Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vadny dotykovy displej

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    U iPAQU 5450 2002 OP, Začal mě zlobit dotykový displej. Když kliknu na kraj displeje, tak se mi označí bod tak 4 milimetry od tužky. S iPAQem jsem vždy zacházel opatrně a nikdy mi neupadl. Nemůže to být prachem nebo nečistotami, nepomohlo by ho nechat rozebrat a vyčistit. Fólii nepoužívám.Bohužel záruka už skončila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zkoušel jsi kalibraci displeje? (Start - Nastavení - System - Displej)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Start -> settings -> System -> Screen -> Align Screen ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Ano to jsem taky dělal.Až na po páte mě to pustilo dál.Furt je to stejný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    skus display vycistit treba lihem aby nebyl mastny, ja to delam francovkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Já to teda testnu.. Tomu iPAQu už to stejne neublíží. Tim jak je nefunkčnídisplej, tak je nepoužitelný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    tak jsem to testnul, ale žádná změna. Furt stejnej problém. Zlepší se to jen když, odinstaluju českou lokalizaci. Tak je to trochu lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Odzalohuj, 1--- skus HR, t.j. aj bez programov a cisty system, 2--- skontoluj okraje dyspleja, /niekedy sa tam mapcha vselico byva tam malicka medzera a hranou listu papiera sa daju necistoty odstanit/, inak potom pomoze asi uz len servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nereaguje dotykový displej
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 07:31
  2. Htc Touch Hd dotykovy displej
    Od Celsius_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2009, 21:48
  3. N520 - Rozbity dotykovy displej
    Od Zax_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 10:14
  4. Vadný displej?
    Od lamax_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 15:15