Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: QTEK 9000 a opět Paměť

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    1. O QTEK 9000 uvazuji jiz tyden mate vsichni cenre provedeni nebo lze ziskat i jine? a jak? Nikde jsem bohuzel nenalzl az tak ucelene informace.
    2. Cetl jsem debatu o int pameti a prislo mi jako by pouzivani SD pameti melo nejake nevyhody...je vubec užitná (daj se na ni instalovat treba aplikace a ne jen soubory?) a pokud ano jaka velikost? Dekuji za ujasneni bohuzel v otmhle ani prodejci neporadi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    1. www.mobildick.cz (uz je tu o tom nekolik diskuzi, staci hledat..)
    2. To ze jedna z ROMek ma problemy s SD kartami a velikosti pridelene pameti neznamena ze MDA ma problemy s pameti. Mate na vyber z dalsich cca 10ti ROMek jez s timto problemy nemaji..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    SD pamet nebo jakakoli pridavna/vymenna pamet je ve sve podstate nezbytnost/nutnost. Beh aplikaci z pametove karty je jina otazka, je totiz nutne, aby samotna aplikace takovou instalaci podporovala, coz u ni byva vyslovne uvedeno.
    K otazce velikosti. Cim vetsi, tim lepsi, pochopitelne pri zachovani prizniveho pomeru ceny za jednotkovou velikost. Pod 2GB asi skoro nema cenu nic porizovat, pokud ale 4GB karta stoji o 25-50% vice nez 2 2GB karty, pak radsi 2 karty.
    Podobne jako u HDD ve stolnim pocitaci totiz plati Murphyho pravidlo, ze rychlost zaplneni disku nijak nesouvisi s jeho velikosti, kazdy HDD je za tyden plny a maly....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Omlouvám se nechtěl jsem zakladat nové tema ale přihodit do jednoho které jsem pročítal...tu stranku jsem viděl asi třikrát a vždy špatně dekuji...
    Ale nějak jsem nepobral odpověď č2. tzn jiný typ paměti?jako MMc v tom asi ten problem nebude...z 10 romek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Kouknul jsme na stranecky obrazek je standardne stribrny an akonec asi dodaj cerny optam se...ceny jsou podle vyse bez DPH...ale co mi trosku dava zabrat je to ze jsem shanel vselijake informace a na tech strankach uvadej misto 260h v pohotovosti jen 200. Vase prispevky jsem cetl a mate s nim velkou praxi jak to je doopravdy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Myslel jsem že to 4GB kartu nepobere...pokud ano pak snad je dobra volba http://abanet.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=59
    zastavam SD da se snad vyuzit i jinde narozdil od MMC...

    nj tady to lita rychle kazdopadne dekuju tyden taham info z dealeru a vidim ze asi zbytecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Cože?.. Co trochu zpomalit a napsat srozumitelne co mas vlastne na srdci.. Jakej stribrnej obrazek a dodaj asi cernej?.. Nechapu, paty pres devaty.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Oki...
    1. nepochopil jsem to ze je vice moznosti romek...
    2. chtel jsem odpoved zda je mozne nekde dostat jine barvne provedeni nez cerne..tak jsem pochopil ze snad ta tech strankach mobildick.cz naleznu, ale nasel jsem podle me klasicky ilustrativni obrazek ve stribrnem provedeni. Bylo by mi sympaticke stribro nez cerna mel jsem kdysi cerneho psiona a byl porad usudlanej ale to se asi odviji i od povrchove upravy.)
    3. vetsinou jsem se docital o vydrzi baterie v pohotovosti a uvadeli 260hod a na strankach mobildick.cz uvadeji 200hod jak je tomu v praxi pohotovostni doba? a jak vydrzi pri rozumnem bezne vytizeni.
    4. na strankach mobildick.cz jsou uvadeny predpokladam ceny bez DPH
    5. zajimala by me vase volba mezi 4GB kartou MMC nebo SD? nejlevnejsi jsem nalezl zde http://abanet.vltava2000.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=0&lngPage=4&lngOrderin gItemID=1
    6. zajima me zda ma smysl dat 2100 za lokalizaci zarizeni je to opravdu uzitne?

    Otazek jako blazen budu rad za odpovedi na jakoukoliv znich...Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    1. Kazdych par tydnu vychazi nova.. Navic, ta ROM s kterou zarizeni koupis tento problem s pameti nevykazuje, takze to neres.
    2. Mobildick ma jen stribrne provedene, nejsem idiot abych ti daval odkaz na stranky kde maj fotku stribrneho provedeni, a ve skutecnosti by prodavali cerne. Dal jsem ti sem ten odkaz jelikoz oni skutecne prodavaji JEN stribrne provedeni. Sam jsem si od nich jeden kousek v zari 2005 kupoval.
    3. Neres sprznenou technickou specifikaci na mobildicku, maj tam tech chyb vice, proste to tam nekdo spatne natukal. Precti si recenzi zarizeni, tam mas 99,9 % pravdive udaje.
    4. Cena je finalni. Jsou nejlevnejsi v CR. Jen nejsou platci s dph.
    5. Zaplnis ty 4GB vubec? Mam 2GB a staci to bohate. Jinak SD je lepsi nez MMC.
    6. Nema to smysl pokud umis alespon trochu anglicky. MDA a jeho HW klavesnice umi psat ceske znaky i bez lokalizace. Ale pokud jsi v anlictine lama, porid si lokalizaci.

    Odkaz na recenzi: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=231
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Tak ted jsem odvarenej...protoze vazne tak tyden mozna 4 dni uhanim dealery a oni tvrdi ze neexistuje dovoz krom TMOBILE co by dodal stribrne ci jine provedeni nez cerne...vsichni tohle je des...kazdopadne dekuji stribro ja rad...
    zaplnit 4GB nevim ale jak rikam v provedeni SD bych to rad vyuzil jako zalohzu k fotaku...

    Recenze to je to prvni co jsem procital a myslim ze to zarizeni je velmi uspokjive ale nasel jsem i recenze protichudne typu chrceni repracku pri hovoru ani pri maximalnim nastaveni hlasitosti se neprojevilo a o 4 dny pozdeji jsme cetl ze uz v polovine to chrasti...preci jen praxe je asi praxe...

    Posledni vec a ta je bokem ... vsiml jsem si ze jste nekde psal ze jste uzivatelme ICQ na tomto zarizeni...o tom ze je zar nedostupne pri stahovani "velkych" dat to celkem beru ale kdyz budu mit icq zaple pul dne jsem fakt nedostupny? to preci nejsou skoro zadna data...ale ono to nejspis zavisi od aktivniho spojeni nebo budu dostupny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, mobildick prodava prave ta dovezena MDA Pro od T-mobilu, viz. foto.
    Jinak pokud jde repracek, nekomu to chrasti, nekomu ne. Zalezi na kusu.
    K tomu icq, musite aktivne v siti GSM stahovat data, aby se vam lidi nedovolali. To ze je clovek pripojen na icq a skype prichozimu hovoru nebrani. Musi dochazet k pohybu dat, aby doslo ke zmeskani hovoru. A to vse co tu pisu jiz neplati pokud se pohybujete na uzemi Prahy tak jako ja, a mate jako operatora Eurotel. Jelikoz v sitich UMTS (ktere MDA Pro diky bohu podporuje) muzete data stahovat od rana do vecera, a presto se vam lide dovolaji, dopisou a ja nevim co vsechno.. Tam je tento problem jiz vyresen.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00132601_mda-pro_EPdB.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 22.6 KB 
ID: 4340  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    To tam ma T-mobile vazne vusde takhle nalepena ta loga (doufam ze se daji odstranit )? neni pak takovy p ristroj blokovan prave pro T-MOBILE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Je 100% odblokovany, samozrejme. Mam v nem sim Eurotelu. A loga? To nevim, me tam neprekazej, takze jsem je ani nezkousel odstranit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    hm to je asi pravda...vyprdnout se na ne ... tak to neni tak zle dekuji za pomoc...procitam zbyla temata a posbiram posl informace...samozrejme predpokladam ze logo na displayi se meni podle operatora mimo to si clovek muze definovat sve vlastni tema pozadi bez zobrzaovani operatora...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    S tim zarizenim se daji po softwarove strance delat divy. Muzete si dat kamkoliv cokoliv..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Paměť v Mda PRO,Qtek 900 atd.
    Od szoustal_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 21:02
  2. Qtek 9000 - paměť pro programy
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 22:00
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:06
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02