Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 44 z 45 PrvníPrvní ... 3442434445 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 646 až 660 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #646
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Tak už mám taky WM 5, je to ta verze 2.01.08 s odkazem na předchozích stránkách. Zpočátku jsem byl nadšený, pak ale přišlo to zpomalování až zmrtvení iPAQa. Nevím, ještě to budu pozorovat, možná se budu muset vrátit zpět. Byla by to ale škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #647
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Teraz vysla Ruska verzia ROM AKU 3.5.2 for HP 4700 by kozhura,
    ja som stale neupgradol,ide Vam tá AKU 3.5.2 for 4700 Standard Build 24-06-07 ENG v pohode ci mam este cakat.
    Chcel by som na today hodit SPB MShell a do zalozky pocket+,
    ci sa zabavat s Breeze.
    Co vam chodi lepsie.Progarmy na Today davate na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #648
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Kdo má chuť, tak si může zkusit novou ROMku pro hx4700.
    Včera byla zveřejněna anglická verze AKU 3.5.2 for HP 4700 by kozhura - nový build 15.8.2007 !
    Detaily ZDE
    .....................
    Changes:
    1.Introduced working NET Framewprk SP2
    2.Added AD2P FIX by -QwertY-
    3.Added LNK FIX (the sorcouts dont lost when WiFi is on)
    4.I`ve cleaned registry
    5.Deleted MSN libuaries(Because they dont work)
    ......................
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #649
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Niekde som cital ze s touto ROM nefunguje korektne IGO2006.
    Mate to niekto odskusane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #650
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    S touto ROM mam nainstalovano IGO 2006 plus a zatim jsem nezaznamenal zadne problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #651
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tu je nejaka upravena Rom od Kozhur-u

    http://4pda.ru/get/qwerty/kozhura_mod/nk_ver_1_4_5_prerel_B.rar

    Mod -QwertY- (actually newer and with more "implantants")

    Vykusajte


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #652
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak konecne hura, hura, hura: WM6 for HP iPAQ 4700
    Jeste jsem to nezkousel je to hodne brzka beta verze, ale moc to chvalej. Asi to vecer zkusim a dam vedet.

    odkaz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325727
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #653
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Jak jsem si procital tu jejich diskuzi, tak zatim tam maji nejaky problem se sifrovanim u wifi - coz uz mozna vyresili.

    Ale nekdo tam pise ze pod tim nechodi ozVGA co je pro mne hodne podstatne.

    Pockam jeste par dni pred nasazenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #654
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Dneska se mi vrátil iPAQ ze servisu (display nepřežil můj pád ze schodů ). Paměť jako životopis novorozence, tak jsem si řekl, zkusíme WM6 ... a zatím to vypadá dobře ... uvidíme za nějaký čas (týden, měsíc ...). WM5ky také ze začátku vypadaly dobře
    Jediný neduh, který by mě mohl snad trápit je to šifrování u WiFi ... OzVGA mi nějak k srdci nepřirostlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #655
    primus1701_ce4you
    Guest

    nedano som prefleshoval svoju47oo na wm5 a neustale sa my zapina poradi niekto ako to odstranit . pomali ale iste to zere baterku a takto vydrzy to pda max dva dni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #656
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Projdi si toto téma od začátku ... někde z kraje je to tam popisované. Jde o nastavení activesync, které se snaží synchronizovat se serverem. Někde tu je i postup jak se toho zbavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #657
    primus1701_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od javim
    Projdi si toto téma od začátku ... někde z kraje je to tam popisované. Jde o nastavení activesync, které se snaží synchronizovat se serverem. Někde tu je i postup jak se toho zbavit.
    no tak som to nasiel ale vobec to nefunguje ten navod nejako nefunguje. skusal som to aj zo zmazanim aj bez zmazania toho eX. servera a ta svina sa furt po case zapina a vypina.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #658
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tak pokud jsi nikde neudělal chybu, tak je něco shnilého ve tvém iPAQu ... zkusil bych HW reset a prověřit všechna tlačítka ... Jestli to třeba nedělá nějaký nainstalovaný program a nebo třeba není nějaké tlačítko promačkané a nespíná se samo od sebe ...
    Mně osobně ten návod pomohl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #659
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mám docela veliký problem... Od tý doby co jsem dal do ipaqa WM5 od kozhury, tak mi nejde přeflashnout na jinou romku, ani downgrade na WM2003... Zapnu HP ruu, potvrdím že souhlasim bla bla bla, a pak mi to napíše něco jako že ID zařízení nesouhlasí a že mě to nepustí k updatu. To vyřeším tím že PDA přepnu do Bootloaderu ručně a pak to jede. Jenže to jede ale zároveň nejede.. Jede to jedno procento, a vždy při jednom jednom procentu se to zastaví a vypíše chybu USB time out. Jenže PDA jde normálně reatartovat a funguje jako předtim.. Zkoušel jsem to už na 3 PC, s extendet baterkou i bez ní, prostě jsem zkoušel snad cokoliv a zkoušel už jsem to minimálně 20x a pořád nic Dokázal by mi někdo poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #660
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    Take jsem experimentoval s WM5 by Kozhura. Nakonec jsem usoudil, ze HX-ko jede nejlepe s WM2003.
    Pri prvnich pokusech o downgrade jsem take narazil na problem s nerozpoznanym zarizenim. Bootloader rezim to vzdy zachranil, jen si uz nevzpomenu, kterou RUU utility jsem pouzival. Doporucuji zkusit jinou verzi HP Ruu a "podvrhnout" ji image pameti, ktery chcete flashnout. Nebo jeste zkusit "upgrade" na prvni oficialni WM5 a pak downgrade na WM2003.
    Dalsi moznosti by asi bylo pouzit neoficialni utility, ale s temi nemam zkusenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 44 z 45 PrvníPrvní ... 3442434445 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08