Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: T-Mobile MDA compact II X HTC Prophet (QTek S200, Dopod 818Pro)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Dle vyjadreni obchodu Sunnysoftu a jejich obchodu je soucasti MDA Compact II wifi. Mate to nekdo moznost testnout?

    Diky,
    TomasK.

    viz. mail:
    Dobrý den

    Wi-Fi opravdu podle zpráv dodavatele je součástí zažízení.

    S pozdravem

    Kropáček Filip
    Logistika, objednávky

    Sunnysoft s.r.o.
    Jeseniova 47, Praha 3, 130 00, Česká republika
    Tel: +420 261 215 216 - 106
    Fax:+420 271 774 506
    eShop: obchod.sunnysoft.cz

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Chtelo by to upresnit o jaky typ zarizeni se jedna , to co se u nas uvadi jako T-mobile Compact II wifi nema . V prodeji se vsak jiz objevuje HTC Prophet (Qtek S200 , Dopod 818Pro) ktery na prvni phled vypada stejne ale wifi ma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To, co prodava T-M jako MDA Compact II, je a bude na vecne casy HTC Charmer, coz je Magician upgradnuty o EDGE a na WM5 a downgradovany procesor z Intelu na TI OMAP 200. Nic vic a nic min.
    Tj. WiFi too nema. Viz T-M CZ stranky.

    HTC Prophet (QTek S200, Dopod 818Pro) T-M zatim nezaradil. A pokud ano, tak snad mozna to nekdy bude jako Compact III. Ma spekulace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    33

    Ja tedy compact II mam ale wifi tam nikde neni. mozna je to nejak vypnute. ziju s predstavou ze je to uvnitr stejne jako vario ale bez wifi. pokud by to slo nejak zapnout tak bych to zkusil. treba by to slo pokud by se do toho nahralo vario )))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    No ony stranky sunnysoftu ukazuje neco jineho. Bud je mala zmena specifikace u t-mobile mda comp. II nebo sunnysoft "keca".
    viz. odkad

    http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/detail.asp?ItemID=524378&Level=260
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, on T-Mobile na svych strankach v puvodni specifikaci Wi-Fi uvadel taky, pak to opravil...Lze-li zjistit posledni aktualizaci stranky na sunnysoft e-shopu, mozna vyjde najevo, ze tam je puvodni specifikace opsana z T-Mobilu bez updatu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, no tak to je zminovany QTek S200 a ne T-M MDA Compact II (uz jsem tu informaci SS predal). V takovem pripade tam WiFi samozrejme je a ta cena je hodne dobra...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od beecher
    Aha, no tak to je zminovany QTek S200 a ne T-M MDA Compact II (uz jsem tu informaci SS predal). V takovem pripade tam WiFi samozrejme je a ta cena je hodne dobra...
    Ale ten odkaze neni na S200 ale na Mda compact II
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To ano, ale maji tam spatne titulek. To je ta informace, kterou jsem SS predal, at spravi...

    BTW T-Mobile ma na vsech svych zarizenich minimalne svoje logo, coz to, co je na strankach SS rozhodne nema... Nemluve o jejich pos.anem poruzoveni systemu...
    Připojené obrázky Připojené obrázky   
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Jelikoz maji S200 v sortimentu taky, viz.odkaz, a za daleko vetsi cenu, spis bych to videl na spatny popis a obrazek u MDA compact II. Je to skoda. Ta cena by byla zajimava.

    http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/d...4377&Level=260
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, tak to jsem netusil, ze tam maji i toho QTeka... Sorry. ops:
    No, snad si to daji v SS doporadku... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Přesně tak to je se Sunnysoftem -také jsem tam přímo volal i mailoval a pan Kropáček vůbec netušil,že prodávájí nesmysl-tvrdil mi totiž(stejně jako tady),že naprosto identické zařízení prodávají buď od Qteku za cca 16000,- a od T-Mobile za necelých 10000,- jen s názvem T-Mobile MDA Compact II.Tak jsem pro jistotu zavolal i do T-Mobile a tam mi potvrdili,že žádnou horkou novinku typu Qtek S200 nemají jen už zmiňovaný MDA Compact II.
    Z toho plyne,že pokud by člověk byl naprostý laik a neuměl si sehnat informace zcela odjinud-koupil by si toto zařízení za cca 10000,-,čekajíc mašinku Qtek S200 a nakonec by dostal "jen" MDA Compact II....:no: s tvrzením,že je to naprosto to samé!!Co záleží na nějakém Wi-Fi a vyšším rozlišení foťáčku atd..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To, co prodava T-Mobile jako MDA Compact II je Charmer, nikoli Prophet....Cely nazev threadu jest zavadeji.
    Qtek S200 aka Prophet s Wifi atd.
    MDA Compact II bez WiFi atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 01:11
  2. HTC Prophet - Qtek S200 - Dopod 818 Pro-tipy,rady,zkušenosti
    Od Bedřich Stejskal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 345
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 19:13
  3. WM6 ROM Prophet,Qtek S200.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 18:28
  4. HTC Prophet (Dopod 818 Pro)
    Od beecher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 10:32