pokud je tam v nazvu na konci B jedna se o verzi pro model se 128MB
pokud je tam v nazvu na konci B jedna se o verzi pro model se 128MB
Právě zkouším tu betu2 a je to gooooooood. Ještě lepší a krémovější. Goood job. Calkelvzeee is very goooooood GOD. Thanks.
Takže pro jistotu, ta poslední CEOS.nbf je pro paměť RAM 64MB, ano?
(my němčináři jsme s angličtinou na štíru...:-)
Ano, ta poslední ROM CEOS.nbf je pro 64 MB. Jak jsem psal, je naprosto úžasná. Zkoešel jsem všechny tři tady uvedené Romky (kromě té na 128MB) a tahle poslední je fakt dokonalá. Skvělá.
Ale, jestli jsem dobře pochopil, tak na ní ještě dál bude pracovat, že?
To je neuvěřitelné, co ten kluk dokázal.... Jelikož HP jistě naši diskuzi sleduje, tak být jima, tak by mu fakt měli nabídnout spolupráci... :$:
Žádnou spolupráciTo bychom se kté Romce už nikdy nedostali.
Ale nechápu, že soudruzi z HP neuměli udělat aspoň něco vzdáleně podobného co Calkelvzeee. Asije to netrápilo jako nás.
Jo, to máš pravdu, dokonce mám svrbění, že ten problém s Filesysem nedořešili schválně, abychom se našeho miláčka zbavili a koupili něco novějšího, co ale jiná skupina zapomněla vyvinout...![]()
Ať je to jak chce, teď jsem konečně spokojen a užívám si technologického pokroku.
už jsi tam hodil TomToma?
HP chteli abychom si koupili nove cihly...
Kluci,HELP...Calvin pise :
Nemente nastaveni start menu dokud jste nenainstalovali ICON PACK.Prosim neodinstalujte WM6 ikony.
Kde mam vzit ten ICON pack ???Ja Tam nasel jenom tu ROM...Byl jsem prilis zbrkly,uz to tam cpu aniz bych tomu dokonale rozumnel...
Muzete mi to nekdo objasnit?
Ale zapomněli nám poradit jaké....
Tak asi prvni problem. Po flashnuti posledni ROM CEOS_UPD.nbf neumim babotovat...Nepomaha mi ani asi uz treti HR...Beee,nejspis budem testovat bootloader..
Nejaky napad ?
K těm ikonám, najdeš je v adresáři WINDOWS, Jmenuje se to WM6icon.cab. Pak je tam i WM6SIMULATOR.cab, kde je wisbar... Tomtoma jsem nahodil ještě na té minulé romce, 6.03 a v pohodě - neïnstaloval jsem ho. Teď jsem zkoušel i 6.201 betu pro WM5 ONLY nebo co to je v pohodě. Jen po ukončení mi to dělalo nějaké brejkule. PS: Taky jste tak spokojení jako já, že můžete instalovat soft WM5 ONLY????![]()
K tomu bootování, mě se to rozběhlo po prvním HR. To už mi dělal ty minulá ROM, taky jsem propadal panice... Ale teď to fachá, tak nevím.
NASKOCIL...Jsem trubka,byla to moje chyba,spatne stlacene tlacitka u HR...