Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Logo oprátora v telefonní části

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Ahoj, nevíte někdo jak si tam dát vlastní logo? Kde a v jakém formátu je uloženo ve WM5 ? nebo jestli je na to třeba nějaký software?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    \windows\carrierlogo.gif

    Teda aspon na WM2K3SE tomu tak bylo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    .. a je tomu tak i na WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Skvělé - díky moc !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    1) v souborovem manageru na PDA (total commander, resco explorer) dat do schranky (copy) novy carrierlogo.gif
    2) vlezt to \Windows a dat vlozt (paste)
    Pripadne i nejak jinak zkopirovat carrierlogo.gif do \Windows

    Nezkouset prejmenovavat ani mazat puvodni soubor ve \Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Trochu jsem to tady procistil... Ked saman pravi, ze to ide, tak to ide...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Bohužel to neide. Zkoušel jsem tento postup a dostal jsem následující hlášku:

    Nelze kopírovat Carrierlogo: Přístup byl odepřen. Zkontrolujte, zda disk není plný nebo chráněný proti zápisu a zda soubor není právě používán.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A cim jste to kopiroval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od beecher
    Trochu jsem to tady procistil... Ked saman pravi, ze to ide, tak to ide...
    tak pokud mam totalcomander tak je jednodusi nez to davat do schranky to kopirovat z okna do okna ne? .. ale to je jen detail ) jinak dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Zkoušel jsem to vestavěným správcem souborů...

    No a potom jsem zkusil TC. A funguje to, nicméně se nové logo nezobrazuje korektně. Přestože jsem dodržel původní rozměry i příponu.

    Nicméně díky za radu, musím uznat, že toto řešení mě nenapadlo.

    Teď se už jen zbavit bootimage od TM a budu spokojený (vlastně musím ještě koupit šmirgl šestistovku a zbavit se loga nad displejem ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Ludek Richter
    Zkoušel jsem to vestavěným správcem souborů...

    No a potom jsem zkusil TC. A funguje to, nicméně se nové logo nezobrazuje korektně. Přestože jsem dodržel původní rozměry i příponu.
    1. Copak saman psal pouzit vestaveny File Explorer?
    2. Zkousel jste soft-reset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    I file explorer je souborový manažer...

    Zkoušel jsem soft reset a fakt nic moc. Jde o logo Vodafone - bílý text na červeném pozadí (vlastně se ty barvy invertovaly a z toho nápisu zůstal jen velice nevzhledný obrys). Teď jsem tam nahrál nový soubor s červeným textem a bílým pozadím a je to v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate na te cervene barve nastavenou pruhlednost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Vlastně nevím... Nevím ani, jak něco podobného nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Teda nevim nevim. RescoEcplorerem to tam jde v pohode nakopirovat.

    Ale evidentne si to na pruhlednost moc nehraje - ten GIF je proste zobrazen bez ohledu na nastavenou pruhlednost.

    Nebo nekomu se snad zobrazuje to logo s pruhlednosti? Me teda urcite ne, prestoze ten muj GIF pruhledny je !

    Cili bud je potreba pouzit nejake logo v ramecku s vlastnim nepruhlednym podkladem, nebo presne vystihnout ten podklad a logo namalovat na nej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - uvítací / spouštěcí logo
    Od hjarda v sekci iGO
    Reakcí: 115
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 05:56
  2. Logo/napis operatora na today
    Od Mirek77 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 13:29