Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 45 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Tak jak jsem se dival vse, dela Tweaks2k2 krome te posledni upravy GLYPHCACHE.
    to I. Pokorny - opravdu mas WM5 Optimum Cache vypnutou??? a cihlu rychlejsi??? To se mi zda trochu nelogicke a i proti mym (i zde uvedenym) zkusenostem !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Dalsi info odtud:

    http://forum.brighthand.com/showthread.php?s=b1905afd771bfe849cb1f7de226c538e& t=218487&page=4

    -Error Reporting: Disable error reporting
    -Beam: Receive all incoming beams.: check>uncheck
    -HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\GLYPHCACHE\limit: 8192>32768
    -HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\StrataFMD\Compa ctionCritPrio256:4294967295 (DWORD Data Dec): delete key
    -HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\StrataFMD\Compa ctionPrio256:255 (DWORD Data Dec): delete key

    - HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Filters\f sreplxfilt\ReplStoreCacheSize=4096
    - HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ MSFlash\FATFS\DataCacheSize=0x1FA0(4096)
    - HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ MSFlash\FATFS\Flags=0x28(40)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    A jeste tady:
    http://www.mobilitysite.com/forums/showthread.php?p=149809#post149809
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    2 JaK:
    Ted koukam do Tweak a je zase zapnuta. Asi je to fakt s tim rychlejsi. Uz jsem z toho testovani na prasky. V kazdem pripade vypnuti nebo zapnuti udela prvni dve zmeny registru co jsem postnul...


    EDIT:
    2 Milouss - velke THX, ted uz to beha jako vino... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    No zatim neni zac dekovat, me to funguje, ale obcas mi i pres to filesys.exe process vyleti pres 80% a musim udelat SR ....

    Ale jsme blizko
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Chtělo by to nějakou soupisku toho co udělat. nenašel by se někdo kdo to sepiše ? (ne že by to tu nebylo, ale pořadek musí být )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    a jak to teď po všech těch úpravách vypadá s výdrží baterky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ano, soupis by byl asi fajn, ale ja sam osobne nejsem 100% presvedcen o tom, ze to cele vede ke kyzenemu vysledku.
    Provedl jsem vse, co je zde uvedeno, cca po dobe 2 hodin jsem mel vse velmi rychle a proces filesys mi jen obcas bral do 10%, pak ale z me neznameho duvodu vyskocil na 93% a i po trech SR nespadl dolu. Pak jsem zkousel zarizeni vypinat, nechavat usnout a ejhle, filesys se vratil zpet pod 10%.
    Zkusim dnes v noci provest znovu down a pak upgrade a projit cely zde popsany postup...

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    V cem zjistujete kolik si bere kazdy proces (napr. filesys.exe)?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Supertasks a pod ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Nepovazujte to za nejakej postup, jen jsem to ted vse delal a tak sem to popsal:

    WM5 mam nainstalovany
    HR
    CR (Clear reset)
    Downgrade + XIP
    HR
    Upgrade WM5
    ___________________________________
    Pripojeni s Asyncem - nezaskrtnuta zadna volba pro synchronizaci
    Instalace budu provadet do SD

    Install SuperTasks 2 na SD

    filesys vykazuje jen 0% .... ???

    ActiveSync nevim proc, ikdyz nema nic nastaveneho k synchronizaci, tak stale hleda zmeny...
    ___________________________________
    Zakladni nastaveni systemu:
    Owner info
    Sounds - vypnuti events
    Today - vypnout Date, Owner info, Pocket MSN a TodayPanel
    About - Device name
    Error reporting - disable
    Power - Adv. - On battery - Turn off - 5minutes
    Power - Standby - Stand Period - 24
    Power - USB charging - use fast
    Regional Sett. - Czech
    Screen - ClearType - enable
    Beem - Disable receive
    Bloetooth - Disable discover me
    Ipaq wireless - zapnuti BT a Wifi
    ___________________________________

    filesys vykazuje jen 0% .... ???

    ActiveSync se stale toci....

    Instalace Resco File Explorer 5.3 na SD, registrace

    Filesys vylitl na v prumeru 87%...

    SR

    Filesys je na 0%..

    Instalace Tweaks2K2 3.2 na SD

    Filesys je na O%
    ___________________________________

    Spusteni Tweaks2K2
    Nastaveni kalendare - vsechny dny a 8 - 18:00
    Internet tricks - temp files na SD
    - use clearType
    - PIE smooth srolling
    System Tricks - Collection1 - zadna fajfka
    Collection2 - Wake up Power off time 60s

    Filesys uz jede zase bez zjevne priciny na 86%

    Collection3 - Alarm fix - 30s
    - Wake up to full power mode
    - enable cleartype in Landscape
    Collection5 - Increase PNP
    - WM5 Optiomum Cache size
    Video - ATI chip, disable BitmapCache
    - Speed Up Display
    ___________________________________

    Filesys je na O%

    Tweaks2K2 exit

    SR
    ___________________________________

    Resco regedit

    [HKLM\System\StorageManager\FATFS">
    CacheSize = 4096
    EnableCache = 1
    - bylo nastaveno

    [HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt">
    ReplStoreCacheSize = 4096
    - bylo nastaveno

    HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\GWE\Menu,
    AniType = 6 (default) to 0.
    - bylo nastaveno

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE.
    limit = 8192 (default) to 16384 or even 32768
    - bylo nastaveno

    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ MSFlash\FATFS\DataCacheSize=0x1FA0(4096)
    - bylo 1024

    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ MSFlash\FATFS\Flags=0x28(40)
    - bylo 20

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\StrataFMD\Compa ctionCritPrio256:4294967295 (DWORD Data Dec): delete key
    - nemazal jsem, prejmenoval

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\StrataFMD\Compa ctionPrio256:255 (DWORD Data Dec): delete key
    - nemazal jsem, prejmenoval
    ___________________________________

    Filesys je na O%
    SR

    Filesys je na O% a ActiveSync se porad toci ...

    iPaq je velmi svizny, reakce na tapnuti jsou temer okamzita, zadne zadrhavani rolovani. Taky je iPaq normalne teplej, teda jako ze neni prehratej.
    Sorry za amaterstinu...
    Jdu dal instalovat do SD

    Zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Mohl by jste to nekdo "volne" prelozit?

    http://blogs.msdn.com/windowsmobile/...16/552996.aspx

    Pise se tam o tech dvou klicich v registru - k cemu vlastne jsou.

    EDIT 31.03.2006 07:43 - jak jsem to pochopil - bezi pod tim filesys.exe nejaka komprimace pameti (z duvodu jednoho typu ROM) a tedy mozna to bude mit casem nejake "vedlejsi" ucinky. (???)

    http://mspong.com/2006/03/16/windows-mobile-5-slowness/

    EDIT 31.03.2006 07:50 - doporucuji nize instalovat vsechno co jde na SD kartu, aby "Device" pamet byla co mozna nejmin obsazena, atd...

    http://www.mobilitysite.com/forums/s...ad.php?t=28868
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Chci se zeptat zkušenějších, kteří pokročili s testováním dál, než já - který backup program je pro hx4700 s WM5 nejvhodnější? Kamarádovi Sprite Backup pod WM5 nejede a říkal, že má verzi speciálně pro WM5. Neviděl jsem to, protože jsem s ním mluvil pouze po telefonu. Nevím co koupit, abych se nespálil, hledal jsem tu, ale nic jsem nenašel - nebo že bych se přehlédl?

    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    I když je na WM 5.0 téměř zbytečné zálohovat, jistota je jistota, že?
    Pokud nejede Sprite, můžeš zkusit BM od SPB nebo Sunnysoftu. Zaráží mě, že tam HP nedal, jako dříve, nějakou lite verzi od Sprite. V upgradeovaném Dellu BM máme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Vyzkouším tyto dva a pak se rozhodnu. Je škoda, že tam Sprite nejede, byl jsem na něj dost zvyklý. Díky za radu.

    P.S. Pokud by Sprite pod WM5 na hx4700 rozchodil, dejte mi vědět, prosím. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 45 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08