Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 50

Téma: Qtek 8310 a Smartmaps

  1. #31

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    nedalo by s enejak premapovat to zoomvaci tlacitko ?
    jinak jakz takz zoom jde nastavit primo v registrech (meritko), ale to neni moc pohodlny
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Tak uz jsem s tim zoomovanim hnul.
    V Mortscriptu emuluji stisknuti hardwarovych tlacitek na PocketPC a scripty volam z namapovanych tlacitek "Volume +/-" a temi taky zmensuju a zvetsuju mapu.Tlacitka jsou namapovana pres AEButtonPlus a ten spustit az pred spustenim SmartMap. Horsi je, ze po spusteni AEButtonPlus se ztrati funkcionalita Volume Up/Down az do pristiho restartu.
    Mozna ze by nebylo spatny pridat PocketPC hw tlacitka treba do QuickListu. Jaky na to mate nazor ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ...nebo nemate nekdo link na "Volume Up a Volume Down" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Pocitam ze pomoci Mortscriptu menis to nastaveni meritka v registrech. Ale nikde jsem klic meritko v registrech nenasel. Kde je umistny a jakych muze nabyvat hodnot?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Kde se necha stahnout jiz zminovana aplikace standtplan?

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Napr: Stadtplan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Prave ze jsem s tim vybehl jinym zpusobem:

    v Mortscriptu simuluji stisknuti PDAckovych HW tlacitek. To by se mohlo hodit i do jinych programu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Muzes poslat kod? at to nemusim studovat jak na to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Muzu, ale bacha, je to desny know-how No ale nekdo na to prece prijit musel, ze ?

    udelej si prazdy soubory SendButton0.mscr az SendButton4.mscr, do kazdeho pak napis jenom jeden prikaz:

    pro tlacitko PocketPC hw 0:
    sendkeys(active,"Á")

    pro tlacitko PocketPC hw 1:
    sendkeys(active,"Â")

    pro tlacitko PocketPC hw 2:
    sendkeys(active,"Ă")

    pro tlacitko PocketPC hw 3:
    sendkeys(active,"Ä")

    pro tlacitko PocketPC hw 4:
    sendkeys(active,"Ę")

    Pak si to uz necim namapuj. Na vyzkouseni staci zatim prejmenovat Short_AP1.lnk a Short_AP2.lnk a misto toho tam dat zatim odkazy na SendButton0.mscr a SendButton1.mscr
    Musis si taky ve smartmapach nakonfigurovat, ze 1.hw tlacitko je na zoom+ a 2.hw tlacitko je na zoom-
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Na oplatku posilam link na ty tlacitka hlasitosti:

    Short_VolDown.lnk
    Short_VolUp.lnk

    pokud teda jeste nemas :-)

    Funguje to bezvadne. Dokonce mimo aplikaci smartmaps maji puvodni funkcnost. Jeste sem nasel dalsi moznosti linku. Pokud se misto Short v nazvu souboru pouzije Long aktivuje se na dlouhy stisk tlacitka, napr. Long_AP1.lnk, apod. Posledni link co sem nasel bylo na tlacitko home Short_Home.lnk. Mozna se muze nekomu hodit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj, jak to tedy nakonec mas ? Ja vubec Short_VolUp ani VolDown nemam. Samozrejme je muzu vytvorit, ale nejdriv se chci jeste zeptat, jak to mas namapovane ty, ze maji tlacitka mimo SM puvodni funkci....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Aha, tak shortcuty jsem udelal, tlacitka hlasitosti mimo SM funguji, ale vzdycky to napise ten znak, ktery vkladam do bufferu, jako ze vyhledava v seznamu hovoru... to ti dela taky ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Famoooooozni Udelal jsem Shortcuty a stahnul novy mortscript, ktery umi pracovat s procesy.

    Ted to mam tak, ze simulovana tlacitka PDA jsou aktivovana pouze v procesu smartnav.exe, takze nikde jinde to vubec nic neudela. Fakt super
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Nechtel bys jeste nejak podobne vychytat ovladani TomToma 6.0? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tam je taky potreba mys ? Nebo PDA hw tlacitka ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od blod v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 19:14
  2. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  3. Qtek 8310 - RSS
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 10:28
  4. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08