Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: T-Mobile MDA Vario II

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    O Hermesu jsem tu už dávno psal. Ovšem radost je předčasná. Český ani slovenský T-Mobile ho v nabídce mít nebude, tedy alespoň do doby, než spustí klasické 3G UMTS, popř. i s HSDPA. Jinak by byl sám proti sobě = nemít služby a nabízet zařízení, které je umí využít? To asi ne.

    To se možná pochlapí ET - O2 nebo Vodafone, i když.... :sarcastic: :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    som rad ze ho nebudu mat skoro lebo som si prednedavnom kupil prave MDA Vario
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    MS Mobiles ma taky nejake fotky...

    Stejne jako Engadgets (puvodni clanek, z ktereho cerpala SK MobilMania...)

    Pokud Samsung sem nezacne rychle distribuovat Z560, asi se preorientuji :sarcastic: (ve smyslu telefonu, ne PDA), pac Vario II ma prijit do Nemecka v cervenci 2006...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    skoda,ze ma porad jen qvga displej. Takovemu zarizeni by uz sluselo vga
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Sluselo, ale jako telefon to bude dobry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ale tohle prece nema byt "jen" telefon
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A to snad ma mit nejakou jinou funkci nez telefonovat, smskovat a posilat data do neceho s normalnim displayem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    no nevim, ale ja na mda nepohlizim jako na telefon. Na toho umi az moc. A to ze ma GSM modul, to uz je jen tresnicka na dortu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A cim se lisi od nejake Nokie Series60? MDAcko je taky jen trochu inteligentnejsi telefon...
    BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Poznejte 2 rozdíly..



    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    A cim se lisi od nejake Nokie Series60? MDAcko je taky jen trochu inteligentnejsi telefon...
    BTW Proto jsem psal o tom Samsungu s HSDPA, ze potrebuji telefon, ktery tyto prenosy podporuje a protlaci je pres BT... Pokud nebude, halt bude tuto funkci delat Hermes...
    dobre dobre, uz se nehadam,vzdavam to . Jsem jen cerstvy a jeste hodne moc nadseny majitel MDA ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od glogloman
    Poznejte 2 rozdíly..
    No ty dva cuplyky ne )? Ale ta velikost... zdá se, že při vyvolání startu si spustím i telefon, a když budu mít štěstí, tak taky aplikaci na levé softkey :?...

    BTW. ta číselná klávesnice se mi ovšem líbí, je to něco jiného, než lítat s prstama po celé délce Varia, když píšu číslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..jj přesně tak.. ještě možná, že u toho Hermese od T-Mobilu je středový akční tlačítko stříbrný.. ale to je jen detail oproti těm dvěma tlačítkům navíc.. to se jen tak nevidí, že customizace přidá 2 nový HW tlačítka..:O

    jináč já teď u Varia nemám problém s nechtěným stiskem 2 tlačítek najednou.. ale u tohodle Varia II ty 2 malý tlačítka navíc nevypadaj zrovna "snadno stisknutelné"..:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. Vario od T-mobile
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 15:04