Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HP iPAQ 61515 + TomTom + GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    Ahoj,

    chtěl bych používat TomTom s externí BT GPSkou, která je daleko lepší než GPSka v HP 6515. Bohužel se mi nedaří "odstranit" interní GPS. Snažil jsem se přes registry, ale pořád tam je někde chyba. Je tu někdo kdo používá u 6515 externí GPS + TomTom?

    díky

    Dirg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nestaci v TomTomu nastavit Ostatni BT GPSky a vybrat COM port s tou sparovanou GPSkou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    To pravě nejde. Mám možnost nastavit pouze "Zadejte, jak se má zobrazovat zeměpisná délka a šířka: - stupně - minuty - sekundy a to je vše. Používal jsem BT GPS + TomTom + MDA Compact cca 3 měsíce a vše fungovalo dobře až při přechodu na HP je tento problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Dirg
    Ahoj,

    chtěl bych používat TomTom s externí BT GPSkou, která je daleko lepší než GPSka v HP 6515.
    Dirg
    doporucuji upgradovat ovladac interni AGPS na verzi 2.02, se kterou je hned vyrazne presnejsi a navigace v TomTomu i Dynavixu je bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    6

    Už jsem to vyřešil. Je potřeba změnit hodnotu registru na adrese:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TomTom\GPSSettings\COM PortNumber ze 7

    na 5 (standardní BlueTooth)

    Dirg
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od kacer
    Citace Původně odesláno od Dirg
    Ahoj,

    chtěl bych používat TomTom s externí BT GPSkou, která je daleko lepší než GPSka v HP 6515.
    Dirg
    doporucuji upgradovat ovladac interni AGPS na verzi 2.02, se kterou je hned vyrazne presnejsi a navigace v TomTomu i Dynavixu je bez problemu
    ahoj, snazil jsem se na netu najit upgrade ovladace interni GPS, ale marne. neznate nekdo adresu pro stazeni??

    netspy
    odpovedi prosim zasilejte na mail
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    tady to stáhneš.
    http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=23432&whichpage=7#301098
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Poraďte mi, kde zjistím aktualní verzi ovladače GPS-ky? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Podařilo se někomu nastavit zobrazení ikony GPRS připojení, aby se změnila z "G" na "E", pokud probíhá připojení přes EDGE? U VARIA to jde úpravou v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPAQ 214 a TOMTOM
    Od hamik5 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 18:02
  2. TomTom 5.21 vs HP iPAQ hw6515
    Od Patrikv_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-12-2005, 10:41
  3. IPAQ 3715 - GPS I-TEC - TOMTOM
    Od mch810 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 22:23