O.K. nedoslo mi, ze to je stav po aplikaci toho patche!Původně odesláno od Ivo Pokorný
O.K. nedoslo mi, ze to je stav po aplikaci toho patche!Původně odesláno od Ivo Pokorný
Zajímalo by mne, zda se někomu z Vás stalo to, že po upgrade na WM5 přestal ipaq komunikovat s PC přes USB. Přes IR ano, ale přes USB ani ťuk. Vyřešila to reklamace a výměna ipaqu díky zaplacenému carepaqu (kapitola samo o sobě). Teď jsem se pokusil znovu, a výsledek je stejný![]()
Poradít někdo, jak zprovoznit připojení přes USB, ať se můžu aspoń vrátit k WM2003 ???
Díky.
Verze AS?
4.1, speciálně nainstalovaná z CD s WM5. Jinak XP Pro SP2 a doposud žádné problémy.
A perlička - včera jsem rozchodil synchronizaci via IRDA, dnes AS nerozpozná profil připojeného zařízení, nabízí vytvoření nového a sychronizace nejde.
Odebral bych z AS vsechna partnerstvi...soucasna, minula atd. a pote ho odinastaloval, resetnul pocitac, nainstaloval znova a postupoval dle pokynu na obrazovce. Reset kompa(opakovany) je nezbytny. I kdyz je to malounko paranoia, temer nikdy neinstaluju AS dodany s necim, ale vzdy stazeny nejaktualnejsi z download.microsoft.com. Nejdulezitejsi je ale opravdu odebrat vsechna partnerstvi pred vytvorenim noveho.
Nejnovější verzi z www jsem měl instalovanou původně. Partnerství jedno - 4700 s WM2003.
Jinak po smazání a nové instalaci (a vůbec) po připojení a odpojení 4700 PC "pípne", čímž podle mne indikuje přidání - odebrání HW.
Reset a přeinstalování AS jsem dělal několikrát. Při první reklamaci na HP mi bylo řečeno, že se to děje a reklamace byla uznána. Problém je v tom, že teď mám 4700 "mrtvou" - sice funguje, ale nesynchronizuje, takže je pro mne skoro nepoužitelná.
System jsou XP? Coz zkusit vytvorit noveho usera, nalogovat do nej a zkusit to v nem?
ad1. ten samý problém, s jedním PC sync, s druhým odmítáPůvodně odesláno od IT-man
(
ad2. už jsem tu popsal jak oživit čtyřhmatem (vlastně stačí trojhmatem) USB zmrtvělého háikska, postup je jako u HR, navíc stiskni ještě tlačítko kontakty.
Trojhmat jsem zkoušel mnohokrát, vždy se mi provede je HR a USB nejede.
Jak přepnout 4700 do USB modu - snad se downgrade chytí :?:
Mam stejny problem s AS a zacalo se me to dit potom co jsem synchronizoval s druhym PC v praci. Doma pres kolibku a v praci pres bluetooth. Ted to taky nemuzu nijak rozchodit![]()
Tak jsem vyzkousel vsechno mozne, ale problem s AS mam bohuzel stale( Pouzivam Win XP Pro SP2 (pripojeni kolibka) doma a Win XP Pro SP1 + Outlook 2000 (pripojeni bluetooth) v praci. Vse jsem zkousel pouze doma, v praci me to beha OK.
Zkousel jsem tyto veci:
- odpojeni ostatnich USB zarizeni, zmena portu pro kolibku
- instalace MS Outlooku 2002 (puvodne jsem mel na PC pouze Outlook Express)
- instalace/preinstalace ActiveSyncu (4.1 a 4.2 beta)
- promazavani registru
- odinstalace nekterych HotFixu
- HR meho hx4700
Chovalo se to nasledovne:
- vetsinou (z 99%) se mi po vlozeni PDA do kolibky detekuje USB zarizeni a po dokonceni mam v Device manageru v casti USB zarizeni "Unknown device"
- obcas (to je to 1%) se mi povedlo dosahnout toho, ze se mi PDA detekovalo jako sitovka "Windows Mobile-based Device", ale bohuzel v Device manageru bylo zarizeni se zlutym vykricnikem
- asi tak 3x se mi povedlo dosahnout toho, ze se PDA rozpoznalo korektne, ale stacilo PDA vytahnout z kolibky nebo restartovat a vyla jsem zase tam kde predtim
Prosel jsem spoustu zahranicnich diskusi, ale bez uspechu. Kdyz se to neopravilo ani po HR tak mam hruzu z toho co se dejeNemate prosim nekdo poneti jak z toho ven? Jeste asi zkusim downgrade na WM 2003SE (pripadne zpet na WM5), ale trochu se bojim ze to nepomuze.
Predem diky za pomoc.
V mém případě nakonec pomohla kombinace Active Sync/soubor/odstranit mobilní zařízení. Ani jsem nepřišel o kontakty v PDA, ačkoliv se taková výhružka v AS objevila. Po vložení PDA do kolébky už to jede.
Takze jak jsem psal zkusil jsem downgrade na WM 2003SE, ale neslo to protoze jsem nemel vytvorene pripojeni pres ActiveSyncPo milionu pokusu se mi podarilo spojeni vytvorit (nahoda, jedna z mala jak jsem psal v drivejsi zprave). Bohuzel se pripojeni rozpojilo pri startu downgradu
( Takze mam ted mrtvy hx4700, ktere ma na obrazovce bootloader. Zkousel jsem nejake ozivovaci postupy, ale bez uspechu. A bohuzel ActiveSync stale nejde.
Jeste jsem zkusil jiny HDD s cistym systemem, na kterem nikdy nebylo pripojovano PDA. S ActiveSyncem, nebo bez nej se to chovalo stejne jak na mem puvodnim systemu ..... proste zadna detekce PDA.
Na mem PC vsechna usb zarizeni pracuji spravne. Vse co na ne pripojim (a neni toho malo) tak pracuje spravne.
Takze momentalne jsem neskutecne nasr**** a zitra jdu reklamovat zarizeni v dusledku upgradu na WM5. Nenapada me nic jineho nez ze WM5 po nejakem case odkragluje konektor resp. USB port.
Pokud mate nekdo napad jak z toho ven budu moc vdecny.
Diky
Tak jsem uz s nervama v ...... ale mel jsem stesti a USB se jednou probralo a tak jsem tam pres bootloader, ve kterem to zatuhlo pomoci terminalu a SD karty nacpal zalohovanou image WM 2003SE. Bohuzel sytuace s fungovanim AS se nevyresila. Chova se to uplne stejne(
To co popisoval IT-man se delo i u me a jelikoz nemam zaplaceny zadny carepaq tak mam obavu jak dopadne reklamace. Ale zarizeni je opravdu bez moznosti USB syncu pro me uplne na ...
Nějak toto téma usnulo?
Jak je to s upgrade na WM5 vyplatí se, odstranilo už HP problémy nebo se k nim alespoň nějak vyjádřilo?
Doporučujete upgradovat?