takze staci jen registracka na geocaching.com a na CZ se to automaticky prevede?Původně odesláno od beecher
EDIT .. uz jsem odpoved nasel .. uz nic![]()
takze staci jen registracka na geocaching.com a na CZ se to automaticky prevede?Původně odesláno od beecher
EDIT .. uz jsem odpoved nasel .. uz nic![]()
nevite jestli je todle pouzitelne na geocaching?
No odpoved neznam ale neusetrim si otazku - nepozbyva to pak tak trochu smysl? Nejromantictejsi a nejdobrodruznejsi pri loveni podle mne je nechat si zobrazit pouze smerovy kompas.
Osobne lovim prave se smerovym kompasem + info o usle vzdalenosti a o rychlosti.
Na mape si cache zvladne zobrazit kazdy, ovsem pripravi se tim o cast zazitku z lovu...
a co pouzivas na za soft na ten kompas?
Uz mam za sebou taky prvni cache
Ale mam stale nekolik otazek i kdyz jsem precetl spousty stranek tak me momentalne trapi 2 otazky
Jedu na dovolenou takze jsem si pochopitelne nasel cache v okoli.Zjistil jsem ze tam je i jedna webcamTa me zajimala nejvic ale nejak nechpu presny postup u tehle cache.Autor pozaduje pro uznani cache vyfoceny snimek.Ok to chapu.Vsude se jen pise o tom ze musite mit kamarada kterej bude nekde sedet u pocitace a ve chvili kdy webcam udela snimek tak vam ho ulozi a ten pak date na web.No jo ale jak mam zjisti na jakej web webcamera snimek dava?
U popisu cache to neni ( Jeste me napadlo ze to tam neni treba prave proto ze by si to mohl kazdej v klidku doma stahnout a hotovo, cili myslenka me dovedla k tomu ze asi adresa kam webcam obrazky posila bude primo u ty webcam.No jenomze zase pokud to je jen webcam a neni k ni zadny dalsi popis(jako ze podle autora by to tak melo byt) tak stejne nic nezjistim
Muze mi stim nekdo poradit! (kdyztak muzu prihodit o jakou cache se jedna)
A druha otazka.Jak je to stim clenstvim na geocaching.cz.Pise se tu ze prihlasovaci udaje z geocaching.com po prvne nalezene cache automaticky pouzit i pro cz.Me to tak porad nepusti.Jak to asi dlouho trva?
EDIT: Tak jsem jeste googloval a nasel jsem stranky na kterych je kameraTakze mam na pul vyhrano ted jeste nekoho ukecat aby to ulozil.Ale stejne me zajima jestli neni jednodusi zpusob jak zjistit kde se obrazky z kamery ukazuji