Ahoj, nevíte někdo jak si tam dát vlastní logo? Kde a v jakém formátu je uloženo ve WM5 ? nebo jestli je na to třeba nějaký software?
Díky
Ahoj, nevíte někdo jak si tam dát vlastní logo? Kde a v jakém formátu je uloženo ve WM5 ? nebo jestli je na to třeba nějaký software?
Díky
\windows\carrierlogo.gif
Teda aspon na WM2K3SE tomu tak bylo...
.. a je tomu tak i na WM5.
Skvělé - díky moc !
1) v souborovem manageru na PDA (total commander, resco explorer) dat do schranky (copy) novy carrierlogo.gif
2) vlezt to \Windows a dat vlozt (paste)
Pripadne i nejak jinak zkopirovat carrierlogo.gif do \Windows
Nezkouset prejmenovavat ani mazat puvodni soubor ve \Windows
Trochu jsem to tady procistil... Ked saman pravi, ze to ide, tak to ide...![]()
![]()
Bohužel to neide. Zkoušel jsem tento postup a dostal jsem následující hlášku:
Nelze kopírovat Carrierlogo: Přístup byl odepřen. Zkontrolujte, zda disk není plný nebo chráněný proti zápisu a zda soubor není právě používán.
A cim jste to kopiroval?
tak pokud mam totalcomander tak je jednodusi nez to davat do schranky to kopirovat z okna do okna ne?Původně odesláno od beecher
.. ale to je jen detail
) jinak dik za info
Zkoušel jsem to vestavěným správcem souborů...
No a potom jsem zkusil TC. A funguje to, nicméně se nové logo nezobrazuje korektně. Přestože jsem dodržel původní rozměry i příponu.
Nicméně díky za radu, musím uznat, že toto řešení mě nenapadlo.
Teď se už jen zbavit bootimage od TM a budu spokojený (vlastně musím ještě koupit šmirgl šestistovku a zbavit se loga nad displejem).
1. Copak saman psal pouzit vestaveny File Explorer?Původně odesláno od Ludek Richter
2. Zkousel jste soft-reset?
I file explorer je souborový manažer...![]()
Zkoušel jsem soft reset a fakt nic moc. Jde o logo Vodafone - bílý text na červeném pozadí (vlastně se ty barvy invertovaly a z toho nápisu zůstal jen velice nevzhledný obrys). Teď jsem tam nahrál nový soubor s červeným textem a bílým pozadím a je to v pořádku.
Nemate na te cervene barve nastavenou pruhlednost?
Vlastně nevím... Nevím ani, jak něco podobného nastavit.
Teda nevim nevim. RescoEcplorerem to tam jde v pohode nakopirovat.
Ale evidentne si to na pruhlednost moc nehraje - ten GIF je proste zobrazen bez ohledu na nastavenou pruhlednost.
Nebo nekomu se snad zobrazuje to logo s pruhlednosti? Me teda urcite ne, prestoze ten muj GIF pruhledny je !
Cili bud je potreba pouzit nejake logo v ramecku s vlastnim nepruhlednym podkladem, nebo presne vystihnout ten podklad a logo namalovat na nej...