Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: Qtek 8310 a Smartmaps

  1. #16

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    a prosimte jak ti to funguje s tim sphelperem, mne se sice sipka ukaze, ale vyskoci mi to ze smartmaps, proste se mi nedari aktivovat sipku ve smartmaps, porad, dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Kdyz zmackes dlouze 0 tak se zobrazi kurzor a kdyz zmacknes dlouze 8 tak se zobrazu spravce procesu (taky uzitecny :-) zobrazuji se i procesy, ktery v klasickym win spravci procesu nevidis ... procesy se daj ukoncovat apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ale v tech smartmapach nicim nevymlatim tu nabidku, jak ji vidim na tvych obrazovkach
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Nabidka je dostupna primo pres levy funkcni tlacitko smartphonu. Tim se vyvolava menu aplikace, ktera je prave spustena. Pravym funkcnim tlacitkem smartphonu se vyvolava menu aplikace sphelper.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Chodi TO !!!!!!!!!!! Cykloatlas chodi !!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Tak sem s navodem )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    1) nainstaloval jsem SmartMaps Cykloatlas, normalne instalatorem setup.exe
    (vyberu na kartu a nakonci to napise ze nemuze udelat shortcut - to samozrejme neni zadny problem)
    2) spustim SPHelper
    3) na pravem tlacitku SPHelperu dam Hide cursor
    4) Pustim SmatMaps Navigator (\storage Card\aponia software\smartmaps)
    5) zmacnkku dlouze 0 a objevi se mi kurzor - bohuzel ale na obrazovcce predtim, takze dam prave tlacitko SPHelperu - Windows manager (a vyberu okno SmartMaps)
    6) v SPHelperu - Control, dam volbu Mapa a vyberu Mapu - Cykloturisticky atlas a

    JE TO !!!!

    Taky jsem zkonfiguroval GPS (Volby\GPS) a chodi i GPSka !
    Super, jeste zkusim nejake dalsi mapy.....

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    A je to tu !
    Jak jsem predpokladal - chodi i turisticke mapy
    Dneska mam opravdu ze sebe radost....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Aplikaci instalujes primo v telefonu? Co mas za founa qtek 8310?

    Muj problem asi je, ze aplikaci instaluju z PC. Ta me sice nahlasi ze aplikace nelze nainstalovat, ale z tempu PC se da prekopirovat do telefonu ... spustet v telefonu me nenapadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    - Qtek8310
    - instaluju rovnou z PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    nemate nekdo nejaky jiny emulator nez SPHelper (ta registrace porad otravuje) ? Drive jsem zkousel nejaky FakeCursor, ale nemohu to najit.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Ke stazeni je treba v prvnim prispevku tady: http://smartmania.mobilmania.cz/foru...ic.php?p=23496
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Nazdar, to jsem zatim fakt jedinej, komu trosku chodi smartmapy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ja jsem neco zkousel a musim rict ze to je ubohy. Jak to UI neni delany pro smartphony, tak je temer nepouzitelny. Jediny co jakztakz jde je vybrat mapu. Zoomovat nejde, vyhledavat v rejstrikach taky ne. Dal uz me to nezajimalo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Stve me to zoomovani. Neprisel nekdo na to jak to ovladat ze smartphone?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od blod v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 19:14
  2. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  3. Qtek 8310 - RSS
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 10:28
  4. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08