Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 45 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od jarsou
    Takže problémům by se možná dalo předejít tím, že před upgrade na WM5 by se udělal HR WM3. To by chtělo zkusit...
    Ano, tohle uz me taky napadlo, jestli to neni "fragmentaci" pameti pred upgrade. Uz instaluji upgrade podruhe, tak uvidim jak to dopadne. V kazdem pripade to o neco pomalejsi je. Napr. pri prvnim spusteni kdy mate kalibrovat screen, se kalibracni kriz ve Win2003 presouva vyrazne rychleji nez pod WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Ja jsem pred prvnim upgrade na WM5 HR delal!
    Spis si myslim, ze na vine byly patche co jsem tam mel nainstalovany. TY po HR mam pocit zustavali.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Taky sem pred instalaci 5.0 delal HR.

    BTW: Myslite, ze po druhem downgrade a upgrade to bude jeste rychlejsi? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    MAm menši problemek, nejede mi SE_ VGA. Našla by se pomoc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    A co pouzit ozVGA? Ta slape bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ahoj, tak jsem vcera trochu neco zkousel, upgrade, downgrade, ruzne kombinace s HR, CR... bez vysledku. Pak jsem ale nekde narazil na clanek o Tweaks2K2 v souvislosti s hx4700, tak jsem znovu udelal upgrade, nainstaloval Tweaks2K2 a zaskrtal vsechno, co jsem si myslel, ze by mohlo pomoci ..
    Musim rici, ze po SR je to uplne jine zarizeni, WM5 najednou behaji daleko rychleji, odezvy na prosty klik na start menu, nebo controlpanel jsou temer okamzite, scrollovani v programech se nezasekava.
    Neni ale vyhrano, alespon z meho pohledu. Pouzivame ve firme LN a vzdy sem replikoval pomoci mNotes a byt mam posledni verzi, je replikace brutalne pomala a dost v tu chvili zatizi PPC.
    No a druhy problem je ActiveSync, nemam zaskrtnuto pro synchronizaci nic a i tak se mi obcas stane, ze se snazi neco sesynchronizovat a vytizi komunikaci mezi PPC a PC, ale to uz se tady asi nekde resilo, nevim...

    Tak tak zatim ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Milouss
    clanek o Tweaks2K2 v souvislosti s hx4700
    Kde jsi cetl ten clanek? Tykalo se to primo WM 5.0 na hx4700? Sice mi to beha dobre, ale mohlo by asi jeste lepe. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    No ja toho vcera prosel mnoho, ale vse bylo vyplodem googlu po zadani hx4700 WM5 problem, nebo hx4700 WM5 slow.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak jsem taky upgradnul a výsledek je celkem ucházející.

    Nejdříve jsem udělal HR WM2003SE a potom upgradnul na WM5. Rozhodně to nebylo tak pomalé, jako na hx4700 kamaráda, který ten HR neudělal a rovnou upgradoval. Tak jsem udělal downgrade na WM2003SE na původní verzi ROM 1.00. Následoval HR a upgrade na WM5 a všechno běží docela svižně.

    Jedna z pozitivních věcí je, že TomTom Navigator 5 se mi startuje zhruba o polovinu kratší dobu, než pod WM2003SE.

    Nicméně se mi za posledních 24h stalo, že mi hx4700 dvakrát zamrzla (při práci v Resco Exploreru), občas se tak na 20 sec. kousne (asi tak 5-krát) a několikrát se mi stalo, že při načítání určitých stránek (mobil.cz, opera.com, ...) jak PIE, tak poslední beta Opery spadne. Nepomůže ani vyčištění cache, smazání cookies, až SR.

    Jinak si prozatím nestěžuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od Milouss
    Ahoj, tak jsem vcera trochu neco zkousel, upgrade, downgrade, ruzne kombinace s HR, CR... bez vysledku. Pak jsem ale nekde narazil na clanek o Tweaks2K2 v souvislosti s hx4700, tak jsem znovu udelal upgrade, nainstaloval Tweaks2K2 a zaskrtal vsechno, co jsem si myslel, ze by mohlo pomoci ..
    Mohl by jsi se podelit co jsi zaskrtal? trochu si s stim hraji, ale k lepsimu vysledku to moc nevede...

    EDIT: Upravil jsem dve polozky...
    ATI Chip, Disable BitMap Cache (mam nezaskrtnuto)
    WM5 Optimum Cache Size (mam nezaskrtnuto)

    a vypada to rychlejsi...

    EDIT2:
    Ano, je to vyrazne rychlejsi, uz je to zase pouzitelne PDA... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    pouzivate free nebo full verzi ?? a kterou pls.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    ATI Chip, Disable BitMap Cache (mam nezaskrtnuto)
    WM5 Optimum Cache Size (mam nezaskrtnuto)
    Zvlastni, ja mel ATI chip zaskrtle - nechal jsem to byt (v napovede pisou, ze to muze zlobit, kdyz se to odskrtne).

    A zaskrtl jsem WM5 Optimum Cache a je to rychlejsi, nez to bylo. :-)

    Mam full verzi 3.20
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Tuhle variantu ted zkousim taky. Nektere aplikace mi v realVGA prisly pomalejsi... dam sem vedet jak to vypada.

    EDIT:
    Tak jsem chvili testoval a musim mit polozku WM5 Optimum Cache vypnutou, pak je moje cihla rychlejsi.
    U polozky ATI Chip, Disable BitMap Cache jsem si rozdilu ryhclosti nevsiml, nechavam tedy zapnutou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem take upgradoval na WM5 a pridam taky par zkusenosti...

    Postup:
    - HR na WM2003SE + rucni smazani vseho v iPAQ File Store
    - upgrade na WM5 (trochu jsem si ho nadsene prosel, nic jsem neinstaloval)
    - pote o downgrade na WM2003SE + XIP update ROM-ky (proste to co je soucasti dodaneho baliku)
    - pote zase upgrade na WM5

    Rekl bych, ze rychlost po prvni i druhem upgradu je uplne stejna. Zatim nemam zadny problem s CF kartou po soft resetu. V odezvach na tapnuti to je dost line, ale ma to jistou tendeci cachovat provedene operace. Takze by to treba pomoci Tweaks2K2 mohlo jit nejak zrychlit. Nemam to vyzkousene, je to pouze spekulace ani neznam polozky v Tweaks2K2 vztahujici se k WM5.

    Jeste jedna otazka ..... Kdyz downgradujete na WM2003SE instalujete ten XIP update ROM-ky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Dovolim si postnout upravy registru, ktere mi poskytl znamy (thx. Pavle), a ktere mi opet popohnaly WM5 na hx4700... :yes:

    Boost Windows Mobile 5 performance up to 20 percent

    [HKLM\System\StorageManager\FATFS]
    CacheSize = 4096
    EnableCache = 1

    [HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt]
    ReplStoreCacheSize = 4096

    Soft reset for changes to take effect. Default values for all keys are 0
    ==================
    Disable Windows menu animation

    HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\GWE\Menu,
    AniType = 6 (default) to 0.
    ==================
    Increase display cache

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE.
    limit = 8192 (default) to 16384 or even 32768

    ==================



    A jeste uprava AS, aby se automaticky nespoustel, i kdyz neni cihla v kolebce....

    Now, you need to stop Activesync from periodically starting on it's own. To do so open Activesync on your WM5 device and tap on Menu>Add Server Source. Add any info to create a fake server sync. After that is complete go to Menu>Schedule and change the two dropdowns to "Manual" and tap "ok" at the top right. You can now go to Menu>Options and delete the Exchange Server setting you just added. Now Activesync will not start when you cradle your
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 45 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08