Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Qtek 8310 a Smartmaps

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Chci se zeptat na funkcnost vyse uvedeneho? Pripadne jestli nekdo pouziva i tento pristoj na geocaching a funguji tam i programy typu ViTO 2 atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Smartmaps na Qteku 8310 jsem nezkoušel (nemám aktivační kód pro další PDA), nicméně se domnívám, že kvůli absenci dotykového displeje fungovat nebude.
    Na stránkách autora není žádná informace o podpoře Smartfonů, jen o verzi pro PDA, PalmOS a Symbian (což by mohla být podobná verze).

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Smartmaps je bohužel nefunkční. Šéfík ho má, včera jsme ho zkoušeli. Je to škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jak presne je nefunkcni? Ani se nespusti a nebo se spusti, ale nejde ovladat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Nezkousel nekdo od te doby laborovat se smartmaps a qtek 8310? Zatim vim ze existuje aplikace standtplan, pres kterou lze otevirat smartmaps mapy s koncovkou .bin - je to cykloatlas, automapa a mapy nekterych mest.
    Problem je ale s turistickymi mapy (soubory map maji koncovku .sml). Aplikace smartmaps lze dokonce spustit na qtek 8310 a ovladat ji lze pomoci aplikace sphelper (simuluje stylus), ale zatim se me nepodarilo nacist zadnou mapu. Mozna kdyby nekdo vedel kde jsou mapy umisteny na PDA a udelalo se to stejne na smartphone ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    na navigaci v prirode / geocaching pouzivam GPSDash. Nenapada me ted nejaka nevyhoda oproti Smartmaps.. pravda, urcite v nem neotevres mapy SM, ale neni problem si mapy stahnout z atlasu / seznamu atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    SmartMaps je funkcni. Musite si lae stahnout jinou aplikaco a steni map. Je to nejaky nemecke freeware. Siceovladani nic moc, ale alespon Vam pojedou koupene mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Ta nemecka aplikace se jmenuje standtplan (jak jsem psal), ale pod ni jede jen cast map (s koncovkou bin). Podrobnejsi turisticke mapy maji koncovku .sml a ty nejde pod touto aplikaci rozjet (aspon se me to nepovedlo).

    Jinak GPSdash samozrejme znam a pouzivam, ale nepodarilo se me sehnat podrobnejsi mapy v dobre kvalite. Zatim jsem mel mapy (1:50000) od shocart, KCT ... Navic pokud vim tak smartmaps ma i nejaky routing.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Co jsem mel moznost videt, tak Smartmaps pouzivaji standartni, ne-WM5 toolbar, jenz se nezobrazi na smartphonech. Pokud tu aplikaci spustis, jak to nakonfigurujes?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    S ovladanim (konfiguraci) neni problem. Aplikace sphelper bezi na pozadi a v libovolne aplikaci je schopna zobrazit kurzor. S timto kurzorem se pohybuje pomoci joystiku telefonu ... problem je, jak sem jiz psal, ze kdyz se dostanu v aplikaci smartmaps na kartu, kde by se mel zobrazit seznam map tak tam nic neni :-( bud mam nekde neco spatne nastaveno nebo mam mapy na spatnem miste ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    O emulaci kurzoru vim, ale mas moznost s nim ovladat menu? Kdyztak nejakej screenshot..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Posilam obrazovky
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00232891_pc_capture2_s3bq.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 12.3 KB 
ID: 6878   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00232891_pc_capture3_Tlqt.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 14.1 KB 
ID: 6879   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00232891_pc_capture4_Nq1.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 9.2 KB 
ID: 6880   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00232891_pc_capture1_Kx2P.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 7.9 KB 
ID: 6881  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Používám Vito SmartMaps úspěšně již asi 1/2 roku. Kromě samotného programu(který je nutno zaregistrovat a je možná jen 3x změna registrace - kód je vázán na náhodně generovaný user ID - při změně ROM atd je nutno registrovat znovu) je nutné stáhnout a zaplatit ještě mapy. Program má jednu menší vadu, pro spojení s Qtek s BT GPS modulem zná pouze COM 6,7,8, který naopak nezná SmartMaps, pro vyřešení je nutno stáhnout spustit Port Extender ze stránek výrobce, který toto dořeší.
    Geocaching neznám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    budou chybet asi nejaky licencni cisla v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Licencni cisla asi ne ... to pocitam ze by hlasilo nejaky jiny hlaseni. Kdyz nad tim premyslim, tak mozna spis schazi v registrech nejaka konfigurace ... tj. napr ta cesta odkad se maj brat mapy. Nemuze se nekdo podivat, kdo ma PPC, co ma ulozeno smartmaps v registrech?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od blod v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 19:14
  2. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  3. Qtek 8310 - RSS
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 10:28
  4. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08