Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 39 z 45 PrvníPrvní ... 293738394041 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 571 až 585 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #571
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Hi Calkelvzeee
    Could you send me/us the new WM6 WA2 Skin only please?
    If the new rom doesn’t contains many changes, so I would like to try new skin.
    Many thanks

    No pozeram ze nam to tu krasne ozilo ...) ) )
    Zeby Jar prisla??? ) ) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #572
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Tak jsem nejak neodolal a poslal nejake drobne za to,ze mi z moji cihly udelal zarizeni se kterym jsem naprosto spokojeny.Kdyby nekdo chtel neco poslat a nemel paypal,klidne mne kontaktujte a rad se toho zhostim...Ten kluk si to vazne zaslouzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #573
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    20

    Here you go
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #574
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    14

    Thanks
    I think is better than old skin..
    But I don’t know what is wrong with the skin it shows like this:



    So any idea how to fix it or have anybody the same problem?

    Man niekto podobny problem?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00209021_capture01_6gV.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 18.1 KB 
ID: 6261   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00209021_capture001_M96w.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 19.6 KB 
ID: 6262  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #575
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Pjotr
    Thanks
    I think is better than old skin..
    But I don’t know what is wrong with the skin it shows like this:



    So any idea how to fix it or have anybody the same problem?

    Man niekto podobny problem?
    I got this problem before
    you need to customize yourself

    1) Go to wisbar settings
    2) On My Theme, choose Custom Theme, click customize
    3) Click Import Theme, find the WM6.skin
    4) Go to Application Menubar.
    5) For Portrait, Choose: WM6_softkey480.png
    For Landscape, choose: WM6_softkey.png
    6) Go back to My Theme. Click Export Theme. For the File Path, find back the original WM6.skin, press OK
    7)Press OK

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #576
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Chvili jsem tu ted nebyl, ale nejak nebyl cas. Testovani vsech tech ROMek je hroznej zrout casu:-) Ted jedu na te posledni a funguje to skutecne skvele. Rychlost neni zavratna, ale plynula a bez zaseku. Vsechno funguje vcetne navigaci(krome MN6, ten nemam). Uznavam dobre odvedenou praci a poslal jsem calovi 20 euracu. Stavim se tedy za ostatni, kteri jiz eventuelne prispeli, pro ostatni o temze uvazujici pripominam - calvinck.chiu@gmail.com, treba ho to povzbudi k dalsi a jeste lepsi ROMce. Kdo vi, kde ma ten clovek hranice.

    Lidicky, jeden dotaz...nemuzu za boha dostat moje PDA do bootloader stavu. Zmacknu kalendar, itask a reset na dele nez dve vteriny, displej pohasne, objevi se spravna obrazovka, ale nez stihnu dat PDA do kolebky, zacne mi normalne bootovat. Takze jsem musel flashovani provadet onim podstrkovacim zpusobem za originalni soubor HP, co delam spatne?

    Cal,
    you have my deep admiration. Really, really and really great job. I haven't been here for few days because I've got heart attack after some experience with your ROMs:-D Could you please let me know when you start doing something similar with Windows Vista;-) Seriously, only praise will go out of my mouth, please don't stop. I was seriously considering to sell my hx4700 and buy something more reliable...no reason anymore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #577
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Jeste jedna malickost. Nemate nahodou nekdo Deepfish browser od MS? Pak by me jeste zajimal ten Windows Live Messenger co se objevuje na Calovych screenshotech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #578
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Mam maly problemek po upgrade a to jiz po prvni verzi i soucasne posledni 2C:
    - po vymene baterie za extended se mi vzdy zmeni datum na 1.3.2005 12.00
    Neni to nic zasadniho ale stejne to otravuje, tuto baterii davam kdyz PDA pouzivam s GPS a loguju tracky.

    Nejak jsem tez ztratil prehled existuje verze upgrade s WM6 a Pocket Informantem?

    Mohl by pls. nekdo gramotnejsi prelozit muj problemek to English? Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #579
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od tomik zachu
    Chvili jsem tu ted nebyl, ale nejak nebyl cas. Testovani vsech tech ROMek je hroznej zrout casu:-) Ted jedu na te posledni a funguje to skutecne skvele. Rychlost neni zavratna, ale plynula a bez zaseku. Vsechno funguje vcetne navigaci(krome MN6, ten nemam). Uznavam dobre odvedenou praci a poslal jsem calovi 20 euracu. Stavim se tedy za ostatni, kteri jiz eventuelne prispeli, pro ostatni o temze uvazujici pripominam - calvinck.chiu@gmail.com, treba ho to povzbudi k dalsi a jeste lepsi ROMce. Kdo vi, kde ma ten clovek hranice.

    Lidicky, jeden dotaz...nemuzu za boha dostat moje PDA do bootloader stavu. Zmacknu kalendar, itask a reset na dele nez dve vteriny, displej pohasne, objevi se spravna obrazovka, ale nez stihnu dat PDA do kolebky, zacne mi normalne bootovat. Takze jsem musel flashovani provadet onim podstrkovacim zpusobem za originalni soubor HP, co delam spatne?

    Cal,
    you have my deep admiration. Really, really and really great job. I haven't been here for few days because I've got heart attack after some experience with your ROMs:-D Could you please let me know when you start doing something similar with Windows Vista;-) Seriously, only praise will go out of my mouth, please don't stop. I was seriously considering to sell my hx4700 and buy something more reliable...no reason anymore.

    Thanks for paypal me

    I was considering to have a halt on my editing because I got into some trouble. but i just found out sth that makes me continue :yes:
    I hope my rom would be good to u guys:!:

    4700 is fast for the latest live messsenger beta. lets give a try!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #580
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Beta2C je len na 128MB RAM,alebo ide aj na 64 MB RAM.
    Ktoru verziu mam dat na 64MB RAM,predpoklad že PI bude kupeny externe,
    a na Today dam nieco od SPB?
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #581
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Beta2C je na klasicke 64megove HX-ko. Akorat jsem z ni neinstaloval ikony a wisbar,protze z bety2B se mi libi vic -)))Dodnes nepozoruju zadne byt i male problemy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #582
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Ja jedu i s wisbarem a je to naprostá bombice. Je to rychlý jako kr - áva!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #583
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    20

    Found 1 problem cannot be solved:

    On start->Settings->System->Backlight->Brightness

    If you use Automatic, your device will have a significant drop of stability and speed. Please DO NOT use "automatic" brightness adjustment.
    If you really want to use it, please go back to WM2003SE. :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #584
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Yes thats true, with automatic brightness my iPAQ works really more slowly. And second problem with the backlight. Im used to have at school BT Foldable keyboard and I always set up backlight only for 30 sec, because I want to save my battery life. Sometimes happens, that backlight is still ON and never switches OFF. After several minutes when I continue my work on keyboard, I switch between word or dictionary and so on, backlight is suddenly OFF correctly after 30sec. This is not disaster of course, I can live with that problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #585
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    20

    I got this problem when i first flashed my 4700 to wm5. No clue how to solve it
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 39 z 45 PrvníPrvní ... 293738394041 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08