Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 45 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #121
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Tak to je fajn... :yes:
    Neslo by udelat, taby to omezeni bylo parametrizovatelne per user. Tedy aby si clovek mohl zadat, jake vyuziti procesoru povoli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Nechces to dat pred konecnym vypustenim na beta testovani? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Jojojo to by bylo super, ja ted Dellackej na iPaqu zkousel, samozrejme to neslo
    Primlouvam se za customizaci ...

    Na druhou stranu... uz asi tyden mi bezi nova instalace na WM2003SE a az na to, ze obcas nejde zapnout BT pohoda ....

    Achjoo..

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Tak tedy nevim, ale aby se daly alespon trosku objektivneji posoudit problemy s WM5, bylo by dobre trochu konkretizovat jak vydrz baterie tak i nainstalovany SW.
    Ja osobne pouzivam jak baterii 1800 mAH - vydrzi mi pri beznem provozu +- 4 hod - coz mi prijde normalni tak i 3600 mAH - zde jsem vydrz presne nemeril ale vydrzi urcite cca 8 hod (BT + GPS) coz sice neni slibovanych 10 - 12 hod, nicmene si tez myslim ze to odpovida.
    CO se tyka file.sys tak take nemam zasadni problem se zadrhavanim (po te co jsem odinstaloval WisBar)
    Provozuji, krome defaultnich aplikaci :
    OziExplorer, TomTom. uBook, Pocket Weather, InterWrite Pro, TCMP,ICQ, PocketWiFi Retina, Tweaks2k2, MemMaid, Spb backup,Resco FileExplorer....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Prisla mi odpoved od HP na moju reklamaciu WM5 :

    "Dear Customer,

    Your request to return order xxxxxxxxxx was approved. A refund to your account is in progress."

    Takze su si podla mna vedomi toho, ze je to naprd a bezproblemov vracaju peniaze. Aspon ja to tak chapem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Tak potom je to ok, WM5 som nainstaloval 2x a 2x som sa vratil spet k WM2003, najviac ma nahnevala vydrz baterie, zaujimalo by ma na aku adresu si poslal tu staznost, resp. reklamaciu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    tedy vážení jsem z toho absolutně znechucen a na---n - to mi už připadá jako že si z nás sakra dělaj betatestery a ne uživatele - jste skvělý, že se s tím takhle perete a že jste mnoho těch problémů vyřešili a dokázali to rozchodit, ale pořád mám pocit jako by se tu někdo zbláznil a já to nejsem - nejsme sakra my všichni uživatelé???? a jako takoví bychom měli užívat software a né jim ho dotvářet - já osobně mám také velmi negativní pocity a chci své peníze zpět a drzost české sekce HP, jejíž odpověď v podobě "asi jste si stáhnul nelegální nebo neoficiální verzi" no doprkýnka vždyť je to přímo ze stránek HP.COM tak kde jinde už by ta oficiální verze měla být???? a poslední věc někdo tu popisoval jak se vypořádal s HP a reklamací mohl by mi prosím poslat co konkrétně psal HP ???? Díky Honza
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Take bych poprosil o text mailu co stastlivec, kteremu bylo nabidnuto vraceni penez posilal. Vcera jsem to reklamoval a prisla mi odpoved:

    You can in the meantime try a clean reset of your ipaq, which will erase all user data, and re-install the rom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Toto mi doslo dnes doobeda emailom )

    Thank you for contacting Hewlett-Packard's Commercial Solutions Center.

    My recommendation is for you to simply go back to Pocket PC 2003 just as you already have.

    If you seek a refund on the purchase of the upgrade, please contact your local HP tech support.

    Once again, thank you for contacting Hewlett-Packard's Commercial Solutions Center.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Šéf nějak zjistil, že na jeho iPAQ 4700 jsou 2005 a hrozně je chce. Tak se ptám, když by mu to chodilo špatně, jak se vrátím zase na 2003, když nemám CD 2003. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Resilo se tu to - soucasti instalacniho baliku WM5 je downgrade na W2003SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Tak to jo, on to chce prostě testnout. A já mu to mám nainstalovat. Tak se připravuju dopředu, aby náhodou nepřišla nečekaná situace. Dík moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    tak jsem upgradnul na WM5 a aplikoval postup Milousse (díky za něj! ) ), uvedený v tomto fóru (strana 6)....

    Cihla je celkem stabilní... ok, pár sw jsem po instalaci hned zrušil protože se po spoštění hned kously, ale nešlo o nic co bych nedokázal oželet, nebo nahradit něčím co jede korektně (teda až na Kasparov Chess, ten mě jel chvíli korektně, ale už nejde spustit :?). Spotřeba je víceméně podobná jako s WM2003, ale navíc mohu jet na doraz. Občas by mohla rychleji reagovat na tapnutí, ale to přežiju a snad se to s nějakou budoucí opravou zlepší. Na druhou stranu konečně neřeším obnovu dat ze zálohy po vybití baterie a to byl i hlavní důvod, proč jsem do toho šel.

    Tzn. co se mě týče, tak by to mohlo být určitě lepší (a časem snad i bude), ale k WM2003 se už doufám nikdy nevrátím. A teď mě klidně kamenujte
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od MisaBuh
    Občas by mohla rychleji reagovat na tapnutí
    Ona reaguje okamžitě, ale pouze ve chvílích, kdy právě filesys.exe nežere 87% výkonu. Když neřádí filesys, lítá vše krásně a okamžitě :-)

    Jiří
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od JiH

    Ona reaguje okamžitě, ale pouze ve chvílích, kdy právě filesys.exe nežere 87% výkonu. Když neřádí filesys, lítá vše krásně a okamžitě :-)
    Sorry za mou nepřesnost. Aplikoval jsem nastavení podle Milousse, ale bez instalace filesys. Zato jsem nainstaloval spoustu jiných aplikací a mimo jiné i WisBar, který podle mne může za hodně zpomalení. Jenže já si na něj prostě zvykl a snad ho časem líp vyladí :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 45 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08