Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 64

Téma: MMS na MDA

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    36

    a když jsme u "ememesek" a pohlednic, podívejte se někdy na
    mobilfiesta
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    36

    ještě k Oskarovi a MMS.
    Slibovali a taky mi dle toho sdělili, že jako dárek k aktivaci MMS u Oskara (FotoPošta) mi budou po dobu 2 měsíců zdarma posílat tzv. "koktejl", zprávy z MMS Magazínu. Ty mají chodit okolo 17.00 každý den a nic nepřišlo, myslím tím teď na MDA. Ale taky psali, že nedojde-li tomu někomu ta "mms", pošlou mu "sms" s "loginem" a takovou "mms" si člověk může vyzvednout u nich na "webu"... takže jim to asi ještě až tak nefunguje... a my se tady trápíme s nastavením, možná zatím zbytečně, jsou to zkrátka "technoidi"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Protože jsem si nebyl jistej, jestli není problém v Ez WAPu, stáhnul jsem si z t-mobile.cz Anny Way MMS, v registru změnil vestavěné t-mobile nastavení na Oskarovo, a i když se mi s tím povedlo připojit na Oskarovo APN mms, stejně nešlo odesílat MMS... tak už fakt nevím.
    Teď tam mám zpátky i ten EzWAP a to nastavení podle Oskarových stránek asi není úplně scestný, protože když se s nastavením pro MMS zkusím připojit na WAP stránku Oskara, začne se stahovat úvodní obrázek, ale pak tam hned skočí chyba 403: Forbidden. Což by znamenalo, že spojení s gateway funguje, ale logicky je zakázáno přes ní wapovat...
    Jinak mi taky nechodí ani SMS s webovým odkazem,i když si zaslání MMS jednorázově objednám sms zprávou s klíčovým slovem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Takže pánové,mám pro vás pár informací ohledně MMS na MDA/XDA s WM2003.Zkoušel jsem EZOS 2.5 a i MMS od Materny a ...EZOS 2.5 nefunguje docela korektně na MDA s OS WM2003.Pokud chcete posílat a přijímat MMSky tak se vratte zpět k PocketPC 2002...Tedy přesněji řečeno,ono vše funguje,ale záleží hodně na nastavení a taky někdy na náhodě.Přesný postup nastavení EZOSu 2.5 můžu poskytnou po telefonu,ale předem bych vás chtěl upozornit,aby jste nečekali nějaké zázraky...
    Co se týká MMs od Materny tam je situace ještě horší.Problém je hlavně v tom,že odesílání a přijímání MMS v Materně je vázáno na přesně definovaný přípojný bod v nastavení MDA !To znamená,že pokud tento bod nebude správně nastaven,tak máte smůlu...V Materně se totiž nedá nic nastavit !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    24

    A co takhle zaměřit se na hledání MMS plug-inu pro Outlook WM2003? Chtělo by to alespoň zjistit jestli již existuje fyzicky či nikoliv! BTW: Nevíte proč přestalo fungovat xda-developers.com?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od mouseman
    Nevíte proč přestalo fungovat xda-developers.com?????
    ... prestalo fungovat? Na stranky se v pohode dostanu ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Na stranky se v pohode dostanu ...
    Hmmm, ja ne! Uz treti den! Tak nevim co sem kde zmastil, normalne mi celej net jinak funguje ... opravdu se koukas na aktualni site? Zkus dat OBNOVIT a jeste jednou mi napis ze ti to funguje ... diky :-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bez problemu - http://www.xda-developers.com/. Funguje na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    I me to bez problemu funguje http://www.xda-developers.com/

    Míra
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    24

    Tak nevim co se deje, ale z meho pocitace, ani pres GPRS ani pres ISDNku nejde xda-developers.com a nejde mi to ani z pocitace v praci! Kde muze byt problem??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Nekde na ceste

    Ne - ted vazne - mate nainstalovany firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od mouseman
    Tak nevim co se deje, ale z meho pocitace, ani pres GPRS ani pres ISDNku nejde xda-developers.com a nejde mi to ani z pocitace v praci! Kde muze byt problem??
    Klasicky postup reseni - PINGnete si na www.xda-developers.com? Jakou vraci adresu? Pokud rozlisite IP adresu, ale PING vraci timeout, zkuste na tu IP TRACEROUTE... Nemate v prohlizeci nastavenou nejakou proxynu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    24

    Tak ted se to rozjelo. To je zajimavy. Vsechny ostatni site chodili ale na xda-developers.com sem se nedostal ani z XDAcka! Tam zadny firewall nemam, doma mam firewall na masine s ISDN modemem, ale s tim to funguje i ted i pred temi trema dni! No sem z toho blazen?! :? Ale uz to chodi, tak diky za rady. Pingnout ani traceroutnout jsem to nestacil ... vratme se k MMS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    můžu poskytnou po telefonu
    Telefon sem nekde mel, ale uz nemam, a nejde mi na tebe odeslat mail. Muzes mi prosim poslat na muj mail (info@msweb.cz) telefon. Rad bych to nastaveni EzWAPu ... diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    14

    ..jak jsi do Dataphonu dostal WM 2003 ???
    Bez jakých koliv problémů. Koupil jsem ho s verzí 3.14 a provedl jsem upgrade od O2 na 3.17 a 4.21 radio. Pak jsem si ukuchtil ROM 4.00.11 a provedl uprade s .exe souboru. To je vše. Vše funguje OK i česká lokalizace. Jsem maximálně spokojen. Teda až na ty slavné MMS. Dokonce mi zůstal odblokovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední