Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: ACER N300 po flashnutí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Podle návodu jsem flashnul SW a pristroj se zda byt funkční na 100% ale zjistil jsem malou chybičku. V menu nastavení - podsvícení se při vstupu zvětší přes celou plochu a tudíž nelze zavřít, tedy nepřišel jsem na způsob, jakým by se to zavřít dalo. Ale při vstupu přes ikonu baterky horní liště se konfigurace podsvícení zobrazuje standartně. Má někdo nějaké rozumné vysvětlení proč tomu tak je????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    15

    Stalo se mně něco podobného, ale při vstupu do Systémových informací, ne v podsvícení. Scházela horní lišta s křížkem a obrazovka nešla ukončit. Musel jsem udělat soft reset. Následně po instalaci dalších programů se PDA velmi zpomalilo. I 2 až 3 vteřinové pauzy po kliknutí než se začalo něco dít. Hlavně v menu to bylo velmi nepříjemné. Rozhodl jsem se ještě pro jeden hard reset, další instalaci a od té doby to chodí super.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Taky se mi stalo to s tim oknem podsviceni.

    Dal po upgradu pri zapnutem wifi a kliknuti na ikonu wifi v pravem dolnim rohu, se otevre menu a po chvilce samovolne zmizi, to predtim nedelalo.
    Pri vypnuti wifi pres tu novou polozku v Today neprestane blikat modra ledka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    To neni vsechno - u mne se objevily jeste dalsi chybicky:
    Pokud dojde k upgrade firmware, tak s dodavanou lokalizaci InterWrite Pro 9 nelze vstoupit do nabidky pro zadani hesla a kdyz jsem jej mel predem nastavene, jsem po startu vyzvan k jeho zadani, aniz bych mel k dispozici klavesnici... Zaroven se take prestane ukladat napr. nastaveni tykajici se timeout pro podsviceni klavesnice...

    Nema nekdo nejake info?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    taky si ten muj nepamatuje timeout nastaveni podsviceni a navic se mi kazdou chvili, kdyz na nej nesaham objevuje obrazovka se zadanim hesla. Takze jsem ho deaktivoval. Mozna jsem si mel nechat funkcni ROM, kterou jsem mel pred upgrade Jediny co je dobry, je, ze mi ted nezere pamet jako pred tim, mam tak cca o 10MB vic nez pred upgradem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Mluvil jsem s lidmi ze SunnySoft z Brna a pry to bude vyreseno pres upgrade lokalizace, ktery v Praglu pripravuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Vám, ktorí Acer n311 flashli na novú verziu, ako funguje? Už žiadne zatuhnutia systému, pri ktorých by bolo treba vybrať baterku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    2 xmike> muj acer je po flashnuti rychlejsi a zere min pameti, nepada nekouse se
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Taky se mi zdá , že po flashnutí je trochu pomalejší , ale 100x stabilnější. Předtím jsem musel každou chvilku dělat SR:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Snad se to vyřeší novou verzí lokalizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Me se naopak zda, ze po flashnuti na novou verzi je mene stabilni. Musim delat celkem casto soft reset protoze zarizeni bud prestane reagovat anebo reaguje na ovladani jen castecne, coz se predtim nedelo. Ale je pravda, ze predtim jsem nepouzival BT-GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se vam zda, ze je to pomalejsi, doporucim to zkusit flashnout znova (pokud to jde). Vetsinou si to pak lepe sedne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    zmenila sa po flashi najako graficka vykonnost? Tzn. ako vam idu po flashi filmy? Je to stale hroza alebo sa to zlespilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Mé poznatky po upgrade:

    * chybička se zadavanim hesla --> jak jiz bylo receno, jde zadat osobni heslo (problikne dialog se zadavanim a zase se zavre). Na reseni jsem zatim neprisel. Pokud jsem mel heslo pred instalaci lokalizace, neprosel jsem pres instalaci, nebot jsem nemel jak po restartu zadat heslo:-)
    * obcas se mi objevi dve ikony BT v pravem dolnim rohu a pak zase zmizi
    * u systemovych info mi zmizela horni lista, pomohl jen SR
    * cca o 15 MB vice volne pameti (lepsi uvolnovani?)
    * pocit - vetsi stabilita
    * pocit - mnohem mensi vykon, zejmena graficky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Coz zalozit tema, kde by se shromazdovaly nalezene chyby?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 14:05
  2. WM6.1 pro Acer n300
    Od sh0tek_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 19:59
  3. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 15:23
  4. WM6 pro Acer n300
    Od Mr. Death v sekci Acer
    Reakcí: 138
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 00:10
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 23:49