njn aktivni uklizeckaPůvodně odesláno od Kato
(
jeste to tu prohledam jednou ale uz tomu moc neverim (pac sem to prohledaval nekolikrat) ...
njn aktivni uklizeckaPůvodně odesláno od Kato
(
jeste to tu prohledam jednou ale uz tomu moc neverim (pac sem to prohledaval nekolikrat) ...
Už jsem chtěl sluchadla reklamovat a nějakým zázrakem se mi povedlo je korektně zprovoznit. Dosah po celém bytě, prostě super. Zvuk taky OK. Pak jsem je vypnul a zapnul a stejný problém. Systémové zvuky Uniho v pohodě, ale když pustím hudbu nebo video, tak to tak na sekundu ze začátku zahraje a konec. Jsem z toho vedle.
Zapnu sluchadla, v connections/bluetooth podržím stylus na anycom... a dám set as wireless stereo. Dělám něco špatně, nebo mám sluchadla poslat na reklamaci?
Dnes jsem si koupil BT Handsfree Sony/Ericsson a ten po spárování stačí zapnout a okamžitě se aktivuje. Stisknutím tlačitka na HF se okamžitě přesměrují veškeré zvuky/hudba do sluchátka. Předpokládám, že takhle se mají chovat i Anycomy (nemusím vždy po zapnutí lézt do BT nastavení). Pokud je to tak, sluchadla jdou na reklamaci...
Existuje nejaky zpusob jak rozchodit A2DP profil na iPaqu 4350 ? standardne tam mam instalovany Broadcomm BT stack verze 1.41 build 75. Zkusil jsem update BT stacku pro Loox 720 ktery se tu nekde potuloval ale nemam pocit ze by se nekde neco zmenilo.
Pozri si toto.Původně odesláno od Sharp
Osobne pouzivam Pocket Player 3.0
Tak Anycomy byly více než měsíc na reklamaci. Už to bylo přesčas, tak jsem zavolal na Alzu a sdělili mi, že mají nějaký problém s distributorem a reklamace se protáhne, jestli tedy nechci jiné zboží v obdobné ceně. Rozhodl jsem se pro vrácení peněz a dnes jsem pořídil sluchadla Logitech. Super, nemaj chybu. Založím na ně nový topic...
Ahoj,pročítám zdejší diskuzi a dozvěděl jsem ze,že jsou dvě verze těchto sluchátek.Rád bych věděl ,zda lze ještě zakoupit (případně kde) tu původní skládací verzi.Díky za info.
co si mam nahrat do acera n311 aby mi fungoval korektne a2dp?
Prosím, nemáte někdo zkušenost s HBH-DS970 ve spojení TYTN, hlavně přenos informace o volajícím na LCD (umí jméno) a přenosu audia?
Nevíte někdo kde by se dala koupit náhradní baterie na anycom sluchátka? Nechce se mi kupovat nová sluchátka jenom protože přestala fungovat baterie.
zkus to tady http://www.kobe.cz/inshop/scripts/shop_NF.aspPůvodně odesláno od Bodl99
meli by to byt jejich ofisl distributori pro CR
ANYCOM BSH-100 Upgrade firmwaru!
Jde to a funguje to...
Více zde
flash BT sluchátek ANYCOM BSH-100![]()
Prosím pomoc
pořídil jsem si tyto sluchátka a ani BlueAngelem ani TOUCH CRUISEM se mě nepodařilo rozchodit.
Při chůzi neposlouchatelně vypadává zvuk!!!
neví te co s tím?
Dík Ondřej