Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 35 z 45 PrvníPrvní ... 253334353637 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #511
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    pokud je tam v nazvu na konci B jedna se o verzi pro model se 128MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #512
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Právě zkouším tu betu2 a je to gooooooood. Ještě lepší a krémovější. Goood job. Calkelvzeee is very goooooood GOD. Thanks.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #513
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Takže pro jistotu, ta poslední CEOS.nbf je pro paměť RAM 64MB, ano?
    (my němčináři jsme s angličtinou na štíru...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #514
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Ano, ta poslední ROM CEOS.nbf je pro 64 MB. Jak jsem psal, je naprosto úžasná. Zkoešel jsem všechny tři tady uvedené Romky (kromě té na 128MB) a tahle poslední je fakt dokonalá. Skvělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #515
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ale, jestli jsem dobře pochopil, tak na ní ještě dál bude pracovat, že?
    To je neuvěřitelné, co ten kluk dokázal.... Jelikož HP jistě naši diskuzi sleduje, tak být jima, tak by mu fakt měli nabídnout spolupráci... :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #516
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Žádnou spolupráci To bychom se kté Romce už nikdy nedostali. Ale nechápu, že soudruzi z HP neuměli udělat aspoň něco vzdáleně podobného co Calkelvzeee. Asije to netrápilo jako nás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #517
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Jo, to máš pravdu, dokonce mám svrbění, že ten problém s Filesysem nedořešili schválně, abychom se našeho miláčka zbavili a koupili něco novějšího, co ale jiná skupina zapomněla vyvinout...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #518
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Ať je to jak chce, teď jsem konečně spokojen a užívám si technologického pokroku .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #519
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    už jsi tam hodil TomToma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #520
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    HP chteli abychom si koupili nove cihly...


    Kluci,HELP...Calvin pise :

    Nemente nastaveni start menu dokud jste nenainstalovali ICON PACK.Prosim neodinstalujte WM6 ikony.

    Kde mam vzit ten ICON pack ???Ja Tam nasel jenom tu ROM...Byl jsem prilis zbrkly,uz to tam cpu aniz bych tomu dokonale rozumnel...

    Muzete mi to nekdo objasnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #521
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ale zapomněli nám poradit jaké....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #522
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    Tak asi prvni problem. Po flashnuti posledni ROM CEOS_UPD.nbf neumim babotovat...Nepomaha mi ani asi uz treti HR...Beee,nejspis budem testovat bootloader..

    Nejaky napad ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #523
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    K těm ikonám, najdeš je v adresáři WINDOWS, Jmenuje se to WM6icon.cab. Pak je tam i WM6SIMULATOR.cab, kde je wisbar... Tomtoma jsem nahodil ještě na té minulé romce, 6.03 a v pohodě - neïnstaloval jsem ho. Teď jsem zkoušel i 6.201 betu pro WM5 ONLY nebo co to je v pohodě. Jen po ukončení mi to dělalo nějaké brejkule. PS: Taky jste tak spokojení jako já, že můžete instalovat soft WM5 ONLY????
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #524
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    K tomu bootování, mě se to rozběhlo po prvním HR. To už mi dělal ty minulá ROM, taky jsem propadal panice... Ale teď to fachá, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #525
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    55

    NASKOCIL...Jsem trubka,byla to moje chyba,spatne stlacene tlacitka u HR...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 35 z 45 PrvníPrvní ... 253334353637 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 22:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 16:08