Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Program pro rozbaleni CABu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hledal jsem, nenasel jsem. Existuje neco co mi rozbali cab do korektni podoby? Ne jako winRAR a podobne...

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Osobne upravuji caby pomoci Cab Manageru.



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jde to i v cabmakeru

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Diky hosi... :yes:

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nejjednodušší je malinkatá změna v registrech.. Někde je to tu co přesně ale bohužel sem si to nikam nezkopíroval a už jsem zapomněl co přesně změnit..

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    2atomion:ty lumpe,uz zase lehky OT?
    Myslim,ze vyreseno

    Zamykám

Podobná témata

  1. Ziskani CABu z EXE bez ActiveSync
    Od djs_core v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 11:36
  2. Dostupnost CABů??
    Od maeko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 15:41
  3. Blimkeys v CABu
    Od beecher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 17:44