Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 142

Téma: Pocket Loox N560

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To Hugo.j : můžeš se prosím Tě podělit o Tve zkušenosti N560 + TT5 ?? Já jsem taky koupil N560 + 2GB kartu , nainstaloval TT5 včetně update 5,21 na WM5 + a po všem možném nastavovaní mi TT5 vydrží běžet max 5 minut a vypadne do systemu. Na trase 30 km to spadlo 20x . Nenašel jsem žádné souvislosti.. Jak máš nastavené GPS v systemu a v TT5 ?

  2. #107
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    TT5 jsem nainstaloval a zatím jsem s ním jel jen asi 15 km, ale bez jediný chybičky. Naopak si myslím, že GPS modul bude asi lepší jelikož mi PDA venku našlo poměrně rychle polohu (proti N500).



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Můžeš mi prosím napsat na ICQ. Dík

  4. #109
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ..hoj..nedeste me s tou "max 1GB" do N560...ja mam doma 2GB Sandisk. N560 mi taky jeste nedorazila a to je pondeli.Psal jsem do PalmPC a prej ze vsechno odeslali..takze doufam ze to dneska dorazi.Takze vse uz je v rukou postkomunisticke České pošty. Jinak ten Sandisk 2GB co mam k N560 mi nejkak blbne...tak doufam ze to je jen blbou cteckou....uvidime...

    Edit..takze mam doma blbou ctecku...v praci jsem Sandisk 2GB proveril a karta funguje i s nakopirovanou hrou (velikost souboru: 1,75GB) a ta hlaska co tu koluje o "max 1GB pro N560" bude asi taky blbost ..protoze jsem svoji 2GB SD testoval i na starsich PDA a MDA (MIO A201, Qtek 9000 a MIO 169) a vsude to funguje bez problemu...tzn...ze v N560 to pojede taky.Byla by blbost aby starsi PDA vzaly 2GB SD kartu a nova N560 ne...takze klíííd

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak N560ka na stole.. prvni dojem UZASNY display nadhera.. trochu me zarazily dvirka baterky, ktery nemaj tlacitko na otevreni, ale jen se vycvakavaj, coz az se bude vymenovat stale baterka se asi rychle osoupe a stylus jakoby do pdacka nepatril, ale drzi dobre a je dlouuuhej

    Edit: Ta folie co k tomu palmp.cz dalo je peknej shit Je mnohem vetsi, takze se musi zastrihavat a lehce se poskrabala jen tim, ze jsem ji vyhladil kreditkou na displayi.. a v rozich odstava atd.. brando bude mnohem lepsi

  6. #111
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ..a kdy ti to prislo? dneska?? to abych letel domu do schranky

    edit: ..to ja zas jak k**t dohledavam s ceskou postou kde ten balik vubec je To je podnik

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si dnes po 2 dnech hraní s n560 kou začal číst manual a píšou , že bych měl mít nainstalován FSC backup. Já jsem ho nenašel. Hledal jsem blbě, nebo se musí nainstalovat z CD, nebo je to milná informace ? Děkuji



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    2

    Chci si koupit N560 (bude to moje první PDA), chtěl bych vědět jestli to zvládá přehrávat flimy ve VGA rozlišení. Pls napište nějaké praktické zkušenosti s užíváním (GPS, Bluetooth,...). Dík

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No ja doma nenasel zadny film, ktery by byl v tak velikem rozliseni Ale co jsem prekompresovaval filmy programem Smartmovie, tak nejvetsi rozliseni co jsem nasel 512x384 jede naprosto OK.

    GPSka je o dost slabsi nez externi Navilock BT-338, v mistnosti, kde si BT338 v pohode naslo signal, tahle GPSka ani nenaskoci.. venku ma ale 7 satelitu.. Kdyz chce mit clovek zapnute, aby jeho PDA prijimalo pres BT soubory (Recieve all incoming beems), tak vetsinou nefunguje GPS. Muze byt zaputo jen jedno. A vetsina her co se hrajou po BT funguje jen s Widcommem, ktere tohle PDA nema.

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám venku i 11 satelitu (v městě) detekce GPS cca pár vteřin, v autě za tonovaným sklem plný signál.

  11. #116

    vti vti je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Dneska jsem ho koupil pritelkyni... Vypada pekne... Mel jsem ale docela stesti. Ten prvni, co jsem chtel koupit mel vadny pixel. Uspel jsem az ve druhem obchode... Mame poprve pocket pc, tak je to tak nejak vsechno nove. Vsechno potrebne tam zkusim vyinstalovat a pak ho vratim drahe pulce... :-) Bude to tezke louceni... :-)))

  12. #117
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    test videa 640*480, 1500/128, score 111,64 %, nastaven na auto



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    Zdravim vsechny priznivce N560.
    Mam na vas jeden dotaz:
    Rozhoduji se, zda si koupit LOOX 718 (+ext.GPS) a nebo rovnou N560.
    Vim jak to vychazi cenove, znam i technicke parametry, ale zajimala by me osobni zkusenost nekoho, kdo mel LOOX 718 (720) a presel na N560.
    Predem dekuji za vyse nazory.
    Petr

  14. #119
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ..taky uz doma drtim N560...zatim vse ok...az na znicenou jednu folii a na spatne zobrazeni "settings" v GPS mape MIOMAP V5 (lepsi Navigon)
    Jinak fama s tim ze do N560 nejde vic jak 1GB se nepotvrdila...muj 2GB Sandisk maka skvele

    Editosilam odkaz na download ceske lokalizace pro LOOX N560 Sunnysoft InterWrite 9.0 Pro ..kdyby se to nekomu nechtelo hledat

    Jinak..mala otazecka: "Muze PDA rozhodit program ktery upravuje rozliseni displeje? Pouzil jsem totiz ozVGA 0.56 kterej mi N560 hodil do rekl bych vysokeho rozliseni, ktere ale bylo skoro spatne citelne a ikony se neshodovaly s nazvy. Po resetu do defaultu vse funguje v pohode, jen nevim proc mi u GPS SW Miomap V5 spatne funguje zobrazeni "settings"..vse nazorne ukazu screenshotem... ...takze takhle vypada moje settings. Jinak Miomap V5 funguje skvele..az na tohle..
    Jelikoz nejsem dloho v oboru a tohle je moje prvni PDA tak nevim o co prijdu kdyz udelam HR (hardreset) ..mimochodem u pristroje jsem zadnej slusnej ceskej manual nenasel..takze vlastne ani nevim jak se u N560 dela "HR":? null

    RESULT: ...probral jsem tenhle problem s par lidma a result je takovej ze proste MIOMAP V5 a urcite i jine Pocket PC aplikace nejsou zatim delane na VGA displeje..... Pokusim se podivat po nejakem patchi na MIOMAP V5...dam vedet..

  15. #120

    vti vti je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Chtel jsem poprosit o radu mistni zkusene... Pri instalaci lokalizace od Sunnysoftu mi zacne gps locator hazet tu neplatnou instrukci nebo co to je, jak se to tu uz resilo. Kdyz nedam plnou lokalizaci, ale jen klavesnici, je to ok. (Mam nainstalovan i tomtom, jen pro info)... Nejde to nejak udelat, aby makala lokalizace plna a locator nedelal ty brikule? Diky...

Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Loox N560 - prasklý display
    Od Apfik v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:12
  2. Velkou kartu pro Pocket Loox N560
    Od vasekv_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 22:03
  3. FSC Pocket Loox N560 nebo MIO P550 GPS
    Od Martin75_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 09:15
  4. ActiveSync a Pocket Loox N560
    Od Bulldog_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 16:13
  5. FSC Pocket Loox N560 - specifikace
    Od beecher v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 11:51