Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Fish Tycoon - jak na nej

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    Ahoj všem,
    neporadi mi nekdo stručnej navod jak rozmnožit rybky..děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    rybicku se podrari rozmnozit tak, ze si tu oplodnovanou hodite dolu (do toho maleho akvarka) a pak tu, ktera ma byt "samec" prihodite taky do toho maleho akvarka. Tim se ta "samice" oplodni a muzete ji vratit zpatky do velkyho akvarka. Opacne to funguje taky, tzn. rybicky jsou vsechny oboupohlavni ;-) Jeden detail - je treba mit v akvarku misto pro drobotinu - tzn. nesmi byt plny jinych rybek.
    A taky je dobry si uvedomit, ze hlavne ze zacatku je treba nedelat mutanty z mutantu, protoze jinak zdechnou (chce to udelat vyzkum na prostredi)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ale mutanti jsou za vic penez. Kdyz uz se ti podari poradnyho mutanta odchovat a strelit, tak to je solidni injekce.

    btw, pro plant tycoon tyhle principy funguji taky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To CommanderZ: urcite je mutant z mutantu za vic penez, ale skoro na 100% chcicpne, pokud neni hotov Environment Research
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    A kde se to dá sehnat ? Link Fish tycoon
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    diky vsem..ted sedim ve skole a je docela nuda, tak aspon koukam do akvarka. Ted muzu uz i rozmnozovat. super nahrazka Tamagoči..myslel jsem, že to bude nuda, ale kdyz jsem se rano probudil a uvidel to akvarko, tak jsem mel docela radost..blbinka ale pobavi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Malek
    A kde se to dá sehnat?
    Treba zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od spam
    To CommanderZ: urcite je mutant z mutantu za vic penez, ale skoro na 100% chcicpne, pokud neni hotov Environment Research
    Jasne, ale risk je zisk. Navic ne kazdyho bavi dva tydny neustale pestovat ty samy kytky, aby mel na lepsi environment.

    Ja tuhle fazi preskocil pretacenim systemovych hodin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To CommanderZ: tak to je luxusni featura - to me fakt nenapadlo Jo jo, zkusenosti nenahradis
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Neplet si dojmy s pojmy, to neni featura, to je totalni CHEAT :!:

    A nese to s sebou klasicke problemy cheatovani - jakmile jednou zacnes, tak se jiz nemuzes zastavit. A to ti totalne skazi hru. Diky tomu jsem FT skoro nehral, kdezto PT byl pohode. Ten jsem hral driv a o tomhle triku jsem jeste nevedel. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC
    Od Silgin v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 178
    Poslední příspěvek: 03-04-2010, 16:18
  2. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 14:39
  3. So long, and thanks for all the fish...
    Od beecher v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 10:48