Zdravím, rozhoduji se o koupi A632/636 a mám pár dotazů. GPS sice až tak nepotřebuji, ale viděl jsem jiný iPaq s externí GPS a s TomTomem a byl jsem z toho "unešen". Móóc pěkná hračička.
1 - lze to použít i jako klasickou GPS ? ... prostě jdu lesem, po cestě si nastavím pár waypointů, průběžně mi to zaznamenává trasu, ukazuje nadmořskou výšku, kompas, když jdu nazpátek, umí to navigovat k těm waypointům nazpět ? Existuje takový SW ?
2 - když nemám v TT můj dům, jde tam vložit pozice ? TT by mě pak navigoval do té dané pozice ?
3 - dostatečně dlouhý auto držák - mám docela dlouhou palubovku, a obavy abych mohl opřít držák o palubku (aby PDA při 100km/h nevibrovalo), a nevím jestli tam nebude překážet ten napájecí konektor ?
4 - je to zpracování vážně tak mizerný ? (můj poslední iPaq 3670 je v hliníkovém pouzdře, nic na něm nevrže atd.) Neupadne ta anténa ? Příp v otevřeném stavu v autě při jízdě nezavírá se ?
5 - vyplatí se přidat 1000 Kč za WiFi ? Mám to doma i v práci, ale asi to surfování stejně nepoužiju. Funguje na tom např. Skype přes WiFi ? Že bych to používal jako telefon v nějakém stand-by režimu.
Díky za rady, upřímně řečeno bych nejraději přikoupil GPS ke starému PDA, ale nemám jacket a nic jiného se asi nedělá aby to mělo BT a SD slot.