Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 30 z 31 PrvníPrvní ... 2028293031 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 436 až 450 z 453

Téma: HTC Universal - nové ROM

  1. #436
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak za par dni bude Uni doma. Tak uz koukam co k nemu a hlavne co do nej.
    Co jsem si prochazel tenhle tread tak asi nejvetsi spokojenost je s Ranju 7,7.
    Koukal jsem, ze i 8 doznala od Cervence zmen. Aktualne 8,2.
    Podle zkusenosti co vidim na XDA pry zlepsuje vydrz na baterie. Zkousel tuto verzi i nekdo z mistnich?
    A jeden Lama dotaz. Jaky je rozdil mezi Regular a Vanilla verzi? Zatím jsem to nenasel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #437
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Tak co vim,v,vanila rom jsou čisté romky,které jsou zbaveny zblytečného softu od MS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #438
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Ctěl jsem tu 7.7 vyzkoušet, když jí htcjirka doporučuje. Ale odkaz z XDA je nefunkční. Nevíte někdo o jiné možnosti, jak jí získat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #439

    RVr RVr je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Shodny problem jsem pomerne zoufale resil a vyresil vymenou bateriie. Puvodni, kterou jsem koupil u sunnysoftu jsem nejdriv vymenil (vyreklamoval) nepomohlo, pote jsem si nechal vymenit ZD v zaruce. Ve finale jsem zjistil, ze problem je ve vyrobci baterie Coz je Cameron Sio Mezi baterkáři je to prý známý problém. Nevím slyšel jsem to ponejprv. nicméně po výměně za baterku od AVACOMU coz je jasná cína jsem bez problemu. Jeste pro presnost kapacita je 1620mA
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #440
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    mám menší problém. Nemůžu doflashovat žádnou rom. Pokaždé vyskočí chyba 112 při 99%. Vždy udělám format přes mtty a žádný chyby nevykazuje. Telefon normálně najede vše je funkčníc až na wifi. Nemáte někdo nějaký typ.Zkoušel jsem flashovat jak na XP na windows 7 a pořád to stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #441
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    Pokud by někdo chtěl ROMku podobou těm, jak dělal Jwright, tak dneska jsem vydal AllmostOfficial 1.0, více info zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #442
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Po letech jsem ze skříně vytáhl HTC Universal a zkusil jsem tam flashovat nějakou ROM staženou z XDA-Dev.
    Jenže flashování dopadlo nějak blbě.
    Teď když se UNIho pokusím zapnout, tak se pouze v horni casti displeje napise "Serial" a v dolni "v2.01".
    Ciste textove, ani se nerozsviti podsviceni displeje.
    A tim to konci, zadny OS nenabootuje.
    Jde s tim neco delat, nebo mam UNIho pouzivat uz jen na podlozeni nohy u stolu?
    Predem diky za rady...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #443
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    zkus ho připojit k PC jeslti se tam objeví USB (pokud ne a máš vloženou SD a SIM tak je vyndej), potom zkus flashnout znova, popř. zkus naformátovat DoC a potom naflashovat celej balík (OS+ExtROM+Radio)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #444
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bud zabere utilita uni_exitbootloader nebo mtty a prikaz task28 55aa a Uni je z toho venku.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #445
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Diky moc, zkusim to!

    A doporucite mi, co tam flashnout? UNIho uz jsem asi 3 roky nepouzival (ted mam Kaisera a pokukuju pro TouchPro2).
    Existuje na to nejaka stabilni WM6.5 ROMka?
    Nebo jaka 6.1 ROMka je nejlepsi?
    A pokud mam flashovat i radio, kde ho vzit (nebo je soucasti baliku)?
    Existuji i nejake slusne ROMky v cestine (pokud bych UNIho chtel dat detem)?
    Diky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #446
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    23

    Rádio můžeš obvykle najít u Jwrightových ROMek, jinak WM6.1 bych doporučil svoji ) více info zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #447
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Mám obavy, že budu potřebovat poradit.

    Ano, když tam zasunu USB kabel, tak se "Serial" zmeni na "USB". Ale dal se nedostanu, nahrani ani "AlmostOfficial" ROMky, ani 1.18 RadioROMky stazene z XDA-Dev se nepovede. Napred to chvili ceka, pak naskoci "Recovery" procedura, ktera mi radi provest reset se stlacenymi kontextovymi tlacitky. Kdyz to udelam nabidne se mi "Reset To Factory Defaults". Ale ani po tom se nic dalsiho nedeje, nahravani ROM nezacne.

    MTTY mi nabizi jen Com1 a Com2, ne USB. Na Xda-Dev v pripade DOC Formatu radej vypnout USB v ActiveSyncu ci vypnout ActiveSync - to mi ale nejak nejde - mam Visty.

    Prosim o radu, co dal. Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #448
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pro pouziti mtty musis ve WMDC odskrtnout pryc usb pripojeni,jeste lepe deaktivovat WMDC,jinak usb pres mtty nebude dostupne.
    Jo visty,kazdy je musi mit ac nic revolucniho neprinaseji aby je clovek musel mit..
    A navic pridavam mtty pro visty,myslel jsem ze mas xp.Kdyz to zvladl kolega ze sekce Kaiser musis i ty
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #449
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Ano, po vypnuti USB spojeni se pak v MTTY povedl ten task 28.
    Ale nahrat ROM pak stale nejde. Co mam po opusteni MTTY udelat? Znovu zapnout USB v ASync? Reset UNIho? Hard, soft? Neco jineho?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #450
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    task 32
    task 28 55aa (pozor na mezeru)
    Zavrit MTTY
    Flash rom
    Hard-Reset

    Zkus flashnout nejlepe oficialni rom a hlavne venku pametovou kartu.
    A konkretne uniho bych radeji neflashoval pres Visty(byval tam s tim problem),ale pres XP.S novejsimi zarizenimi neni problem,ale u Uniho jsou XP jistota.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 30 z 31 PrvníPrvní ... 2028293031 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nove HTC Universal...
    Od aeon101 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 08-03-2008, 17:18
  2. HTC Universal a realVGA
    Od Borek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 14:58
  3. Mobilky.cz a Universal ?
    Od jerrry_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 06:55
  4. HTC Universal a linux
    Od TimeMaster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 17:42
  5. Kde koupit MDA pro aka HTC Universal
    Od yasmeene2 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 14:40