Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 36

Téma: Internet Explorer 7 a ce4you

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Faterson
    Citace Původně odesláno od beecher
    1. Ma O zobrazeni obrazku ze stranky do noveho tabu pomoci tahnuti (kliknu na obrazek a soupnu ho kousek vedle)?
    Áno.
    Skutecne? Musel jsem dany obrazek vytahnout az na listu s taby, aby se otevrel v novem tabu...
    Citace Původně odesláno od Faterson
    Veci číslo 3, 4, 5 nepoužívam, tak neviem, ale drvivá väčšina nastavení sa dá v Opere robiť (aj) editovaním plaintextových *.ini súborov, tak tipujem, že pôjdu aj ony.
    Trochu jsem hledal v .ini Opere a nejak jsem to nenasel... Navic, proc editovat nejake .ini soubory (to ti programatori ve Svedsku jsou neschopni dodelat kompletni nastaveni do Options)? :sarcastic:
    Citace Původně odesláno od Faterson
    Akurát je skrytá v kontextovom menu, čiže treba kliknúť pravým tlačítkom myši na stránku (alebo stlačiť Menu kláves) a tam sa pod položkou "Reload every..." dá zvoliť automatický refresh danej záložky v intervaloch od 5 sekúnd po 30 minút (prípadne hocijaký iný interval).
    Uz jsem to nasel, ale priznam se, ze tam bych to tedy nehledal ani omylem...

    No nic, kazdemu vyhovuje neco jine.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Faterson
    Citace Původně odesláno od beecher
    1. Ma O zobrazeni obrazku ze stranky do noveho tabu pomoci tahnuti (kliknu na obrazek a soupnu ho kousek vedle)?
    Áno.
    Skutecne? Musel jsem dany obrazek vytahnout az na listu s taby, aby se otevrel v novem tabu.
    "Až"? Na ťahy myšou sú tu kladené fakt vysoké nároky. Záleží na tom, kam ten obrázok ťaháte, keď na desktop, vytvorí sa URL, atď...

    Rýchlejšia je aj tak, pre Operu klasicky, klávesnicová metóda (analogicky ako pri neprelinkovanom URLe): kliknúť na obrázok a z kontextového menu zvoliť "Open image" = otvorí sa v aktuálnej záložke. S pridržaním SHIFT v novej záložke, s pridržaním SHIFT+CTRL v novej záložke na pozadí.
    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Faterson
    Veci číslo 3, 4, 5 nepoužívam, tak neviem, ale drvivá väčšina nastavení sa dá v Opere robiť (aj) editovaním plaintextových *.ini súborov, tak tipujem, že pôjdu aj ony.
    Trochu jsem hledal v .ini Opere a nejak jsem to nenasel...
    Pozor, v Opere je veľa rôznych *.ini súborov, niektoré sú v Program Files, iné v profile aktuálneho užívateľa... Okrem iného to umožňuje bezproblémovú prevádzku trebárs aj štyroch rôznych verzií Opery súčasne... (Existuje napríklad verzia Opery s integrovaným BitTorrentom...)

    Špecializované a krátke, prehľadné *.ini súbory sa zdajú byť lepšie riešenie než jeden neprehľadný mega-*.ini súbor...
    Citace Původně odesláno od beecher
    Navic, proc editovat nejake .ini soubory (to ti programatori ve Svedsku jsou neschopni dodelat kompletni nastaveni do Options)? :sarcastic:
    Oprava: v Nórsku... Možno to nie sú až tak žiadané funkcie... Napríklad pre správu pop-upov mi bohate vystačí kláves F10, pomocou ktorého sa v aktuálnej situácii vždy dá bleskurýchlo zvoliť, či chcem pop-up povoliť/zakázať atď., možno to väčšinu užívateľov plne uspokojí tak ako mňa a špecifické nastavenia pre jednotlivé servery považujú za stratu času... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Panove moc se mi ta "FrameWare" /nadnesene/ libila. Lepsi jak dve recenze ..... a takhle by to melo byt se vsim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    2. Ma O moznost oznaceni neprolinkovaneho odkazu a soupnutim kousek vedle ho otevrit novem tabu (idealni pro tento web, narazime na spousty lidi, co proste sem odkazy vkladat neumi)?

    Ano ano, tohle je pro mne naprosto neocenitelna vec.
    Navic ve spojeni toho ze mam jako vycchozi vyhledavani nastaveno GOOGLE, tak staci oznacit slovo, kousek popotahnout a uz se hleda v novezalozce pres google to oznacene slovo.

    Proste genialni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Kurňa, už si tu připadám jak na Žive.cz. Téma o IE7, ale diskuze Opera/Maxthon.

    Né, toho si nevšímejte, jen jsem chtěl vědět jak se cítí nadávač na offtopicsty...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Tak mi nejake vyjmenuj a vsad se, ze je ma i Maxthon...
    Co třeba podporu víceuživatelského prostředí? ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Nevím, jestli to tu už někdo nakousl, nebo jsem jen taková lama, ale IE7 mi nechce ukládat koláčky a tak se pokaždé odhlásí z ce4you
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Zkuste toto:

    2x kliknete dole v liste na ikonu "Cookie Denied" ;-) (viz obr.) a v okne zvolte "povolit vzdy..." (viz dalsi obr.)

    pak zavrete vsechny okna IE a pustte ho znovu


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    2beecher: Opera samozrejme automaticky refresh stranek umi, muzes si nastavit jak casto (od 5 vterin do 30 minut) taky Operu kdyz zavres a znovu otevres, tak se ti automaticky obnovi vsechny okna (nevim jak v Maxthonu), podpora css v IE (tudiz i v nadstavbach) je TRAGICKA, otevirani stranek na pozadi prostrednim koleckem - pokud teda klikas sedm let levym tak asi nic , samozrejme umi i "mysi pohyby", oznacis jakekoliv slovo a druhym mysitkem das vyhledat v googlu/slovniku/atp. No proste opera je nejlepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vy jste snad cekali, ze IE7 bude lepsi nez FF/Opera/Maxthon? Vzdyt tam je hlavni, ze to behem par let bude mit kazdy lemro, ktery si koupi novy komp a ani nevi ze neco jako FF/Opera/Maxthon existuje. A oproti IE6 je to porad pokrok nesmirny
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Hele, k tomu tématu (nemlátit, neci flame, jen jako view nejuživatelštějšího windows uživatele ) - zkusil jsem použít Maxthona, AvantBrowser (což je myslím to samé) - přehršel funkcí, zvyk na nestandard (bohužel chtě nechtě si nutno přiznat, že IE je pořád majoritní) a navíc malý bugy, které mě naštvou - např. ani v jedné s těchto nadstaveb nefunguje Project Web Access - jasně, pro vás kravina, ale můj denní chléb.

    Tyhle vopičárny toho umí moc a hodně vychytávek, ale... jsem asi konzerva.

    Jinak zpět z OT - a Oraniqovo radě - díky moc za nápad, tam mě opravdu nenapadlo hledat, ale bohužel bez úspěchu - já totiž CE4YOU nemám jako restricted a v ostatních stránkách jsem u c4u koláčky povolil, ale bez odezvy. Přihlásím, zavřu IE7 a mňam a je po koláčkách a jsem zase odhlášen
    V tomhle se nevyznám, tak jestli Vás napadne sebemenší trivialita, sem s ní prosím.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak panove - ackoliv jsem mozna flamer, tak co je moc, to je moc... a ze zrovna od Beechera... hmm... promazat, vycistit, uzamcit - tohle bylo upozorneni na IE7 (i kdyz to celkem vyznelo jak PR clanek ) a HOWG

    Btw. kazdej si pouzivejte, co vam vyhovuje, ale hlavne o tom nikoho nepresvedcujte a pokud mozno to ani nerikejte nahlas, co pouzivate
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Však má Beecher pravdu. Maxthon umí celou řadu věcí, která mi teď ve FF chybí. Ono cuknutí myší a otevření na novém tabu je mnohem komfortnější, než se na první pohled zdá. A taky otevření omylem zavřeného TABu probíhá v Maxthonu jediným kliknutím na velkou ikonu, zatímco ve FF musím kliknout minimálně dvakrát. Zkusím si najít nějaký extensions a snad to půjde. Ale Maxthon to měl už v základu.

    EDIT: Tak to tažení myší vyřešil Super DragAndGo ;-). Ale postupné otevírání historie klikáním na jednu ikonku jsem neobjevil :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Na stránkách microsoftu jsem nikde nenašel ke stáhnutí IE7. Není to tam, nebo jsem jen tak slepý a hloupý?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    microsoft (step 2)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Internet Explorer v PDA
    Od hadic v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 18:05
  2. internet explorer
    Od zatkojuraj v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 11:46
  3. Pocket internet explorer
    Od Mekke v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2006, 13:05
  4. Internet Explorer
    Od gunther_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 08:20
  5. Internet explorer
    Od Radek Kaska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 12:29