Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: iPAQ a rozsireni pameti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    Prosim poradte mi. nekde na netu je pry navod, jak "svepomoci" rozsirit pamet iPaqa az na 128 mb. jde pry "jen" o to, rozdelat ho a prepajet pametovy integrace. nemuzu to nejak najit a rad bcyh si to precetl a zjistil jestli se to financne vyplati ( kdyz teda pominu riziko, ze to znicim ;-)). pripadne jestli vite o nejakych zajimavych servrech, kde by se clovek na tohle tema neco dovedel (nejen o rozsireni pameti) . diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak to jses docela odvaznej[] Vim o tom, ze je na Internetu asi 5 firem, ktery to delaj, ale je to dost drahy... Kazdopadne je to dobrej napad a pokud to nekdo vi, rad se poucim (pokud ma nekdo primo zkusenosti a sepise je do clanku, nejen ja mu budeme vdecni)!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    .. to jo, firmy to delaj ale chtej za rozsireni na (asi) 64MB udajne cca 13 tisic. coz sou sileny penize. vim to od kolegy, ktery se na to informoval, ale ted odjel na dovolenou, takze mi nerekl tu adresu , kde je navod na vyreseni "svepomoci". netvrdim, ze bych do toho sel, ale pokud by to melo vyji na nejaky rozumny penize , tak bych o tom vazne premyslel. musel by se ale sehnat nekdo se super pajeckou, protoze klasickou pajkou by to neslo. taky jde o to, jak by se daly ty pameti sehnat. no ale uvidime....bylo by to supr... zejo ;-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To jo, mit tak ve svym iPaqu pul giga pameti bez jakykoliv pridavny karty, to by bylo MP3[] Ale na druhou stranu, kdyz mam ve svy 3850 128MB kartu, tak (kdyz nepocitam prave audio a video soubory) nemam moc sanci to smysluplne zabrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    ... tak uz jsem to zjistil. zase takovej problem by to byt nemel. staci sehnat ty pameti a nekoho kdo to udela. ;-))
    pokud vas to zajima, vice je tady "http://www.pocketpcpassion.com/iPAQ/UpgradeRAM/UpgradeRAM.htm" . je to rozsireni sice "jenom" na 64mb ram. ale da se i rom na 32 a jeste se pokusim zjistit jestli by to slo na 128. to ale zalezi na radici v ipaqu, ale kdo vi.... cena by taky nemusela byt nijak extremni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Kamárád má perfektně vybavenou dílnu a myslím si že za rozumný poplatek by to byl schopen udělat.
    Otázka je, zda půjde těch 128, jinak do toho nejdu. Neoplatilo by se to ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    .. co je to rozumny polpatek.. a za co konkretne.. jenom za prehozeni pameti, nebo i jejich sehnani.. ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    4

    Vymena Ramky se projevi na zvysene spotrebe proudu. Udajne lze sehnat
    ekvivalentni typy pameti se 128MB ale s vyssi spotrebou nez ty specialni co mame v iPAQu. Pokud chcete vedet vic zjistim link, kde se o tom pise.[:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    ... ok, pokud budes ten link, hod ho sem. ipaq vseobecne moc dlouho nevydrzi . zalezi na tom, o kolik se ta spotreba zvysi. vzdyt i externi cf karta ma velkou spotrebu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    I kdyz predpokladam, ze to vsichni vi, preci jen upozorneni:

    Otevrenim, natoz pajenim, jinde nez v autorizovanem servisu ma za nasledek ztratu zaruky. Ac to priznavam nerad, tak iPaq ma k 0% poruchovosti HOOODNE daleko, a tak muzete v budoucnu dost litovat.

    Kazdopadne pokud zjistite vic, urcite piste[] Pokud bude velkej zajem, nemusel by to pro nekoho schopneho spatnej kseftik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    4

    Tady najdete prehled co je mozne <a href="http://www.pce2000.com">www.pce2000.com</a> . Co se tyka te spotreby, tak neco se psalo <a href="http://www.ipaq.cz">tady</a>.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    .. co je to rozumny polpatek.. a za co konkretne.. jenom za prehozeni pameti, nebo i jejich sehnani.. ??
    To se musim zeptat, hned jak ho uvidim. Dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121


    Hmmm, tak http://www.times2tech.com, co je pre vsetkych znama adresa zase pokrocili. Ako ? Ipaq uz moze mat az 256MB RAM. Zaroven vam zvysia vymenou kapacitu baterie. Tak to je uz pecka. Uaaaaa.
    Hold, kdo umi, ten umi, kdo neumi, ten cumi [][]

    CEuky

    hybo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    4

    Pro zajimavost, upgrade Li-Polymer baterie s kapacitou 2100mA vyjde na cca 70-80US$ /pro iPAQ serie 36xx/.
    A nakonec pridame dost dobrej link na <a href="http://discussion.brighthand.com">diskusni forum</a>.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    No za baterku $80 neni az tolik penez, za pamet je to uz ale mnohem horsi.
    Ted se ale naskyta otazka, zda se to oplati a neni lepsi si poridit 38XX, kde je SD slot a ma vetsi baterku ...
    Ale to uz je moc filosofie najednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozsireni ROM
    Od martinhucl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 11:27
  2. Možnost zvětšení operační paměti ipaq 4700
    Od martinhamr_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2006, 11:43
  3. IPAQ hx2750 + Bluetooth + nedostatek paměti
    Od Milan Hubka v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-03-2006, 22:40
  4. Rozsireni Iterwrite Recognizeru o Copy/Paste
    Od MuaDib v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 17:37
  5. hx4700 rozsireni pameti
    Od Andilek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-11-2004, 05:38