Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 45 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Ja mam za to, ze se nahrazuje cela ROMka, takze se mi to nezda ... vlastne to je jako Hard Reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Jako většina nedočkavců jsem provedl okamžitý upgrade a zde jsou některé poznámky:

    1) Po prvním upgrade byla cihla výrazně pomalejší a občas se zasekla
    Možné důvody:
    SBP Pocket Plus 3.1 - tato aplikace dělala problémy, zasekávala se občas kousla celou cihlu, po odstranění z Today (ne odinstalaci) se situace výrazně zlepšila.
    Čeština Sunnysoft - verze 9, která byla k dispozici před 24.3. nekorektně podporovala WM5, po instalaci doporučeného patche se situace mírně zlepšila
    Občas se zbláznila CF karta, na které byly nainstalovány všechny aplikace

    2) Provedl jsem hardreset a jako první jsem nainstaloval češtinu od Sunnysoftu z 24.3. hlásí se jako verze 9.1 a žádné výrazné zpomalení cihly se nekonalo.
    NEinstaloval jsem SPB Pocket Plus a zatím se nic nekouslo
    Aplikace instaluji do "zařízení", jejich start je podobný jako ve WM2003

    3) Funkční aplikace
    SPB Diary 1.7.1
    SPB Weather
    Total Commander
    TCPMP v0.72RC1
    Tweaks2k2.NET v3.20

    4) Zbývající problémy
    Baterku to žere úplně neskutečně a dobíjení přes "kolíbku a USB" je zoufale pomalé
    Zatím jsem nerozchodil češtinu na Blue klávesnici Stowaway (pokud má někdo nějaký typ tak předem díky
    Neinstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Odpoved ZDE.
    Neni treba flamesit, WM5 na pristrojich konstruovanych pro WM5 chodi dobre. Na pristrojich nekonstruovanych pro WM5 chodi vselijak. Tot vse. A az nova verze Navigonu bude WM5 only, tak se ptat nebudes.
    Nechápu proč by měla být MN6 only:?: Ještě dnes když již aspoň půl roku běží WM5 mají na stránkách upgrade 2002.:yes: Čím víc použitelných přístrojů tím víc zákazníků.Nebo to někdo takto dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Z vlastni zkusenosti vim, ze nejvic podpory se pokytuje NOVYM zakaznikum, ktere chci pochytat a polapat...Operatori mobilnich siti a nejen oni by mohli vypravet. Novi zakaznici obvykle budou mit NOVE stroje, a ruku na srdce, ze bychom se dockali neceho noveho a nemelo to WM 5.x se mi nechce verit. Takze vyrobci softu jej budou urychlene adaprtovat a optimalizovat na WM 5.x az do stavu, ze zpetna kompatibilita bude....problematicka. That is all. To je realita, opakovane pozorovana i v nasich luzich a hajich....
    Mluvim o softech na PDA, ne jednoucelovych masinach...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Ano, opravdu se mi potvrdilo, ze po opetovnem downgrade a upgrade to beha vcelku normalne. Take jsem jako prvni nainstaloval InterWrite Pro 9.1.
    Odzkousene aplikace:
    Pocet Weather
    TCMP
    Oziexplorer + GPS iTec 339
    RescoFileExplorer
    uBook
    ICQ
    GPRS
    Stale mne prekvapuji ty hlasky ohledne vydrze baterie. Sice jsem nemel pres vikend moc casu to odzkouset, ale na plne nabiti mi vydrzela cca: 5h (uspani 36 hod)
    z toho provoz cca:
    2,5 h poslech MP3
    1 h - synchronizace, konfigurace ... bezna prace
    1 h - hra
    0,5 - cteni + MP3
    a jeste mi to ukazuje 15% kapacity baterie
    takze mi to prijde vcelku normalni ?!?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Pls., mohi by jste se, ti co mate na hx4700 uz WM5, kouknout do sve cihly kolik vam zabira slozka \windows\activesync, pripadne jake tam mate soubory?

    Porad jsem zjistoval jak to ze mam uz jen cca 20MB volne storage pameti a vyse uvedena slozka mi zabira cca 35MB a obsahuje soubory neslmyslne pojmenovany (kostecky a podobny paskvil) a ani jeden soubor nejde smazat. Tech souboru neni moc, ale nektere maji i 7MB. :

    Ja jen abych vedel, jestli mi HR pomuze nebo to je bezna vec... :no:

    EDIT: Screenshot
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    U mne 52kb
    6 vicemene systemovych souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od JaK
    Ano, opravdu se mi potvrdilo, ze po opetovnem downgrade a upgrade to beha vcelku normalne.
    To se mi opravdu nezda.
    Podle meho nazoru se prepise cela ROMka, nezbyde zadny zbytek, ktery by tam mohl "skodit".

    Muze se prosim nekdo z mistnich odborniku kteri maji vice zkusenosti k tomuto nazoru vyjadrit? :-)

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Tak jsem udelal HR, obnovu dat ze zalohy, soubory jsou sice pryc, ale uvoleni pameti, ktere jsme ocekaval se nekonalo... Netusite nekdo kde muze byt problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    2

    Taktez mohu potvrdit ze po opetovnem downgrade a upgrade to beha naprosto bez problemu a zadrhavani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Takze po dlhoocakavanom update na wm5 sa s mojou tehlou neda robit, po sw resete bootoje asi 20 sec, vsetko sa zasekava, popripade nejde spustit alebo cela tehla vytuhne. Vazne rozmyslam ci tych 47$ stalo za to. Skusim postup s downgrade na wm2003 a nasledne ugrade na wm5, ak to nepomoze tak sa asi rozplacem :-) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Takze u mna to tiez po downgrade a naslednom upgrade slape pekne, nechcel som tomu verit ale je to tak
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od badtom
    Takze u mna to tiez po downgrade a naslednom upgrade slape pekne, nechcel som tomu verit ale je to tak
    Ale pokud se nemylim, "downgrade" obnasi v podstate pouze aplikaci oficialni rom 1.10, ktera je stejna i u HP na webu. Nebo se mylim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Takže problémům by se možná dalo předejít tím, že před upgrade na WM5 by se udělal HR WM3. To by chtělo zkusit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    Pls., mohi by jste se, ti co mate na hx4700 uz WM5, kouknout do sve cihly kolik vam zabira slozka \windows\activesync, pripadne jake tam mate soubory?
    Já synchronizuju jak o život (pošta, obsáhlý kalendář a kontakty) a mám tam nějakých 30 kb. Soubory mají datum z aktuálního dne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 45 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08