Tak Pavel vyslišel naše volání a teď už jenom můžeme doufat, že se sníh NEVRÁTÍ![]()
![]()
.
Tak Pavel vyslišel naše volání a teď už jenom můžeme doufat, že se sníh NEVRÁTÍ![]()
![]()
.
No konecne,doufam,ze se pocasi bude ridit nasim logem a nebude trucovat!Uz to bylo umorny a ten zasnezenej vrcholek kosoctverce me pri pohledu z okna mirne receno stval,jako by urcoval dalsi prubeh nekonecny zimy!Super:-)
Už bylo na čase. :-)
Timto prohlasuji letosni zimu za ukoncenou, bez odvolaniSlunicko si nechame na leto, k jaru se vice hodi motylek...
A ja vzdycky myslel, ze rozehrivajici se meze...![]()
Presně takového motýlka má kolega vytetovaného na rameni....Původně odesláno od Pavel Koza
Jj, taky jsem dnes zajásal, jak nám to posle loga krásně vychází... no a na příští týden samé dobré predikce, žádný mráz, žádný sníh... jásejme![]()
A ja uz si rikal, jestli se ce4you nespojilo s MSN...![]()
Btw. snih, zima ap. rulezz :yes: Ale letos uz toho bylo fakt dosti...![]()
Si normalni? Omlouva te akorat mladi...Původně odesláno od Kato
![]()
Jak Žádný mráz, žádný sníh? Leda že byste vzali lopaty a přijeli s tím půl metrem, co mám na zahradě něco udělat.Původně odesláno od MRH
Lopaty!? Co je to??Vydrz tyden obejdes se i bez nich
![]()
Ach jo, uz jsem si zase vsiml zmeny loga az po precteni diskuzePůvodně odesláno od ipf
ops:
Ipf: U nas taky jeste jsou zbytky snehu. Ale hlavne obrovska kvanta vody. Skoro zacinam mit strach, aby se misto motylka brzy neobjevila kapka :sarcastic:
Jaké zbytky sněhu? Takhle vypadala cesta před týdnem:Původně odesláno od CommanderZ
Jo, ale ja prece jenom bydlim kousek od "civilizovane" Prahy)
![]()
Ipfe, ty jsi jak Hugo z hor...![]()