Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 45 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Ja som tiez kupil WM5 a urcite to budem reklamovat. Po dvoch tyzdnoch som presiel spet na WM2003, lebo opera sa mi niekedy otvara aj 5 minut ;o( a spotreba baterie je velmi nizka, tak sa k Vam pripajam z reklamaciou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Taky bych se vrátil k WM2003 ale po neúspěšném upgrade je na displeji jen logo a nápis USB.
    Hm jsem vubec vlastnikem WM2003 na dodaném CD Hx4700 jsem ho nenasel.
    Ma nekdo taky takovy problem? Kde se nachází mé originální WM2003?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Tiez som rezignoval. Mam spet WM2003SE. Rad by som wm5 reklamoval. Pls. napiste priebeh reklamacie, ak ju uz niekto dal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    A poslední, pro někoho možná důležitá informace - pokud se vám Windows Mobile 5 na vašem iPAQu z nějakého důvodu znelíbí, jednoduše si můžete stáhnout a nainstalovat původní ROM s Windows Mobile 2003 Second edition. Průběh instalace je stejný, jen nakonec nezapomeňte nainstalovat i kritický update.
    Takze, pokud mas update "zakoupeny" treba na dc++, tak timhle se vratis k wm2003. Jinak je downgrade soucasti upgradu.

    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/22658.html

    a

    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/22977.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Na muj vcerejsi dotaz na HP podporu jak je to doopravdy s upgrade na hx4700 prisel tento email, cituji:

    Dobry den.
    To jste si pravdepodbne stahnul neoficialni verzi.
    Oficialni verze jeste k zakoupeni neni.
    Posun data vypusteni ostre verze v Cj zdrzuje testovani a preklad do Cj.

    PN: FA661A#AC3 Upgrade kit 1 user pro hx4700 WM2005 Aktualni dostupnost cca na zacatku kvetna.

    Pekny den.

    Jak jiste vsichni vite, na nekterych HP strankach je uz k zakoupeni a k naslednemu stahnuti a na nekterych se jen posouva datum vydani.

    Co si o tom myslite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, ze si ostatni nestahovali verzi v Cj ale Eng, ktera uz k mani je. Jak proste, mily Watsone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    No tak to jsem z toho celej vedle sebe...
    Zaplatil jsem 40$ a stahnul z HP ... http://h20293.www2.hp.com/portal/swdepot/displayProductInfo.do?productNumber=FA665A
    a je mozny, ze to neni ofiko??

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Takze WM5 pro hx4700 budou v Cj od HP? Tak to se tesim. Ale proc to nenapisi treba tady , kde mimochodem ma EN verze vyjit az zitra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    No třeba platí: Kdo si počká, ten se dočká. A nebo taky ne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od Milouss
    No zatim neni zac dekovat, me to funguje, ale obcas mi i pres to filesys.exe process vyleti pres 80% a musim udelat SR ....

    Ale jsme blizko
    Tak asi nebudu prvni, ale myslim, ze prave v tomhle tkvi zakopany pes. Nahodou (no az zas tak nahodou ne) jsem na internetu narazil na tento clanek tak jsem hned zkusil stahnout z handanga onen zmineny supertasks. Kdyz jsem ho spustil, tak mi filesys vykazoval 0%. Ale behalo mi to pomerne rychle. No a pak najednou se to zpomalilo, tak jsem se podival do supertasks na "vykon" procesu filesys a ejhle filesys neco pres 85%. Tak jsem ho zkusil odstrelit (trvalo to skorem pet minut), ale pak opet vse beha svizne. Takze tady bych videl zakopaneho pudla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Tady je pekne popsano, co vlastne filesys.exe dela.. Bohuzel na konci je takova osemetna veticka "There's no end user way to change the real values.". Tak snad nekdo, kdo se tomu venuje vice by mohl napsat nejaky patch. Verim, ze by to nemelo byt prilis slozite (I kdyz je pravda, ze by to melo udelat HP samo, ale v HP uz jsem ztratil duveru).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Poslal som na HP mail, s vysvetlenim, ze wm5 je na hx4700 nepouzitelne a ze chcem vratit peniaze. Prisla mi odpoved aby som im poslal order number a vraj mi vratia peniaze. Som zvedavy ako to dopadne, vysledok tu dam vediet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    No, nakonec jsem se rozhodl tak, ze upgrade na nepodporovanem zarizeni nema cenu (nejen proto, ze uz hx4700 je pro HP mrtve, ale i kdyby se porarilo zamezit spousteni procesu filesys, tak treba spotreba baterie je proste silena). No a uz mam objedaneho Axima x51. Snad s tim nebude takovych problemu a Dell se k tomuto zarizeni bude hlasit (na rozdil od HP a hx4700).

    Bye HP
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Ja uz jsem si to poladil, tak to necham jak to je. Neni to nijak tragicke.
    Pokud jde od vydrz, asi jsi necetl testy Pavla Kozy, ze?
    Me osobne taky pripadne, ze vydrzi mene, ale asi to bude tim, ze s nim delam vic nez pred tim, kdyz jsem tam mel stary system... Takze se proste baterka vybiji..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Jak jsem tu nekde taky uz psal, po upgradu jsem mel take dost rozporuplne pocity Tak jsem trochu hledal, malicko programoval a ve spolupraci s jednim clovekem z Aximsite jsem pripravil patch na filesys.exe proces. On je autorem stejneho patche pro Dell. Momentalne ho testuji a co nejdrive ho dam k dispozici i sem na forum!!!

    Chovani patche je asi nasledujici:
    Kdyz se spusti optimalizacni proces tak se omezi vyuziti procesoru na 15% (pri napajeni pres baterii) nebo na 50% pri nabijecim procesu. Takze jde s PDA pracovat i behem optimalizace. Toto je momentalni nastaveni, jeste zkousim i totalni omezeni toho procesu.
    I po pouziti tohoto patche bude nutne (lepsi) instalovat programy na kartu.

    V pripade napadu piste sem, pokud to bude v mych casovych moznostech a shodneme se, ze je to prinosne tak to zapracuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 45 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08