Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 23 z 45 PrvníPrvní ... 13212223242533 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #331
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Tak budu radši amaterem než zase opět studovat hloubky diskuzí, když se nemohu spolehnout na lidskou solidárnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #332
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=2712

    Doporucuji se podivat na nazev tematu... :? :sarcastic:

    EDIT: BTW Ma predchozi odpoved byla pro honzu.chlana...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #333
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Díky Beechere, tak jsem si to projel a uvažuji jest-li to má smysl. Jinak dík, přiznám se že s přechodem na WM05 jsem několikrát projel diskuze ale vždy kvůli něčemu jinému tak že mě to již pomalu ničí.
    Ikdyž jsem učinil některá opatření, třeba ta že si návody a fígle si ukládám do PhatNotesu.
    Již dříve jsem uvažoval otom jak zjednodušit vyhledávání těchto nápadů, návodů a napadlo mě ikdyž samotné nápady se dále vyvíjí, jest-li by něšlo uložit specifickou značku typu skriptu k tomuto návodu a k dalším, které by pak uvozovaly na jeden odkaz, tak že by stačilo ťápnout na označení či ikony návody, rady pro Hx 4700, a vyjely by dané návody či odkazy, nebo alespoň seznam s adresou stránky.
    Já vím že je to asi blbost.

    Měj prima den
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #334
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Si zalozte blog a tam sepisujte tipy a tricky pro WM5 na Hx4700... Brani vam v tom neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #335
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Ahoj vsichni,
    stala se mi vcera nemila vec, ktara samozrejme podporila naseho milacka fajlsysa a od te doby zase maka jak idiot a cihla je porad na 50% zatizena, hreje se a baterka rapidne klesa. Klasika.

    Jel sem vlakem a v pouzdre v tasce mel cihlu a nedopatrenim se nejak zapnul zaznamnik, takze sem si na cihlu nahral hodinu a pul nefalsovaneho vlakoveho dz-dz------dz-dz------dz-dz. Vysledny WAV zabiral cca 60MB a samozrejme se ulozil do ROMky, kam jinam. Tak sem ho smazl a doufal ze fajlsys zapomene na tento malinky problemek, ale opak je pravdou. Beeeeeeee.

    Sakra ze jsem si uz driv neprenastavil ukladat veci na kartu. System BYL tak krasne rychly...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #336
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    mne filesis nebezal uz velmi dlho
    teda som to nepostrehol
    ked bezi tak je vzdy na 99%
    ale len par minut

    a to mam v romke 60MB :-)
    a tehla je 2 min po restarte pekne rychla)
    skoda ze to netaha dlhsie
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #337
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Tak sem strcil cihlu do kolibky ze nainstaluju SUperTasks a zatimco sem se babral s instalaci a dalsimi vecmi, tak se fajlsys zklidnil a uz je to OK.

    Zatim se vyvaruju jakychkoliv zapisu do ROMky (radsi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #338
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,
    po čtvrtém totálním zamrznutí WM5, kdy nefunguje ani HR, pouze čtyřhmatem se dostanu do USB modu a přez CD s upgrade WM5 ho oživím se vracím k WM2003 SE. Už na to nemám sil. Z aplikací jsem instaloval pouze češtinu 9.1 od Sunnysoftu, Pocket plus 3.1, Spb Diary a SBSH PocketWeather 1.3. Kdyby někdo z vás věděl v čem je zakopaný pes, byl bych moc vděčen. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #339
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    17

    Me uz to pomalu prestava s WM5 bavit, jsou jako nezbedne ditko, sebemensi i nechteny zapis do ROM konci katastrofalne. Filesys.exe zacne zrat 99% CPU a z PDA se stane mrtva cihla. Filesys je schopen chroustat i nekolik desitek minut, coz znacne sosne baterku.

    Narazil jsem na prvni nekompatibilni programy. Treba smartmaps mi nefunguji ani jedna verze. Stare se spusti, ale nejde vybirat mapa, je tam defaultne porad automapa CR, nove vubec zadne mapy nevidi obe dve verze.

    Zacinam to vzdavat. Asi se vratim ke klasice WM2003SE, programy sosle v ipaq store, pripadne zbytek na karte, ale hlavne uz at to nedela takove kraviny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #340
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Smart Maps mi funguji bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #341
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Já mám nainstalovaný pouze navigační software: Dynavix 1.6, TT 5.21 a iGO (Summer upgrade). Vůbec nic dalšího, po SR volno 35 MB RAM. hx4700 se chová s WM5 naprosto skvěle, navigaci používám téměř 8 hodin denně a zatím vůbec žádný problém (zatuhávání, nutnost restartů, přehřívání,...) Programy fungují, nezjistil jsem žádné zpomalování. Asi hodně záleží na instalovaném softu, já jsem kvůli tomu raději oželel všechno ostatní...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #342
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    čas od času se mi taky stávalo že cihla po vypnutí nešla zapnout nebo než naběhla trvalo docela dlouho, zjistil jsem že to je tim co je spuštěno za aplikace a že některé programy to prostě dělají kdysž nechánm v paměti jen kalendář a kontakty a activ snyc je vše naprosto v pohodě a cihla naskočí jako prd když je tam ještě třeba word a excel a nebo ještě třeba nějaké další věci nechce se jí a někdy vytuhne uplně - prostě než jí vypnu tak poshazuju aplikace které zbytečně vysí v paměti a mám klid klidně celou noc může ležet bez zdroje a ráno bez problému naběhne úbytek napětí je minimální
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #343
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Toto mohu potvrdit také. Ale záleží i na tom, zda byl zrovna Filesys.exe v běhu či nikoli. Ale mně se stalo ještě něco jiného. Postupně doinstalovávám programy, které si myslím, že budu potřebovat. Za posledních 14 dnů jich bylo asi 5 a nějaké změny v registrech. Tak jsem chtěl pro jistotu udělat zálohu pomocí SPB Backup, ale zrovna běžel Filesys. Místo toho, abych byl trpělivý, tak jsem tam šoupnul SR. Ukázala se roztrhaná modrá obrazovka, pak normální, která je před náběhem restartu a konec. Dál ani krok. Po různých pokusech jsem nakonec musel udělat HR a obnovit starou zálohu a pátrat, co jsem vlastně za těch 14 dnů udělal. To bylo včera a od té doby Filesys řádí jako pominutej. Asi než si zase udělá pořádek...
    Vrátit se na Win2003SE nechci, protože tam mi špatně běžel Skype a přehrávání televize. Kdyby nebylo toho blbečka, tak by to byla nádhera... Nezkoušel někdo, zda ten Patch na Filesys, co řešil problémy před novým update, by nešel i na W05? Kdyby se Filesys dal omezit tak na 40%, tak by se s ním dalo žít!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #344
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Starý patch tam nejde, není kompatibilní se současnou ROM. Jinak s hrůzou čtu, co s tím všichni máte, já tam mám velké hafo programů a nemám jediný problém.

    Od té doby, co je nová ROM, tak jsem spokojen na 110%. Vypínám, zapínám jak chci, je pravda, že dodržuju zásadu vše na kartu, ale filesys nelítá vůbec (btw nezná někdo program na monitoring vytížení procesoru aplikacemi, který by uměl log?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #345
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Já také dávám vše na kartu, ale stačí jen něco nového nainstalovat a už jen změna v klíčích našehou broučka Filesysa probudí. Nejvíc vidím problém v Exploreru. I když jsem v klíčích všechny tři položky na SD přesměroval, přesto většinou při brouzdání začne Filesys makat. Například Cookies lezou do ROM. nedají se také přesměrovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 23 z 45 PrvníPrvní ... 13212223242533 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08