Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Pripojenie PDA do wifi site

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Ako treba nastavit PDA, aby som sa mohol pripojit do existujucej wifi siete. Stale mi vyhadzuje aby som sa pripojil cez BT a mobil. Ako to mam zakazat?
    Skusal som vselico, ale stale len dial...

    diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To vypadá na zaheslovanou WiFi síť.. Na to se nedá připojit.. (legálně )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Především je potřeba se skutečně přihlašovat do sítě, kam mám oprávnění se přihlašovat. PDA myslím neumějí WEP silnější než 64-bit, o WPA bych taky pochyboval, ačkoli kdo ví, je potřeba studovat. Nevím, o jaký konkrétní typ PDA běží resp. jakou síťovou kartu, nicméně většinou se jedná o 8.11b třídu, AP tedy musí b přijímat /nesmí běžet v g security mode. Pro přihlášení je dobré nemít skrytou SSID (po ustavení spojení ji lze opět skrýt) a také se podívat, zda na AP není nastaveno zabezpečení na seznam MAC adres (nutné přidat MAC PDAcka). Spoustu věcí umí zařídit Hitchhiker.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    PDA je v podpise/dell axim X50/

    To mam doma notebook pripojeny do DSL a chcem pomocou neho ist na wifi. Vsetko je otvorene, proste potrebujem v PDA zmenit to tak, aby nevytacalo cez mobil, ale islo cez wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přez mobil to jen tehdy pokud není možnost WiFi!! Je to tak vždy..nejdříve se PDA snaží připojit přes WiFi a když nenajde tuto možnost tak začne Dial-Up...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Je nutne nastavit na PC na tom pripojeni pres ADSL sdileni Internetu do te WiFi site.
    2. Nastavit na WiFi karte IP adresu 192.168.0.1 a masku podsite 255.255.255.0
    3. Na PDA v Start->Settings->System->Connections->Network Cards po vyberu Dell Axim... karty zadat IP adresu 192.168.0.10, masku podstite 255.255.255.0, gateway 192.168.0.1, pak o zalozku dal DNS servery stejne jake ma pripojeni ADSL (v prikazove radce na PC zjistitelne pomoci ipconfig /all)
    4. Pak uz staci pustit WiFi na PDA a az se objevi sit z PC, tak dat pripojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Citace Původně odesláno od beecher
    1. Je nutne nastavit na PC na tom pripojeni pres ADSL sdileni Internetu do te WiFi site.
    2. Nastavit na WiFi karte IP adresu 192.168.0.1 a masku podsite 255.255.255.0
    3. Na PDA v Start->Settings->System->Connections->Network Cards po vyberu Dell Axim... karty zadat IP adresu 192.168.0.10, masku podstite 255.255.255.0, gateway 192.168.0.1, pak o zalozku dal DNS servery stejne jake ma pripojeni ADSL (v prikazove radce na PC zjistitelne pomoci ipconfig /all)
    4. Pak uz staci pustit WiFi na PDA a az se objevi sit z PC, tak dat pripojit.
    Tak napriek tomu, ze som isiel podla instrukcii, nenabehne proste wifi siet, tak aby som sa mohol na PDA k nej pripojit. Niekde bude zrada...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To je nejake divne...

    Vypise tu WiFi sit (samozrejme musi byt nastavena a aktivni na PC) pri zapnutem WiFi na PDA v Start->Settings->Connections->Network Cards (pripadne v tom WiFi appletu na PDA na zalozce Site)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    prave tu wifi siet nevypise ziadnu. Skusim sa s tym pohrat este a uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, chtel bych se pripojit do Wifi- free hot spot, zkousel jsem nainstalovat Hitchhiker, ale pise mi to : "tato aplikace (hitchhiker.exe) vyzaduje novejsi rozhrani Microsoft .NET Compact Framework, nez je instalovana v tomto zarizeni. " Co to je? Stahnul jsem si verzi 4.0 ktera ma byt i pro WM5! Znamena to ze musim instalovat jeste nejake rozhrani "framework"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    presne tak, musis nainstalovat onen compact .NET framework.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    .NET Framework je behove prostredi pro .NET aplikace (podobne jako Java aplikace a Java Virtual Machine). Odkaz na download .NET Compact Frameworku (mobilni verze .NET Frameworku) je na strankach Hitchhikeru...
    Uz se to tady probiralo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    No nepodarilo sa, proste nemozem rozchodit ten wifi na ucely ako som pisal vyssie. Mozno ma osvieti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Pánové neřešíme tu free hotspoty ale zabezpečenej přístup!!! Free wifi a wifi vubec reště tady

    Z důvodu OT promazáno
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PDA a pripojenie do WiFi
    Od lukynko v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 12:01
  2. Ako rochodit sdielane pripojenie na net cez WiFi cez ad-hoc?
    Od markjag_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 07:33
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 11:00
  4. Pripojenie cez WiFi na internet
    Od FunThomas_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-03-2005, 19:15