Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Spatne nacteni SD karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Hledal jsem snad vsude, ale nikde jsem na stejny problem nenarazil, takze:
    Koupil jsem si novou SD kartu Pretec 1GB. Problem je v tom, ze PDA kartu nacte a muzu s ni jakkoliv pracovat, ale az do te doby, nez ho vypnu. Po zapnuti se totiz zobrazuje jako medium s nulovou kapacitou. Takze napriklad v systemovych informaci normalne je, ale ma kapacitu 0MB, takze s ni jiz nemuzu nic delat. Vse zas funguje az po soft-resetu. Zadna data se neztraceji, ale opravdu me to zdrzuje, kdyz si potrebuju rychle neco s SD karty spustit. Nevite nekdo jak tento problem vyresit? Jeste podotykam ze s moji druhou kartou jede vse bezvadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mohla by to dělat 1GB kapacita ale to bych řekl že je neravděpodobné.. S tím by si měl Acer poradit.. Spíš bych to viděl na špatnou kartu .. reklamace.. Protože jestli to přečte pokaždé tu druhou naprosto bez problémů Tak to vypadá že je chyba v kartě..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    22

    ahoj karta me dela to same co popisujes ty ale vzdy po prichodu sms mam mda uz jsem to popsioval tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od ales.b
    ahoj karta me dela to same co popisujes ty ale vzdy po prichodu sms mam mda uz jsem to popsioval tady
    Diky, toho jsem si predtim nevsiml, zkusim ji naformatovat ve fotaku, ale myslim ze to nepomuze. Nepomuze mi ani vyndani a zandani karty. Stejne se nacte s nulovou kapacitou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Reklamujte kartu. Kdyz to s jinou nedela, nebude problem v zarizeni....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Tak jsem zkusil ten format ve fotaku a nic. Takze ji asi teda budu muset reklamovat.
    Chci se jeste zeptat, zda nekdo ma tuto kartu spolecne s ACERem N30 a zda mu bezi v pohode. Objednal jsem si ji pres cybex.cz a presny nazev je Pretec 1GB SecureDigital Card.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 12-06-2007, 09:33
  2. Connectmobility E2C - spatne SoftID
    Od jenik82 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 20:32
  3. Nacteni a prohlizeni stranek offline
    Od fahrus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 10:51
  4. spatne zobrazovani pismene ž
    Od jendak_ce4you v sekci eKnihy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 18:52