Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 160

Téma: Nová ROM (Qtek 9100) pro Wizarda 2.17.7.2 WWE

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    http://msmobiles.com/news.php/5026.html
    http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?p=247610#247610

    prosím někoho, aby pak doplnil v nadpise číselné označení
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak flashnuto z recese, zatim vypada v pohode... A2DP porad nema.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Copak je A2DP?
    Je tahle verze novejsi a rychlejsi nez 2.8.7.102? Respektive je to nastupce tehle ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    novější je, tamto byl test, tohle je oficiál release... jestli je ale rychlejší, to nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Tak jsem to zkusil a musim rict, ze je o dost rychlejsi nez ta testovaci.
    Vzdy kdyz jsem se chtel podivat do slozky Windows tak to bylo strasny jak dlouho se nacitala ale s touhle novou ROM je to tak o 50% lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od sorX
    Tak flashnuto z recese, zatim vypada v pohode... A2DP porad nema.
    jses si jisty? Bez BT sluchatek bych nevedli jak si to overit )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Verim, te "recenzi".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Tak jsem vyzkousel na Qtek 9100 novou Rom a nebyl jsem spokojen. Vratil jsem si ROM (I-Mate) pro Wizarda 2.16.9.1 ktera jde dobre. Nejvic jsem to poznal u pousteni TV z http://www.gb-soft.cz/ct.htm tam se CT24 sekala i na pomale spusteni a taky SJphone ktere pouzivam neslo dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    uz uz jsem se chystal qteka (zakoupeneho v listopadu v sunnysoftu, s puvodni verzi romky) prodat - pro totalni otravenost pomalosti zarizeni. po precteni recenze pavla kozy, ktery rika, ze po flashi na verzi 1.6.7 se z qteka 9100 stava jine zarizeni, jsem se rozhodl to jeste zkusit. pustil jsem se do hledani romky - ze stranek qteku stahnout nesla, pri vyplnovani formulare se jim nelibilo me imei (coz nechapu, jak jsem rikal, kupoval jsem v sunnysoftu).
    nakonec jsem nasel novejsi romku na xda developers, bohuzel az prilis novou - verze 2.17.7.2 CSY. zatim jsem prilis netestoval, ale zda se mi, ze zarizeni slape rychleji. nektere veci ale nefunguji - nastaveni podsviceni (prazdna obrazovka bez jakekoli moznosti cokoli nastavit), nastaveni fotaku (pri pokusu prechodu do nastaveni "zamrzne" snimek na dispeji a do vlastniho nastaveni se ani nedostanu)... nakonec jsem sehnal i tu zminovanou verzi 1.6.7, na ni ale bohuzel downgrade nelze uskutecnit. alespon ne beznym zpusobem (tedy spustenim exace obsahujiciho i flashovaci utilitu). nevite nekdo, co s tim? ja vim ze vite...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    To divne chovani (podsviceni apod.) bude nejspis tim, ze pouzivas ceskou lokalizaci, ktera se vaze ke konkretni rom, bez ni ty problemy nebudou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    v tom to bohuzel nebude - ceskou lokalizaci jsem si nikdy nenainstaloval
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    rád bych upgradoval qtek 9100 od Eurotelu - pořád používám původní romku - ale bojím se, že přijdu o možnost psát česky (jak na sw, tak hw klávesnici), bojím se zbytečně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    na HW klávesnici budeš po úpravě souboru symtxt psát česky, na SW si musíš sehnat aplikaci Resco Keyboard
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    není tedy cesta, jak obnovit (alespoň) malou lokalizaci od sunnysoftu, když už je součástí původní romky (není v ext_rom, alespoň myslím..)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    doplnujici dotaz: je tu nekdo, kdo jiz provedl upgrade qteka 9100 na romku 2.17.7.2? pokud ano, ma s ni nekdo problem? napriklad ze v nastaveni podsviceni neni nic (prazdna obrazovka bez moznosti cokoli nastavit), ze v power jsou pouze ikony bez textu, pri pokusu o provedeni nastaveveni v aplikaci foto (tapnutim na ikonu) "zamrzne" aktualne snimany obraz na displeji a zadne nastavovani se nekona (pres start se ale da z aplikace odejit)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. velkokapacitní baterie na MDA Vario/Qtek 9100/Wizarda
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-03-2008, 01:09
  2. Kyphurova Nová AKU 3.3 ROM pro HTC Wizarda
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:55
  3. Qtek 9100 - dostupná nová rom od Eurotelu - 1.6.7.1
    Od Had_CB_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 10:45
  4. kolebka na wizarda (qtek 9100)
    Od JecminekMaselnik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 19:30
  5. Nová verze ROM 1.6.7.1 pro Wizarda
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 19:47