Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 42 z 45 PrvníPrvní ... 324041424344 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 616 až 630 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #616
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Na jednom fore vlastne tam od kial je aj ta nova romka je toto mozno pomoze

    Simply put your hx4700 in bootloader mode by pressing ITASK+CONTACTS+RESET.
    Then just open my tool, HX4700_BootLoader.exe and select an .nbf file.

    Download link.
    Hx4700 Bootloader

    //edit// len to nerob pod win vista tam to nepojde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #617
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    9

    Pjotr, mnohokrát ti děkuji, iPAQ zase funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #618
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Kluci,mate nekdo zkusenosti s 4Gb kartou.Koupil jsem si jednu,ale mam s ni problemy.At ji naformatuju jak chci,cili na FAT nabo FAT32,tak kdyz na ni nakopiruju data,tak v pocitaci vse v poradku.Jakmile ale zasunu kartu do pda, tak se mi rozbijou nektere adresare a napise mi chybu 13. Po vyjmuti karty a vlozeni do ctecky je v tech adresarich akorat bordel...Dost mne to mrzi,chtel jsem to na nejakou tu muziku nebo filmecek kdyz treba jedu nekam prac at se nenudim..

    Neni to SDHC karta,je to obycejna SD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #619
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od b-light
    Pjotr, mnohokrát ti děkuji, iPAQ zase funguje.
    Nemas za co
    Inac myslim ze je nieco zle na tej rom .08 mne to ipaq ties nerozchodil ked som sa chcel vratit ku starej romke WM5.
    Ale zistil som ze cez original downgrade na 2003 co bolo pri upgrade na wm5 ide ozivit mrtvolku v pohode a netreba ani ten boot loader
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #620
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    ....a skusal si tu kartu naformatovat priamo v pda?
    cez nejaku utilitu, pocket mechanic alebo daco podobne?
    Ja pouzivam 4gb od my data a este 4gb noname ale nikdy som taky problem nemal ale pocul som uz o problemoch s card readermi tak preventivne som tie karty vzdy formatoval priamo v pda a fungovali dobre aj v pc aj v ipaqu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #621
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Jo,formatoval jsem i v pda,i utilitou od HP,vsecko mozne...Dochazeji mi sily,nevim si s tim rady.Prokazatelne mi to rozbije vzdycky pda...Nemuze na to mit vliv delka nazvu souboru nebo neco takoveho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #622
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Problém může být v typu karty, klasické SD fungují (jednu taky používám) novější formát, který se dnes většinou prodává, v hx4700 nefunguje (kvůli tomu jsem kartu před půl rokem měnil).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #623
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    ...no to je ties pravda tie nove su SD HC a tie v starych zariadenioach co podporuju iba SD nefunguju
    este co by si mohol vyskusat naformatovat v pda a nakopirovat vsetky subory cez pda na kartu, viem je to blbe lebo to bude trvat vecnost ale ked to bude fungovat v pda bez problemov tak potom je problem v card readeri ak nie tak je problem s kartou alebo v pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #624
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Zkousel nekdo toto ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311140&highlight=hx4700

    Porad ale jen WM5...:-(

    Zajimalo by me subjektivni srovnani s Calkelvzeeeho posledni betou, ktera se mi tez zda sviznejsi nez to nejaktualnejsi, co jsem nasel - 2.01.08 PV

    Kdypak se asi objevi WM6.0, pokud vubec
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #625
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Pisal som to par prispevkov vyssie ta romka 2.01.08 PV je ta co ja oznacujem v prispevkoch iba .08 takze aby som to zhrnul:
    mne na nej pada Tomtom a igo ties ma trocha problemy v podstate pada komunikaciia bluetooth s gps snimacom a pritom sa vsetko tvari ze funguje ziadne chybove hlasenia.
    Rychlost oproti Calkelvzeeeho romke rozdiel asi ziadny, je na tom rovnako a hlavne na nej tomtom slape sice ties padne obcas ale nie az tak casto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #626
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Vim, ze je jeste velmi brzo nejak podrobneji hodnotit, ale pokud mate cas a trpelivost, zkuste tu z toho odkazu co jsem tu daval. Nestihl jsem to nijak zvlast testovat, dnes jsem ji tam nahral, ale jen rychlost nabehnuti po resetu...nejmene dvojnasobna a to v porovnani s kteroukoliv ROM a ze jsem je zkousel uplne vsechny. Az jsem uz uplne unaven a roztrpcen hledanim te prave. Druha nejlepsi je ta posledni beta od Calkelvzeeho, ale tohle vypada jako bomba. No uvidime, Tomtom tam chodi urcite. Uprimne receno si myslim, ze to musi byt problem v cihle, protoze ja s Tomtomem nemel problemy s kteroukoliv ROMkou. Dal pouzivam Dynavix a ten take v pohode. Ta nova verze je dost nestabilni, ale to pricitam moucham po vydani neb se to chova velmi podobne na ruznych ROM. No snad jsem ted konecne nasel tu pravou, ale uvidime. Jak rikam, po resetu ma clovek pocit, ze tam snad je jen pulka WinCE, protoze to nabehne jak ze Sleep rezimu ci co:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #627
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Jeste jedna poznamka...Je trosicku jina, rekl bych ze to neni uprava stavajici ROMky, ale import z nejakeho jineho modelu:-) Kazdopadne dokud to funguje, je mi to jedno
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #628
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky jsem vyzkousel tuto neaktualnejsi verzi ROM, funguje super, start je opravdu skoro bleskovy. Akorat mam problem, ze nevidim v horni liste ikony pro nastaveni hlasitosti a ikonu pro data. Mate nekdo podobny problem? Je to uz hned po flashy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #629
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Zkus to flashnout jeste jednou, ja to mel v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #630
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tak jsem také flashnul ROMku z odkazu od Tomíka Zachů. Jelikož na hx-ku používám pouze navigační programy a zápasím tak o každý MB paměti pro programy, tak jsem použil verzi Lite. Ta sice nemá Office programy, ale po HR měla cihla 40 MB paměti pro programy!!! Po nainstalování všeho potřebného a SR mám volných 38 MB! :yes: To je prostě nádhera!!!
    Jediným zádrhelem je fakt, že po této ROMce dojde ke změně ID zařízení. Je to poprvé, co jsem se s tímto problémem setkal, zatím všechny ostatní ROMky ID nezměnily. Týká se to jenom některých programů. - Např. Smartmaps zobrazují původní kód zařízení (ale musel jsem znovu opět registrovat všechny mapy), ale Navigon zobrazuje úplně jiný kód a budu si tak muset dopisovat s Navigonem a ukecat je na nový aktivační kód.
    Jinak vše ostatní funguje, rychlost je skvělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 42 z 45 PrvníPrvní ... 324041424344 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08