Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 14 z 45 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #196
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Stale pozitivni zkusenosti s WM5?

    Premyslim o upgradu, ale bojim do toho jit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    to Shady_cz : zavedl jsem patch do "Start Up" a po SR se mi objevilo prazdne okno s tlacitek "Cancel" na tapnuti na krizek ci cancel nereaguje! ?! Po chvili naskoci Today a vypada to, ze patch_filesys je zaveden?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    2 JaK: Kdyz se pusti patch na bezicim zarizeni tak to okno, ktere popisujes pouze rychle problikne. Pri spusteni tam bohuzel zustane vyset nez naskoci obrazovka Today, ale patch se urcite spusti (mel by zaznit i startovni ton). Na tlacitko cancel neni nutne tapnout. To okno tam vlastne uz neni pouze tam zustane zobrazene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    13

    Takže přidám pár postřehů začínajícího, dnes jsem naisntaloval w5...udělal jsem HW reset u w2003, nainstaloval nový activesync 4,1. Spustil upgrade a po cca 10 min bylo hotovo. Bohužel se mě PDA nikdy přes activesync nepřipojilo, vždy hledalo zařízení a nic nenašlo...jinak byl nalezen nový Hw a nainstalován, ve správci mám pak u síťových zařízení windows mobile..(nic s vykřičníkem).ale nelze prohlížet v průzkumníkovi nic z obsahu a activesync stále připojuje a nic se neděje... Zkoušel jsem to na notebooku a vše OK připojí se to... Další zádrhel byl s češtinou, kterou jsem instaloval asi 3x...párkrát PDA ani nenajelo... Nainstaloval jsem patch a ozvga, ale není vidět nahoře u tlačítka start obrázek startu...celkem je mě to putna, ale pokud víte jak nastavit aby to bylo vidět...budu jen rád... zatím mám z upgradu smíšené pocity...za 900,- bych chtěl asi více odzkoušený software... No zítra přes notebook zkusím nainstalovat gps a tomtoma... Pokud již jste vyřešili ten problém se synchronizací tak dejte vědět, nechce se mě renistalovávat komp...

    Díky Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    S AS jsem problém neměl, pokud jde o češtinu je nutné použít aktuální verzi 9.x,verze 8.6 a není určena pto WM5 a starší verze 9 také nebyli zrovna OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Ja jsem pri experimentovani prisel na to, (v mem konkretnim pripade) ze strasne zavisi na delce a kvalite USB portu a prodluzovacich kabelu.

    Mel sem vyvedenou USB na stul asi 1,5m prodluzkou - pri pripojeni hx system na pc ohlasil nezname usb zarizeni a nebo zarizeni nebylo rozpoznano a nebo bylo rozpoznano, ale ActiveSync se nespojil.
    Pri vymene kabelu za 50cm dodnaje k USB Flash to krasne chodilo.

    Taky sem mi ActiveSync obcas hada s Kerio WinRoute Firewallem. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To ze se s nim hada, je bezna vec, ktera se tady resila uz nekolikrat... Proste to chce spravne nastavit Kerio, aby si toho sitoveho spojeni mezi PC a PDA nevsimal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tedy pánové (Shady_cz & spol.) - po nějaké době (a čtení tohoto threadu) jsem opět hodil na cihlu WM5 a použil vaše úpravy a zatím mi to již 4. den chodí naprosto super, pomalu rychleji, než s WM2003SE.

    Použil jsem následující úpravy ze str. 19:
    6, 7, 8, 9, b, c, d, f, g, h

    Předtím jsem se plácal se všemi možnými úpravami a chvíli to bylo vždy lepší, ale potom zase o hodně horší, takže jsem to vzdal a vrátil se k WM2003SE. Teď jsem rád, že jsem se díky vám mohl vrátit k WM5. Skvělá práce :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Skvělá práce :yes:
    Zlaté české ručičky.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    mne to ide dost na .... :-(

    je to rychlekjsie ako wm2003 ALE KED VYMNE PDA Tak zapinat ho musim vacsionu resetom


    stalo sa mi ze som ho vecer vypol rano zapol s polovicou baterky ???!!


    alebo ze ho vypnem a wifi stale svieti az saz uplne vybije
    uz ma to nebavim
    dam si wm2003

    aspon to bude pouzitelne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak ať se snažím v jakékoli fázi nainstalovat na cihlu můj oblíbený Wisbar Advance 2 (ať už s pluginem WAD nebo bez něj), pozoruji drastické snížení výkonu PDA a filesys mi vylítne i když mám patch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    S patchem nebo bez pathe, rozhodující je aby se co nejmeně zapisovalo do interni Flash a daný program zřejmě často zapisuje do nějakeho souboru v Flash. Chce to podle data aukutalizace zjistit do jakeho a pak zjisti zda by ho bylo možné přesunout na kartu. Jak už tu x krát zaznělo bohuřel i změna jediného bitu znamená, že se musí zapsat celý blok tj. 128kb.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    12

    Tak jsem byl asi dvě hodiny v klubu nepracujícího ActiveSync po up na WM5..
    Pak jsem si vypnul standartní firewall z XP a ejhle ono to běží. Tak jen doufám, že to nebyla náhoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Je mi velmi luto, ale bol som nuteny vratit sa spat k WM2003SE..
    Aj napriek dodrzaniu vsetkych istrukcii, pouzivaniu (zmysluplnych) tweakov a samozrejme instalacie patch-u pre filesys, mi tehla po cca 10 dnoch bezproblemoveho fungovania (!!!) zacala mrznut. Nic nove som v tom case nenaistaloval ani neodistaloval, od zaciatku pouzivania mojej 4700 s WM5 som sa zriekol aj obubeneho (no zda sa problemoveho) WA2. Spustitelna bola v mnohych prípadoch len softresetom. Zial, nemam cas patrat po pricinach tohto stavu a vsadil som na istotu.
    V mojom pripade teda 0b. Bohuzial..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Ahoj,

    tak uz nejakej patek pouzivam WM5 na hx4700, psal sem o tom a nyni bych se chtel podelit o par drobnosti.
    Hned na zacatku, je to SUPER, diky kolegum predem, kteri dotahli vsechny "nase" snahy o zprovozneni temer k dokonalosti. Mam tam ten nainstalovano mraky SW, vse co jde a je rozumne mam na SD, neco malo se mi dalo samozrejme do \Program files. Dokonce ani zpravidla nepouzivam patch na filesys, z nejakych odhaduji 90% se hx-ko chova super rychle a zvlada mraky spustenych veci. Pak mu najednou "hrabne" a zacne filesys neco prechroupavat, trva mi to cca 7 minut a je zase na dlouho klid.
    To co mne ale trochu v tuto chvili trapi je volna "operacni" pamet. Nevim, kolik sem mel volne po HR, resp. po clean resetu, mozna neco kolem 30MB?, nevim... ale nyni po SR cca 22MB, kdyz spustim par drrobnosti, jako myslim piexlorer, mail a tak, tak mam cca 18MB a pak kdyz chci spustit neco narocnejsiho, tak mam mensi problem, sice jen obcas, ale preci.
    Hledal sem a moc uspesnej sem nebyl, zkratka mam na Vas otazku, a to jakym zpusobem si mohu presne zjistit, cim mam RAM obsazenou?
    MemMaid neco ukaze, ale po souctu vyjmenovanych jednotlivych komponent, resp. jejich velikosti se dostanu na cca 18MB obsazenych, ale v control panelu mi ukazuje obsazeno 38MB... ano, chapu, neco si veme sam OS a tak, ale mne zajimaji co nejpresnejsi udaje, na zaklde kterych bych byl schopen si rict, ze trebas ten ktery SW prestanu pouzivat a neco usetrim, nebo ze naopak si sam pro sebe oduvodnim, ze to fakt potrebuju.

    Jo prosim, neptejte se mne na to, co vsechno mam nainstalovano, je toho hodne a kazdou chvilku se to meni, pac stale prubezne zkousim.
    A taky mi pls nepiste, ze se to tady resilo a ze jsem "lama", sleduju to tady prubezne denne a i sem hledal, ale neuspesne.

    Diky za jakykoli napad ci odkaz.

    Milouss

    ... jo koupil sem si vcera v Sunnysoftu neorigos baterii 3650mAh, sice je to PDAcko konecne opravdu "cihla" ale super, a taky HP BT klavesnici, jeste vic super, druhe Vanoce .. snad uz brzo budu moc odlozit NB, jeste tak vyresit tunelovani do firmy, bohuzel zde nemame std. VPN, ale pristupuje se pres AT&T clienta...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 45 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08