Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Folia na Qtek 9000

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    mozno OFFT ale kurna som nevedel kam to dat, takze ktoru foliu na Qtek 9000, MDA Pro alebo ako to kto chce nazvat kupit? Na sajte sunnysoftu je len na MDA II/III ale na IV nie je, rozmerovo to je to iste, mozem objednat taku ako je na Qtek 9090?

    vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V ahmobilu maji folie Brando primo na miru HTC Universalu aka Qteku 9000.
    www.ahmobile.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    kurna som to chcel objednat z jedneho miesta aj s tym puzdrom Dynamic od Krusell
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    sunnysoft prodava folii brando na ASUS A730,rozměrově pasuje na qtec9000
    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    supr dik moc


    kurna ved to tam je aj napisane, dik a sorry
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    kurna ale na slovensko sa to asi poslat neda :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale dá, co by nedalo. Napiš tam nebo zavolej. Znáš to přísloví nebo pořekadlo: "líná huba holý neštěstí".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    ))))))))))))))) to sa mi paci, u nas sa skor hovori ze nememu decku ani vlastna mater nerozumie, jasne ze zavolam, ale teraz mi tam uz nikto neberie, problem je v tom ze som sa regol do inet obchodu na sunnysoft.cz aj som vybral polozky a mam ich v kosiku ale neviem co dalej, nie je tam ziadne potvrdenie zakazky ani nic podobne, takze tu som pre tuto chvilu skoncil , asi to poriesim az zajtra cez den, na druhej strane tipci zo sunnysoft mi moc na ICQ neodpovedaju takze blizsie info aj keby som chcel tak tyeraz uz moc neziskam

    stejne dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. QTEK 9000 a CZ+ROM???
    Od kobl_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 20:13
  2. qtek 9000 help plz..
    Od mistrsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-08-2006, 15:35
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02
  5. Qtek 9000 WWE ...
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 19:37