Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: QTEK 9000 a opět Paměť

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    tak to jsem rad) vypada to ze je tam jen jedna samolepka TMOBILE...nebo je to lisovane? myslim to logo na hornim vicku vic jich tam snad neni...nosite toto zarizeni na pasku nebo jste si poridil batoh?.))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, nechci vam skakat do reci, ale nejste nahodou uz tak trochu OT? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    TAk jsem zase u te pameti...http://www.elektro4u.cz/index.php?s=7892
    Nevite nekdo zda se bude hlasit v zar. QTEK 9000 opravdu jako 4GB nebo jen jako 2GB? vyrobce reagoval ze byla testovana s jinymi zarizenimi...Dekuju za nazory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Mám 4GB SD Transcend 150x a vidí jí to celou.Drobný zádrhel je pouze v tom, že na 4GB kartu nelze ukládat fotografie přímo z fotáku. Musí se fotit do hl.paměti a pak přesunout na kartu
    P.S.nákup u ts bohemia http://interlink.tsbohemia.cz/ je nyní za velice slušných 3606,- včetně DPH i ekologie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    25

    Tu samou tam mám i já 4GB od TS a žádný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    To s tim fotakem se mi deje take...pry je problem v ROM chce to nahrat novejsi jeste jsem se do toho ale nepustil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    nevíte prosím někdo, jestli bude níže uvedená karta bezproblémově běhat s Qtek9000 od Eurotelu?

    2GB Secure Digital Card Kingston Hi-speed

    rozměry 24mm X 32mm X 2.1mm, Write-protect switch, rychlost čtení až 8.2MB/s, rychlost zápisu až 7.7MB/s, kompatibilní se zařízeními vyžadujícími Secure Digital Music Initiative (SDMI) standard

    http://www.kingston.com/flash/sdelitepro.asp

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Pouzivam vylucne Kingston a nikdy som nemal problem. Tak u CF ako i SD. Skusal som na viacerych PDA a v pohode. Qtek 9000 isto nebude vynimka.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Paměť v Mda PRO,Qtek 900 atd.
    Od szoustal_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 21:02
  2. Qtek 9000 - paměť pro programy
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 22:00
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:06
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02