Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDAC: nezvoni pri prichozim hovoru

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Ahoj, vcera jsem instaloval nutne narychlo nejakou starsi verzi BetaPlayeru, pote mi telefon zvonil neustale jen defaultnim zvonenim a nedalo se to prepnout (ani zmena v registrech nepomohla). Neslo ani prehrat zvuk v nastaveni vyzvaneni. Po odinstalaci BP jiz funguje prehravani zvuku v nastaveni vyzvaneni, dokonce i vibrace jedou, ale pri prichozim hovoru telefon jen zobrazi popup, ze nekdo vola, ale nezvoni. Nepomohlo nekolik SR, ruzne nastaveni, zmeny, proste uz me nic nenapada. WisBar nepouzivam, prakticky ani nic jineho, jen default veci + PocketPlus, TotalCmd, HandyShopper, takze prakticky veci, ktere nejsou (krom PocketPlus) nikterak integrovany v systemu. Diky moc za kazdej tip, jsem zoufalej a utracim jak blazen, jak volam zpet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Nemáš náhodou pro zvonění nastavený zvukový soubor, který není v defaultním adresáři \Windows\, ale např. na kartě? Takhle se mi to kdysi chovalo taky. Vyřešil jsem to tak, že jsem vybral zvonění z defaultního adresáře \Windows\ a pak se obrnil trpělivostí. Po cca 2 dnech se to vrátilo do původního stavu a od té doby je klid. Se zvukama na kartě si už zásadně nehraju. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Ne ne, nemam tam nic takovyho, pouzivam zvoneni z defaultni lokace, dokonce pouzivam i default zvoneni (ringer .wma)
    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    Nemáš náhodou pro zvonění nastavený zvukový soubor, který není v defaultním adresáři \Windows\, ale např. na kartě? Takhle se mi to kdysi chovalo taky. Vyřešil jsem to tak, že jsem vybral zvonění z defaultního adresáře \Windows\ a pak se obrnil trpělivostí. Po cca 2 dnech se to vrátilo do původního stavu a od té doby je klid. Se zvukama na kartě si už zásadně nehraju. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No zrovna nedávno jsem si s tímhle hrál a stalo se mi to samé - v registrech jsem změnil defaultní adresář pro zvonění a ještě děfaultní zvonění, když jsem vrátil zpátky adresář na /WINDOWS/RINGS/ a defaultní zvonění (u mě nikoliv ringer.wav?) v registrech na "Windows default .wav" tak to začalo fungovat - souvislosti neznám, na to jsem moc hloupý, ale mě tohle pomohlo a řeklo "Ne, ne, nesahat".

    Jo, bacha na to, u toho "Windows default .wav" je fakt mezera před příponou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tuším, že je potřeba nastavit si asociace formátu zvonění na WMP (Media Player) - asociaci myslím stačí vypnout v BetaPlayeru. Mělo by to pak být OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Tohle uz jsem udelal, resp, odinstaloval BP, kdyz otevru wma z totalcmd, otevre se v Media Playeru, takze to bude OK, jak rikam, i v nastaveni zvuku mi funguje preview vcetne vybraci Co se tyce registru, tam jsem presne tohle nastavil a nepomaha
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Tuším, že je potřeba nastavit si asociace formátu zvonění na WMP (Media Player) - asociaci myslím stačí vypnout v BetaPlayeru. Mělo by to pak být OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Zkus najít v registrech klíč RingTone0/Script - měl by mít hodnotu apw3r. Jednou se mi stalo, že mi nějaký program tohle přepsal a přesně jak píšeš. Ani to nepíplo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Tak jsem to nasel, bylo tam av0pw3r, tak jsem se tesil, zmenil to na apw3r, soft reset, ale porad nezvuci Svinak...
    Citace Původně odesláno od daww
    Zkus najít v registrech klíč RingTone0/Script - měl by mít hodnotu apw3r. Jednou se mi stalo, že mi nějaký program tohle přepsal a přesně jak píšeš. Ani to nepíplo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Nezvoní vyzvánění příchozího hovoru
    Od father v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-06-2010, 21:46
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 13:57
  3. Filtrování hovorů na MDAC
    Od kodlisko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 07:43