Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 73 z 73

Téma: Eleworia - hra typu Arcomage/Mravenci pro PocketPC

  1. #61
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Jen taková maličkost. Pokud je jakýkoliv surovin nad 1000, tak se nevejdou do ohraničeného rámečku a číslo přesahuje přes okraj.
    Stačilo by ho jen malinko zvětšit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jiří Pospíšil
    Jen taková maličkost. Pokud je jakýkoliv surovin nad 1000, tak se nevejdou do ohraničeného rámečku a číslo přesahuje přes okraj.
    Stačilo by ho jen malinko zvětšit.
    Bohužel. Vešlo se to tam dost tip ťop, aby se tam vecpala i špička věže. Ale je třeba uznat, že při skutečném hraní ta situace nenastane .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Na přiloženém obrázku je KAM více jak 1000. a je vidět, že z čísla "1069" je poslední číslice 9 mimo plochu.

    Vež je na 99 a nevadí tomu aby tam bylo čísla u surovin ve vyšších řádech.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00160120_Image2_ZXcL.jpg 
Zobrazení: 111 
Velikost: 47.1 KB 
ID: 5005  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jiří Pospíšil
    Na přiloženém obrázku je KAM více jak 1000. a je vidět, že z čísla "1069" je poslední číslice 9 mimo plochu.

    Vež je na 99 a nevadí tomu aby tam bylo čísla u surovin ve vyšších řádech.
    Hups, mám mizernou paměť :-). Ale musíš uznat, že při normální hře se do toho stavu nedostaneš. V každém případě to beru do případné 1.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65

    xsi xsi je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    Tak jsem až do včera hrál jenom betaverzi, ta plná je (pro mě překvapivě, protože i beta byla dobrá) lepší. Hudba se mi líbí mnohem víc, grafika je taková uhlazenější a vůbec celá hra vypadá finálně a moc dobře.
    Chci moc poděkovat autorovi, že se do toho pustil a dotáhl to do konce, tahle hra je pro PPC bomba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od xsi
    Tak jsem až do včera hrál jenom betaverzi, ta plná je (pro mě překvapivě, protože i beta byla dobrá) lepší. Hudba se mi líbí mnohem víc, grafika je taková uhlazenější a vůbec celá hra vypadá finálně a moc dobře.
    Chci moc poděkovat autorovi, že se do toho pustil a dotáhl to do konce, tahle hra je pro PPC bomba.
    Děkuju moc za pochvalu. Je to taková výhoda nás high-level programátorů. Sice to děláme zaručeně blbě (bla bla bla ), ale dotahujeme to do konce .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak Beton Bar vyhrál ve své kategorii v Becherovka Game 2006 :-). Můžete si ho zahrát:

    QVGA verze: http://mercury.wz.cz/downloads/betonbar_qvga.rar
    VGA verze: http://mercury.wz.cz/downloads/betonbar_vga.rar
    Balíček obou: http://mercury.wz.cz/downloads/betonbar_qvga_vga.rar

    Mirror obou verzí, pokud vám dělá WZ problémy: http://data1.edisk.cz/stahni/33507/betonbar_qvga_vga.rar_2.82MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To je husty chlape, congrats :yes: )

    PS: Jak jsem se tam tak dival...ze jsi byl ve sve kategorii sam? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    To je husty chlape, congrats :yes: )

    PS: Jak jsem se tam tak dival...ze jsi byl ve sve kategorii sam? :sarcastic:
    Byl, ale odměna byla podle procent, takže mi to může být fuk, dostal jsem hodně :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    no ja som to hodil do mojho ipaqu 3870 s WM 2003 a napise mi to ze nahrava sa ...

    po dvoch minutach to zavrem ipaq task managerom lebo nemam nervy viac cakat.. takze mne hra nejde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    89

    Zdravim,
    chtel bych se zeptat na podporu ozVGA? Bude hra v tomto modu fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kasei
    Zdravim,
    chtel bych se zeptat na podporu ozVGA? Bude hra v tomto modu fungovat?
    VGA verze ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Rozhovor s...: Johny_G, kde jsou ti mravenci?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 22:05
  2. Hladam kartovu hru typu Arcomage (Mravenci)...
    Od PLoK v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 20:59
  3. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 11:35
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 21:42