Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 45 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 672

Téma: WM5 na HP iPAQ hx4700 - rady, zkušenosti, problémy, úmrtí pri flashování....

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Tak jsem taky rezignoval poté, co jsem nejprve chatoval s podporou u HP.com, volal s mistnimu HP servisu, kde o problémech vědí, ale řešení je stále v nedohlednu, tak mi řekli, že se mám obrátit na zákaznické oddělení tam, kde jsem to koupil a požádal o vrácení peněz. :

    Teď už mám zpět WM2003SE. Ale tohle bude asi můj poslední iPaq, příště se rozhlédnu u konkurence, tohle byla moje druhá špatná zkušenost s HP v případě PDA (poprvé u 5450). :?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Teď nevím, jestli jsem něco nezaspal ... už je venku ten patch na filesys.exe?

    Také jsem zkoušel trochu experimentovat, nicméně pouze na uživatelské úrovni. Když filesys.exe zrovna blbne, tak bere cca 85% výkonu. Ale když mám souběžně spuštěný Pocket Hack Master, tak bere 42% filesys.exe a 42% PHM. A teď mi vysvětlete jednu věc. Pokud jedu v autě a mám puštěnou navigaci (TomTom Navigator 5.21), ta se mi nezačne sekat nikdy, ani, když jedu např. 18 hodin. Znamená to, že si TTN umí vzít maximální prioritu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Spise je otazka, jestli si neco TT zapisuje do ROMky...
    Jelikoz spise jenom cte data z karet, tak neni potreba, aby se filesys.exe spoustel a provadel ty kejkle z ROMkou...

    Tj. ten proces prerovnavani obsahu ROMky se spousti pouze pri masivnim zapisu do ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    A PIE ukládá masivně do ROMky, když cache/history/cookies mám na kartě?

    Mimochodem, TTN (aplikaci) mám v ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    mas som wm5.0 dal som si naspat 2003se a vsetko som natrieskal na kartu ze ci to pojde rychlejsie
    a stale mi to mrzne a pada ked kliknem na ikonky(spb3.1.1 ci tak dako) tak mi to casto resetne a jas displaya akohanle mam dlhsie zapnute pda a zmenim ho cez spb tak mi to zmrzne na 2-3 s a reset :-(

    mam to chut hodit o zem ( (

    oplati sa mi preflashowat znova wm2003 ci staci dat HR?

    predtym som mal vsetko v rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Moja reklamacia WM5 bola ukoncena zaslanim $ spet na moj ucet.
    Niekto tu chcel obsah mailovej komunikacie, tak tu je:

    1. mail na : 'ebusinesssupport@hp.com'

    Hi,
    I bought wm5 for hx4700 on your site. That operating system is not usable for hx4700 ipaq. I thing you already know this.
    Ipaq is freezing all the time and is slow.
    I thing you know about the problem with filesys.exe and cpu usage.
    Take this mail as a reclamation of WM5 for ipaq hx4700.
    I do not need system like WM5 on my ipaq, because I can not work on it.
    Please send my money I paid for that unstable software to my credit card or bank account.
    I’m waiting for you answer.


    2. potom si vyziadali order number, ktore som im poslal
    3. potom prisiel tento mail:

    Dear Customer,
    Your request to return order XXXXXXXXXXX was approved. A refund to your account is in progress.
    In case of any question, please contact the customer service department at 800-955-0901 or email ebusinesssupport@hp.com.
    Thank you for your business.
    Hewlett-Packard


    4. nakoniec nabehli $ spet na visa kartu.


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    13

    Tak už upgrade mají v ČR většina prodejců skladem.... funguje to tedy, nebo HP opravdu vydalo upgrade, který není plně otestován a nefunguje tak jak bychom si přáli...nebo je to novej build s opravenými chybami.

    Díky za info Marty...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Nedavno zverejnena pomucka jak trochu WM5 na hx4700 zrychlit - tady

    Testuji, uvidim...
    Jedine co mi trochu vadi je, ze pri restartech se musi potvrdit okno. ALe zase tak casto s WM5 nerestartuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Tak jsem to s WM5 nakonec taky vzdal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    To uz jsem snad posledni, kterej je tam ma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od Ivo Pokorný
    To uz jsem snad posledni, kterej je tam ma?
    Všetci ostatní už asi spáchali samovraždu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Testuji, uvidim...
    Jedine co mi trochu vadi je, ze pri restartech se musi potvrdit okno. ALe zase tak casto s WM5 nerestartuji.
    ja teda zadne okno pri restartu potvrzovat nemusim, a WM5 provozuji uz pres mesic bez vyraznejsich problemu!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    35

    Testuji, uvidim...
    Jedine co mi trochu vadi je, ze pri restartech se musi potvrdit okno. ALe zase tak casto s WM5 nerestartuji.
    ja teda zadne okno pri restartu potvrzovat nemusim, a WM5 provozuji uz pres mesic bez vyraznejsich problemu!
    Jak tedy dopadl test ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    JaK:
    Pokud si udelas upravu co jsem posilal 22. květen 2006, 19:29, tak okno potvrzovat budes...


    Jinak se mi zatim nejevi, ze by nejak tato uprava urychlila co jsem mel jiz upraveno. Spis mam subjektivne pocit, ze je to o kapanek pomalejsi... Jeste chvili vyckam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150

    rl rl je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Me patch 100% pomohl. Diky nemu dnes muzu prohlasit, ze mam pouzitene PDA. Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 45 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:38
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2009, 21:52
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 13:29
  4. Reakcí: 1580
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 15:08