Hmhm a adresa?
Hmhm a adresa?
zde je část odpovědi z e-mailu od Moravia Consulting, zde v těchto forech ji zastupuje moderátor "PavelR"Původně odesláno od darthpet
.."novou verzi PenReaderu najdete zde:
ftp://nicki.moravia-consulting.cz/pub/LEng_update/PenReaderEnglishPPC4x.exe
Pro instalaci muzete pouzit puvodni seriove cislo.
S pozdravem
MORAVIA Consulting
Sadovskeho 8
Brno 61200, Czech Republic
Tel.: +420 541 422 521
Fax.: +420 541 422 520
www.moravia-consulting.com
.. ozvete se mi na pavel_radkovsky@moravia-consulting.com, upgrade PenReaderu vam poslu. Potrebuji jen Vase seriove cislo k LEng a PR. Upgrade je dostupny zdarma.Původně odesláno od darthpet
PavelR.
MORAVIA Consulting
Dekuji PavelR. a mrmobil za ochotu a pomoc.
... neni zac :-) ... upgrade Language Extenderu i PenReaderu byste mel mit jiz v mailu.Původně odesláno od darthpet
PavelR.
MORAVIA Consulting
Jojo, uz to prislo, jeste jednou diky![]()
Stim ze to nebude nic moc vicemene pocitam. Stacilo mi, kdyz sem videl, jak vypadaji web stranky nactene v mobile IE. A ta rychlost. No zkouseli ste nekdy cist PDF na 486DX4 100MHz se 512Kb grafickou kartou. S tim obcas musim delat, kdyz segra zabere vykonejsi PCPůvodně odesláno od Pavel Koza
Jde u toho readru otocit zobrazeni? Nebo u nejakeho jineho programu co zvlada PDF.
Rikate, ze ty web stranky offline sou v celku v pohode(samozdrejme az na to scrolovani). Tak to sem rad. Jo a jaky program na to by jste doporucili???
Psat romany na tom nechci. Aspon prozatimMozna sem tam nejaky zdrojak(assembler), poznamecku, mejlik, SMS. Ale jak je to tou cestinou? Ktery ze to program rozpozna cele vety(v cestine) a kolik asi stoji???
Zatim moc dekuji za prispevky.
Offline prohlizeni stranek je v pohode i se scrollovanim (scrolluje se nahoru a dolu)... Jinak PocketIE ve WM2003 a ten v PPC2000/2002 nelze vubec srovnavat. Ten ve WM2003 si uz se strankami hezky pohraje tak aby sly videt cele bez scrollovani do stran. Navic off-line prohlizeni stranek umi i rada dalsich aplikaci (Mazingo napriklad)...
Rychlost PIE v 2000/2002 a v 2003 taky nejde zrovna srovnavat)
Pokud nahradite slovo "cele vety" na "cela slova", pak to umi PenReader... Mno a zalezi na zarizeni jake si koupite - treba si koupite zarizeni u ktereho zrovna bude zdarma.
Jinak adresa na tu cestinu by mela byt www.moravia-consulting.cz
Snad jsem alespon trosku pomohl a nevyvolal zmatky...![]()
Dik za tu stranku.
PS. A ja myslel, ze takhle pozde nespavam akorad ja![]()
Ne, nejak mam posledni tyden nervy a nemuzu spat, mno....
... jen doplnim, ze:Původně odesláno od Ruka
1. obecne info o Language Extenderu a PenReaderu je zde:
http://www.moravia-consulting.cz/soft_cz.html
2. Oznameni o dostupnosti Language Extenderu pro WM2003 ze 16. cervence 2003 najdete napr. tady:
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=1237
3. Recenzi nove verze PenReaderu 4.0 napr. zde:
http://palmare.idnes.cz/PocketPC_Win...der030702.html
PavelR.
Jeste pro informaci, ty lepsi stranky (jako trebas ce4you) maji mobilni verzi, ktera je primo optimalizovana malym pocitacum, jejich malym displejum a omezenym prenosovym moznostem... Ovsem z ruznych duvodu rozhodne neni pravidlem, ze je ma kazdy web...
Hm k tomu Language Extenderu - vcera jsem ho konecne nainstaloval... A dneska poleti pryc... Sice mi prijde o neco lepsi nez IW od Sunnysoftu co se tyce zadavani textu - u LE mi prijde takove jistejsi a proste se mi s LE pise lepe... Ale kdyz se zarizeni zniceho nic seka (az do doby nez jsem nainstaloval LE bylo vse vporadku, nic jineho krome LE jsem neinstaloval) a musim ho restartovat 3x zasebou abych se vubec dostal do systemu (zamrzne na bootovaci obrazovce s napisem "Caching Czech") - to me nebavi... Az tyhlety chybky budou vychytany, asi se k LE vratim, ale prozatim se budu muset vratit k IW, coz je mi celkem lito :'(
... co mate za ROM??? :OPůvodně odesláno od darthpet
PavelR.