Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problem spojenia ActiveSync 3.8 + Acer n300 vo WinMe cez USB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    9

    Priatelia, kupil som Acer n300, operacny system VM5. Mam notebook Toshiba s operacnym systemom Win ME, je na nom firewall Zone Alarm a antivirAvast 4. Bohuzial nemozem pripojit PDA cez USB k pocitacu. Najprv som zistil, ze dodany ActiveSync 4.1 nejde na Win ME. Stiahol som si ActiveSync 3.8, ktory by mal ist na WinME. Avsak ked ho instalujem (resp. nainstalovany je, takze ked ho spustim) tak sa dostane do dialogu "Get connected" a tento dialog (wizard) vzdy konci s hlaskou "your device was not detected". Uz som prehladal viacero for (ci cez google alebo tu na ce4you), ale riesenie som nenasiel. Skusal som sa pripojit aj bez antiviru a firewallu, ale zbytocne. Skusal som odinstalovania a opatovne nainstalovania, vratane resetu PC, ale bez vysledku. Mam podozrenie, ze WM5 nekomunikuje s ActiveSync 3.8. Je to mozne? Pripadne moze byt niekde nejaka ina chyba? Budem vdacny za akykolvek tip alebo aspon naznacenie, v com moze byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ano, k WM 5.0 musí být AS 4.x, tedy nejlépe poslední verze 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    9

    Znamena to snad, ze Acer N310 (s WM5) NIJAKO nepripojim k pocitacu s Win ME? To snad nie, urcite existuje nejaky sposob....?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bohuzel. WinME jsou jiz nepodporovany OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    9

    Ano, uz som prebrowsoval vsetko mozne a je to naozaj tak. Musim povedat, ze je to jedno z nahorsich pocitacovych prekvapeni za ostatnych 5 rokov, mozno 10... z dostupnej dokumentacie PRED KUPOU sa to v podstate neda zistit, takze neostava nic ine, iba updateovat na XP. Priznam sa, ani mi nevadi tych 100 EUR co za to dam, ale ta robota, mam tie ME vyladene a perfektne mi slapu...
    Este ma napadla jedna vec: ten Acer n310 ma funkciu USB host. Nie je to mozne nejako prepojit s pocitacom cez USB kabel? Ja ani nepotrebujem synchronizovat outlooky a podobne veci, ale potrebujem zo sebou nosit na PDA velke mnozstvo doc, xls a ppt suborov, co by sa dalo aj presuvat medzi pocitacmi...Takze by som na tych par mesiacov, co si kupim novy notebook (s XP) tu synchronizaciu ozelel. Takze otazka: myslite si, ze ide prepojit PDA a PC USB kablom s ucelom transferu suborov? Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jde to pomoci Softick Card Export II pro PPC (exportne pametove karty jako USB Mass Storage), ale rozhodne bych to nepropojoval USB Host (PDA) <--> USB Host (PC), myslim, ze by se ty dva USB radice asi dost postekali...
    Staci to pak propojit pres normalni USBcko...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer n300 Wifi problem
    Od ska8er v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 18:56
  2. Acer N300, problém ?
    Od Snoopy99 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 08:00
  3. Problem: Acer N311 x ActiveSync 4.1 pres USB kabel
    Od infovir v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 12:34
  4. ACER N30-Problem s activesync
    Od damm!t v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 15:51