Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jak rychlou kartu pro Asus A636

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Ahoj, omlouvám se za začátečnický dotaz, ale chci si koupit své první PDA, které bude sloužit ať už jako navigace, tak pro běžné kancelářské věci atd.

    Mám jednoduchý dotaz - má Asus A636 natolik rychlý řadič paměťových karet, zže se vyplatí koupit rychlejší kartu nebo stačí ta nejpomalejší a bude pro potřeby použití pouze v PDA stejně efektivní?
    Plánuji koupi 2 GB SD karty.

    Předem díky za odpověď

    PS: Snažil jsem se procházet nějaké přispěvky a najít zde tuto odpověď, ale buďto zde není nebo neumím správně hledat

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Řeším to stejné, budu kupovat 2GB SD, všude píšou, že pro účely v PDA ty rychlejší karty ani nevyužiješ, pouze v případě, že na ní budeš kopírovat data ve čtečce karet.

    Jinak jsou ty rychlé karty určeny převážně pro digifoťáky, které třeba sekvenční focení potřebují rychlý přístup.

    A já mám foťák na XD-éčka a proto je pro mě jasná volba - uspořit a koupit obyčejný (pomalý) SD.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Díky za odpověď :-)

    Taky mám foťák a koupil jsem k němu Sandisk Extreme III 2GB, ale CFko. Takže do Asusu koupím 2GB pomalou kartu a kašlu na to - čtečku nemám a nepoužívám a tak netrpělivej nejsem :-)

    Snad budu s tou 636kou spokojen :-)

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Nekamenujte me, ale ja mam na ACERU n35 pomalou kartu a na 636 rychlejsi. Mozna je to tim ze je 636 novejsi a rychlejsi procesor, ale jak v ACERU tak v 636 je napriklad ta SANDISK karta opravdu znatelne rychlejsi jak v startu TT tak i v prepinani map . Nevim treba je to subjektivni dojem, ale takovej mam. A cena kde jsem to kupoval nebyla tak rozdilna

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ve svém ASUSu 636 mám SD 2G Kingston. Prodejce říkal, že je rychlá a upřímně řečeno do tohoto PDA zbytečně (rychlá a) drahá. Protože jinou 2G zrovinka neměl a já chtěl koupit vše naráz, tak jsem ji koupil. Děje se mi ale s SD kartou takova divna věc, že ji PDA po zapnuti občas nevidí. Stačí ji vysunout a vrátit a je vše OK. Máte taky někdo tuto zkušenost :?:

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mefisto, ver tomu, ze ten Asus JE celkove rychlejsi, nez Acer N35 a kdyz do nej das pomalejsi kartu zu N35 bude nacitat stejne rychle z te pomalejsi karty, jako predtim z te "rychlejsi".

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Je mi jasne ze musi byt rychleksi, ale pokud ty karty vymenim tak jen treba TT najizdi o poznani pomaleji. Probiralo se to uz v sekci ACER, kde byly podobne postrehy na jednom PDA s rozdilnymy kartami. Ty rychlejsi jeli o poznani rychleji



Podobná témata

  1. A636 a instalace přes SD kartu
    Od Bradman v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 12:07
  2. Jak rychlou kartu do PDA?
    Od Treo 750v v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2007, 11:25
  3. ma cenu do mdac kupovat rychlou SD kartu?
    Od whocares v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 16:50
  4. Rychlou nebo pomalou SD kartu pro Loox 720?
    Od termit_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2005, 14:32