovani, tak se mi zvedla rychlost zapisu na kartu z 250 na cca 380 - 420.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    a kde jsi to nastavil a jak ? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Podařilo se někomu stáhnout tu 1.3 verzi ? Postněte ji sem, plíz ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    a kde jsi to nastavil a jak ? :sarcastic:
    Konfigurace - Nastaveni - Kopirovani/mazani - Pro nasledujici disky pouzit kompatibilni rezim a tam se vypise jednotka, pod kterou se telefon zobrazi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM5torage
    Od tslany v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 17:28
  2. WM5Torage pro 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 18:24
  3. WM5torage pro wm05
    Od vario v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 16:56