Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 73

Téma: Eleworia - hra typu Arcomage/Mravenci pro PocketPC

  1. #16

    xsi xsi je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    31

    to: Johny_G
    Když jsem v Eleworii kouzlil PŘENOS víckrát, tak se mi podařilo dosáhnout toho, že soupeř měl 0 MÁGŮ, nebo VOJÁKŮ, STAVITELŮ. To podle mě není moc dobré, poněvadž už pak nemá žádnou šanci hru zvrátit.
    Třeba u Mravenců šla tato hodnota snižovat pouze na úroveň 1, a taky jsem párkrát zažil, že i ten, kdo měl v jednu chvíli jenom 1 stavitele/mága/vojáka dokázal hru nakonec ještě vyhrát.

    Jinak je moc prima, že jste se do toho pustil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od xsi
    to: Johny_G
    Když jsem v Eleworii kouzlil PŘENOS víckrát, tak se mi podařilo dosáhnout toho, že soupeř měl 0 MÁGŮ, nebo VOJÁKŮ, STAVITELŮ. To podle mě není moc dobré, poněvadž už pak nemá žádnou šanci hru zvrátit.
    Třeba u Mravenců šla tato hodnota snižovat pouze na úroveň 1, a taky jsem párkrát zažil, že i ten, kdo měl v jednu chvíli jenom 1 stavitele/mága/vojáka dokázal hru nakonec ještě vyhrát.

    Jinak je moc prima, že jste se do toho pustil
    Stále se pracuje na betě, a tato chyba již delší dobu patří do hotových bugfixů ;-). Nicméně díky za echo. Odezvu potřebuju jako sůl.

    Jo, a těšte se na hotovou grafiku, vypadá to suprově :-).

    P.S.: A hodně bych potřeboval, aby mi někdo poslal report z VGA zařízení :-( (vyjma dvou výše zmiňovaných).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Docela by se mi líbilo, kdybych mohl vidět jestli karta stojí many/zbrane/kamení, jěště předtím než tu kartu označím.
    Sice je u každé karty nápis (utok/obrana/kouzlo/nabor) coz obvykle odpovida: utok-zbrane, obrana-kameni, kouzlo-mana. Ale neni tomu tak vzdy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tom!k
    Docela by se mi líbilo, kdybych mohl vidět jestli karta stojí many/zbrane/kamení, jěště předtím než tu kartu označím.
    Sice je u každé karty nápis (utok/obrana/kouzlo/nabor) coz obvykle odpovida: utok-zbrane, obrana-kameni, kouzlo-mana. Ale neni tomu tak vzdy.
    Výborný nápad! Na kartách s obrázky mám dole takový volný místo, mohlo by se to tam prsknout. Díkyti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Grafik se činil, já jsem trochu ladil a beta verze 0.5b je na světě ;-).

    Novinky oproti verzi 0.4a:
    - Grafika změněna na finální (ovšem nevylučuji, že se bude dolaďovat)
    - Přidány zvuky, hra je navíc schopna přehrávat hudbu (obsažená hudba je pouze testovací!)
    - V menu při té příležitosti přibylo nastavení zvuku
    - Zajištěna kompatibilita s Windows Mobile 2002
    - Ošetřil jsem, aby měl hráč vždy alespoň jednoho pracovníka v každém oboru
    - Opravena chyba s nemožností odklepnout vítězství počítače
    - Přidán symbolický loading (kvůli znatelné době načítání)
    - Přidáno několik nových karet
    - Text na kartách byl alespoň zarovnán na střed
    - Opravena chyba, ke které docházelo při kliknutí na křížek, byl-li zobrazen dialog o vítězství
    - Cena karet se již zobrazuje i v náhledech
    - Upraven interval pro prevenci dvojkliku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    doporucuju to uploadovat na rapidshare, ten turboupload je neskutecne shnily
    jinak supr hra :P

    edit:jeste bych mozna uvazoval o zavedeni left-handed verzi pro xda,mda... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Krevety
    doporucuju to uploadovat na rapidshare, ten turboupload je neskutecne shnily
    Na rapid ne. Pro nás bez veřejné IP je to peklo.
    Citace Původně odesláno od Krevety
    jinak supr hra :P
    Díky :-)
    Citace Původně odesláno od Krevety
    jeste bych mozna uvazoval o zavedeni left-handed verzi pro xda,mda... :sarcastic:
    Už jsme to probírali na CeskeHry. Je to mnohem větší problém, než se zdá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    A bude to někdy chodit na Dellech ? Vypadá to dobře.(už jsem to zkoušel ,stejné jak před tím jenom s hudbou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    proc ne rapid, ja s nim problemy nemam, a prece stejna IP nemuze byt takovy problem, mozna zvazit dvoji upload... Pro nas s verejnou IP je zas problem download 10kB/s na lince ktera vytahne 10x a vice :sarcastic:

    jinak pokud muzu srovnat predchozi dve hry tak to je nebe a dudy, uz me snad ani nenapada co by se tam dalo dodelat :P krome treba propracovanyho Nastaveni, grafika i ostatni veci sou supr
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Malek
    A bude to někdy chodit na Dellech ? Vypadá to dobře.(už jsem to zkoušel ,stejné jak před tím jenom s hudbou)
    Ani nevíš, jaký s tím mám starosti .
    Viz tohle: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=14405

    Jestli znáš někoho, kdo s GAPI pod C# dělá, tak ho tam prosímtě nasměruj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Krevety
    proc ne rapid, ja s nim problemy nemam, a prece stejna IP nemuze byt takovy problem, mozna zvazit dvoji upload... Pro nas s verejnou IP je zas problem download 10kB/s na lince ktera vytahne 10x a vice :sarcastic:

    jinak pokud muzu srovnat predchozi dve hry tak to je nebe a dudy, uz me snad ani nenapada co by se tam dalo dodelat :P krome treba propracovanyho Nastaveni, grafika i ostatni veci sou supr
    Problém je v tom, že stejnou IP jako já mohl mít o minutu dříve kdokoli jiný. Chytit na Rapidu volné místo je někdy otázkou mnoha hodin. Turboupload pomalej je, ale do 1MB ho používám.

    Pochvala mě těší ;-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mám smutné zprávy. Pokud nenajdu nějakou náhradu za GAPINet, tak hra nepojede na žádném VGA zařízení. Už to mám potvrzené i z Aceru n311 :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    26

    Konecne som zakopol o tuto hru Nieco take som uz dlhsie hladal. Na 0.5beta to nevyzera vobec zle :yes:

    Prvykrat som s hrou tohoto typu prisiel do kontaktu ked som hral Might&Magic VII (asi?)... a mam dokonca originalne obrazky z kariet (ako 5mb velky bmp subor). System je rovnaky (tiez su tam 3 suroviny, tiez 3 zdroje, tiez hrad+hradba) a tak ma napadlo ci by sa tie karty (nostalgicke dovody) nedali zakomponovat do hry?

    Vid ukazka...

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PLoK
    Konecne som zakopol o tuto hru Nieco take som uz dlhsie hladal. Na 0.5beta to nevyzera vobec zle :yes:
    Díky za pochvalu, jsem rád, že se hra líbí. Každá odezva mě těší; bez feedbacku to člověka moc nebaví.

    Citace Původně odesláno od PLoK
    Prvykrat som s hrou tohoto typu prisiel do kontaktu ked som hral Might&Magic VII (asi?)... a mam dokonca originalne obrazky z kariet (ako 5mb velky bmp subor). System je rovnaky (tiez su tam 3 suroviny, tiez 3 zdroje, tiez hrad+hradba) a tak ma napadlo ci by sa tie karty (nostalgicke dovody) nedali zakomponovat do hry?
    Původně měla mít karta svůj obrázek, ale padlo to ze tří důvodů.
    1) Hra by neskutečně narostla
    2) Grafik by nad tím strávil věčnost (vykrádat hotovou hru si nedovolím ;-))
    3) Pro hru jako takovou by to nebyl žádný přínos

    Nakonec jsem se tedy rozhodl pro obrázky jednotlivých kategorií.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Pokud budes jeste delat dalsi verzi, tak mam nekolik pripominek

    1) misto "VELKA V
    EZ"
    by se mohlo zobrazovat "VELKA
    VEZ"
    (Proste radkovani nazvu karet po celych slovech)

    2) Jeden hrac je svetly, druhy tmavy, dokonce se i pri vyhre napise napr: vyhral svetly hrac. Tak proc je uplne nahore napis "na tahu je: hrac 1/hrac 2", lepsi by bylo "svetly/tmavy hrac"

    3) jinej obrazek pro "bonus karty", ten darek se moc do fantasy stylu nehodi

    4) v Arcomage byla v kazdy hospode trochu jina verze pravidel (co se tyce pocatecni velikosti vezi, vyherni velikosti vezi, vyherni pocet surovin) Neslo by neco takoveho udelat i tady, dat do main menu tlacitko "nastaveni", kde by se to dalo zvolit (ale audio rozhodne ponechej v main menu screen, je to velice prakticky)

    Diky
    ...Jinak sem jeste chtel rict ze je to super hra, v soucasny dobe moje nejoblibenejsi multiplayerova (wormsici se rychle vohráli), s kamosem ji hrajem porad, ale pokazdy me porazi (asi 30x v řadě) nevim jak to dělá, ale stejne me to bavi
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozhovor s...: Johny_G, kde jsou ti mravenci?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 21:05
  2. Hladam kartovu hru typu Arcomage (Mravenci)...
    Od PLoK v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 19:59
  3. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 10:35
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 20:42