Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 453

Téma: HTC Universal - nové ROM

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Tak je nová ROMka: viz obrázek.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00131200_ROMka_BlF.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 4277  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    mas link odkial ju stiahnut? dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    No na ftp.clubimate.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    No jo, ale chce to heslo a pokud bych se chtel u nich zaregistrovat, tak to zase chce IMEI a ten mi to nebere. Mam Qtek, takze asi proto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Pro všechny, kteří ještě tuto verzi neflashnuli - nedělejte to a použijte verzi 1.30.82, kterou najdete např. na BuzzDev (sloupec vpravo).
    Má už odstraněné problémy s STK a nefunkční klávesovou zkratkou pro CommManager.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    vcera som flashol tehlu a nemam pocit ze by som mal problem s nefunkcnou klavesovou skratkou pre CommManager, bez problemov mi to funguje, ale aj tak asi pojdem do novej )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    klavesova zkratka CommManagera nefungovala ve verzi 1.30.68... taktez nefungovalo spravne ukazovani systemoveho casu vpravo nahore, misto nej se po vetsinu casu zobrazovala baterie a jeji stav (plna, poloprazdna, prazdna )

    me osobne v teto verzi jeste nefungoval ExtROMunlocker od Buzzze... podle XDA-dev jsem nebyl jediny, ale zda se ze to nebylo pravidlo... Vypada to ze co se ExtROM tyce jsou s touto verzi "stastni "a "mene stastni" uzivatele)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    sakra,co delam blbe. Stahnul jsem si to, ale hlasi to country error. Nasel jsem, ze mam pouzit maupgradeut_noid. Jenomze ta romka je v exe souboru a ten se otevre v pameti a ja tim padem nemam jak nahradit soubor na spusteni. Nemate nejaky navod? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ...použijte verzi 1.30.82...
    Uff to mám jako naflešovat SA - Saude Arabic nebo snad ME - Middle East :O a pak vše instalovat znovu? Nyní mi vše chodí mnohem lépe než tested68 ... takže zatím měnit nebudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od DaBa
    sakr Jenomze ta romka je v exe souboru a ten se otevre v pameti a ja tim padem nemam jak nahradit soubor na spusteni. Nemate nejaky navod? Diky
    nejednodusi co muzes udelat je spustit ten EXE soubor, kdyz se dostanes do jeho prvni obrazovky tak v jakemkoli souborovem manageru zadej hledani souboru s maskou *.nbf. Pokud ti vse probehne tak jako u me, tak bys mel na c:\Documents and Settings\JMENO UZIVATELE\Local Settings\Temp\pft1B9.tmp\ms_.nbf najit cely rozbaleny archiv (ten EXE soubor je ve skutecnosti archiv)

    odtamtud staci zkopirovat ty tri soubory s koncovkou *.nbf (win, radio a extROM) do jineho adresare a pote ukoncit spusteny EXE soubor s upgradem... Tim se ti tyto prechodne soubory zase smazou...

    nediv se pokud je budes mit v nejakem jinem adresari nez ja (jmeno posledniho adresare), mam dojem ze to jmeno generuje windows, jak se mu zrovna hodi...

    A posledni vec, pokud provadis FLASH poprve, nevydes se, pokud pouzijes onen zminovany "maupgradeut_noid" stejne ti napoprve zahlasi ID country error... NEPROPADEJ PANICE a spust ho hned, BEZ restartu PDA jeste jednou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Yankee.106
    Uff to mám jako naflešovat SA - Saude Arabic nebo snad ME - Middle East ...
    Neni potreba panikarit, instalace arabiseru se da behem procesu zrusit. Nicmene pokud ti ta ROMka neblbne, neni treba flashovat. Tahle ExtROM po sobe ale necha spoustu mista v pameti (neinstalujou se blbosti), proto mi vyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ...Tahle ExtROM po sobe ale necha spoustu mista v pameti (neinstalujou se blbosti)...
    Tak by asi stacilo nahrnout tam ExtROMku, nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, ja napriklad Skype treba za "blbost" nepovazuji, a v te arabske chybi.. Navic, mit v cihle arabizer, to je docela divny, ne..

    BTW, pokud chcete pořádnou Extended ROM, použijte tuhle ode mne co jsem vám udělal.

    -má v sobě všechny důležité caby, zároveň však žádné nesmysly navíc
    -má v sobě i nejnovější verzi Skypu, který vám zůstane trvale v Extended ROM a nebude vám zabírat drahocenné místo v paměti zařízení a přesto vám bude z Extended ROM 100% fungovat
    -k tomu je tam obsaženo nastavení pro psaní všech českých znaků na hardwarové klávesnici zařízení
    -je pridan i fix na "rev systemu" pri poklesu urovne baterie, mrknete do nastaveni zvuku a razem tam mate moznost toto "rvani" zrusit ci zmenit
    -jsou pridany ceske fonty, budou se vam hodit nejen pri cteni e-knih
    -a k tomu jsem přidal cab pro "urychlení běhu systému", rozdíl je výrazný!

    Pokud nevíte jak ji dostat do své cihly, tady je rychlo-navod, stačí vám pak ve výsledku UNI_ext_rom_unlock a Total Commander a máte to tam. :yes: Obojí přikládám.

    Nahrajte UNI_ext_rom_unlock a Total Commander do zarizeni, kliknete na UNI_ext_rom_unlock, odklikejte dve vyskocivsi hlasky, zrestartujte zarizeni, kliknete na Total Commander, do horni listy napiste extended_rom, vyskoci vam hned obsah vasi aktualni Extended ROMky, vse pomoci Total Commanderu smazte, nahrajte si do rootu zarizeni obsah me prilozene Extended ROMky, pomoci Total Commanderu to nasledne z rootu zarizeni nakopirujte vsechno do prazdne extended_rom. Pak udelejte hard reset, a je to tam. Nezapomente, vsechny caby museji byt ve vlastnostech "pouze pro cteni", jinak se z Extended ROM zarizeni po prvnim hard resetu smaznou.. Ale ja jsem je pri tvorbe dal pouze ke cteni, takze kdyz s tim nebudete moc blbnout, zustanou ve stavu v jakem jsou, tudiz ve spravnem stavu..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od DaBa
    sakra,co delam blbe. Stahnul jsem si to, ale hlasi to country error. Nasel jsem, ze mam pouzit maupgradeut_noid. Jenomze ta romka je v exe souboru a ten se otevre v pameti a ja tim padem nemam jak nahradit soubor na spusteni. Nemate nejaky navod? Diky
    pouzi MaUpgrade_NoID najdes to na buzzdev.net v sekcii download/ROM Upgrade Tools tusim

    tak som po necelych 12 hodinach pouzivania x.x.76 presiel na x.x.82 ake su zmeny to neviem ale stve ma te bootsplash screen od I-mate nemate nahodo niekto ten origo od qteku ja som si to zabudol sejvnut kuwa
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nove HTC Universal...
    Od aeon101 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 08-03-2008, 18:18
  2. HTC Universal a realVGA
    Od Borek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 15:58
  3. Mobilky.cz a Universal ?
    Od jerrry_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 07:55
  4. HTC Universal a linux
    Od TimeMaster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 18:42
  5. Kde koupit MDA pro aka HTC Universal
    Od yasmeene2 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 15:40