Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Spb Pocket Plus

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Spb Pocket Plus je aplikace, která do systému přidává některé důležité funkce jako je správce běžících programů, vylepšuje Pocket IE, zobrazuje systémové informace na Today obrazovce a další drobnosti.

    Autor :: Spb Software House
    Překlad :: zde, přeloženo vše
    Zařízení :: Pocket PC
    Poznámky :: Tento soubor nainstalujte přes nainstalovanou základní verze Spb Pocket Plus


  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Podstatné věci jsou:

    1.
    Správce úloh - velmi intuitivní a dokonale se intergruje s prostředím. Nepřidává žádné další ikony, podržím (x) (tap na close) délé při zavírání okna a zobrazí se mi kontextové menu pro ukončení, mimimalizaci, ukončení všech úloh, přepnutí do jíné úlohy. Můžu nastavit zavírání aplikací jako výchozí.

    2.
    Budíček, úkoly a schůzky (alarms, tasks, appoitments) je možno nastavit globálně opakování a intenzitu. To je věc zásadní, protože chci, abych byl upozorněn na schůzku několikrát za sebou během 10 minut.

    3.
    IE umožňuje více současných oken a plné rozlišení (full-screen). Často potřebuji přejít na nějaký odkaz, potom se vrátit a nechci stahovat celou stránku znova - přes GPRS.

    Today plug-in jsem vypnul, protože mám dané fuknce v jiných aplikacích.

    H.




  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Tak jsem si nainstaloval Spb PocketPlus vcetne ceskeho prostredi a mam problem. U udalosti v kalendari mi prestalo fungovat zvukove upozornovani. V aplikaci spb PocketPlus mam nastaveno opakovane udalosti, zkousel jsem i ruzne hlasitosti / zesilujci, maximalni, normalni/, ale zvuk u udalosti stale neni. Oznameni udalosti se projevi blikanim cervene LED, vibracemi a zpravou na displeji. Po odinstalovani spb PocketPlus funguje i zvuk.

    Poradite?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám stejný problém. Zatím se mi ho nepodařilo vyřešit. Zkouším všechno možné.

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od mstenchl
    Tak jsem si nainstaloval Spb PocketPlus vcetne ceskeho prostredi a mam problem. U udalosti v kalendari mi prestalo fungovat zvukove upozornovani. V aplikaci spb PocketPlus mam nastaveno opakovane udalosti, zkousel jsem i ruzne hlasitosti / zesilujci, maximalni, normalni/, ale zvuk u udalosti stale neni. Oznameni udalosti se projevi blikanim cervene LED, vibracemi a zpravou na displeji. Po odinstalovani spb PocketPlus funguje i zvuk.

    Poradite?
    Nez toobudu reportovat vyrobci, ktereho znam, tak jen upresneni: dela to i bez cestiny? A mate posledni verzi?

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od mstenchl
    Tak jsem si nainstaloval Spb PocketPlus vcetne ceskeho prostredi a mam problem. U udalosti v kalendari mi prestalo fungovat zvukove upozornovani. V aplikaci spb PocketPlus mam nastaveno opakovane udalosti, zkousel jsem i ruzne hlasitosti / zesilujci, maximalni, normalni/, ale zvuk u udalosti stale neni. Oznameni udalosti se projevi blikanim cervene LED, vibracemi a zpravou na displeji. Po odinstalovani spb PocketPlus funguje i zvuk.

    Poradite?
    Nez toobudu reportovat vyrobci, ktereho znam, tak jen upresneni: dela to i bez cestiny? A mate posledni verzi?
    Ano, dela to i bez cestiny a dela to s verzi, kterou jsem pro jistotu dneska stahnul ze stranek vyrobce. Na MDA2 jsem nainstaloval spb PocketPlus a nezasahoval do zadnych nastaveni. Pridal jsem do kalendare udalost a vysledek byl stejny. Fungovalo upozorneni LED, vibracni i zpravou na displeji, zvuk se bohuzel neozval. A jeste jeden problem to ma. Nefunguje opakovani. Bez PocketPlus opakovani funguje. Vcera jsem v PocketPlus prosel snad veskere nastaveni, ktere tam jsou a taky bez uspechu...

    Mirek

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jsem se bavil s tim clovekem z Spb, a dle nej je chyba v MS a ne v Spb... Vice informaci napriklad v teto diskuzi. A musim rict, ze tihle lide vi, o cem mluvi!



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak jsem se bavil s tim clovekem z Spb, a dle nej je chyba v MS a ne v Spb... Vice informaci napriklad v teto diskuzi. A musim rict, ze tihle lide vi, o cem mluvi!
    Celkem bych si to rad precetl, ale anglictina neni moje hobby... Je tam alespon popsano, zda to jde nejak odstranit ?

    Jinak to pro mne nema smysl....

    Jinak diky za info.
    Mirek

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od mstenchl
    Celkem bych si to rad precetl, ale anglictina neni moje hobby... Je tam alespon popsano, zda to jde nejak odstranit ?
    Je tam vic napadu, editace registru, instalace nejake utilitky, flash na posledni ROM, ale na jeden napad a kladny ohlas pripadne dalsi zaporny... Na te prvni strance je odkkz na soubor, ktery by to mel resit, ale bohuzel nefuncni...

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    40

    Také jsem nainstaloval "Pocket Plus"...
    Protože upozorňující zvuky nepoužívám, nemohu potvrdit výše uvedené příspěvky, ale stala se mi jiná věc
    Při klepnutí na "Strart" se mi sice nabídka otevře, ale okamžitě "zhasne"...nedá se stihnout poklep na spuštění žádaného programu!!
    Protože používám WisBar v.1.3.2.1 a mám nastavené "Cascading Start Menu",tak jedině přes něj se dostanu ke spuštění vybraného!
    Lze samozřejmě také naházet ikonky ze "Start Menu" na plochu..

    Co ostatní? Také Vám to dělá? :?:

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od Vilda
    Také jsem nainstaloval "Pocket Plus"...
    Protože upozorňující zvuky nepoužívám, nemohu potvrdit výše uvedené příspěvky, ale stala se mi jiná věc
    Při klepnutí na "Strart" se mi sice nabídka otevře, ale okamžitě "zhasne"...nedá se stihnout poklep na spuštění žádaného programu!!
    Protože používám WisBar v.1.3.2.1 a mám nastavené "Cascading Start Menu",tak jedině přes něj se dostanu ke spuštění vybraného!
    Lze samozřejmě také naházet ikonky ze "Start Menu" na plochu..

    Co ostatní? Také Vám to dělá? :?:
    Ano ano s WisBar v.1.3.2.1 se Spb Pocket Plus nema rad, jakmile jsem vypnul Plusko tak vse chodi, ale WisBar v.1.3.2.1 se u mne udrzel cca 20 min a pak letel

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od Vilda
    Také jsem nainstaloval "Pocket Plus"...
    Protože upozorňující zvuky nepoužívám, nemohu potvrdit výše uvedené příspěvky, ale stala se mi jiná věc
    Při klepnutí na "Strart" se mi sice nabídka otevře, ale okamžitě "zhasne"...nedá se stihnout poklep na spuštění žádaného programu!!
    Protože používám WisBar v.1.3.2.1 a mám nastavené "Cascading Start Menu",tak jedině přes něj se dostanu ke spuštění vybraného!
    Lze samozřejmě také naházet ikonky ze "Start Menu" na plochu..

    Co ostatní? Také Vám to dělá? :?:
    Úplně stačí v nastavení Pocket Plusu vypnout podporu funkce vypínacího tlačítka (první řádek, nesmí být zaškrtnuto), pak vše funguje bez problémů. Mám WisBar Advance 1.3.2.2. a SPB Pocket Plus 2. Spokojenost! )



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Spb Pocket Plus je aplikace, která do systému přidává některé důležité funkce jako je správce běžících programů, vylepšuje Pocket IE, zobrazuje systémové informace na Today obrazovce a další drobnosti.

    Autor :: Spb Software House
    Překlad :: zde, přeloženo vše
    Zařízení :: Pocket PC
    Poznámky :: Tento soubor nainstalujte přes nainstalovanou základní verze Spb Pocket Plus
    Rád bych si tuto aplikaci nainstaloval ale odkazy jsou nefunkční. Vidím, že to již je nějaký čas, ale poradil by někdo, jestli je to ke stažení? Díky předem

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    odkaz na stranku funguje bez problemu, mozna je chyba jinde, klikni zde

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    3

    Díky moc, odkaz na Pocket Plus fungoval, ale na překlad se nemůžu dostat. Co dělám blbě?

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Artist versus Pocket Painter
    Od Mlok_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 18:05
  2. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 16:57
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 12:14